yakamuki Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν το καλώδιο μπορείς να το βγάλεις από το σπίτι χωρίς τρύπες άμα έχει εξαρισμό το περνάς από εκεί ή από την τρύπα του αποροφητήρα άμα χωράει ίσα ίσα Η άμα έχετε κανά φωταγωγό απλα΄τα πράγματα Εξαερισμος δεν υπαρχει, οσο για τον αποροφυτηρα το σκεφτηκα κι εγω απλααπο το δικο μου σπιτι παλι δεν γινεται γτ καμια σχεση η θεση του με την θεση του δικιυ της. Οσο για τα κουφωματα δεν εχει λαστιχο, εχει σαν σφουγγαρι, και η μαλακια ειναι οτι η πορτες ειναι 2 φυλλες δεν ειναι συρωμενες...
soteras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εξαερισμος δεν υπαρχει, οσο για τον αποροφυτηρα το σκεφτηκα κι εγω απλααπο το δικο μου σπιτι παλι δεν γινεται γτ καμια σχεση η θεση του με την θεση του δικιυ της. Οσο για τα κουφωματα δεν εχει λαστιχο, εχει σαν σφουγγαρι, και η μαλακια ειναι οτι η πορτες ειναι 2 φυλλες δεν ειναι συρωμενες... Αν ήταν συρωμενες θα ειχαμε θεμα δοκιμασε με ενα καλωδιο lan για πεταμα αν το περασεις απο τη μερια που ειναι ο μεντεσες εκει πιο κατω θα κλεινει η πορτα 1
yakamuki Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Επειδη έχω απορία, δεν ανοιγω ακομα καινουριο θεμα, μπας και μου λυσει κανεις την απορία εδω..Λοιπον Εχω||Thomson1|| >>>>>> ||Repeater|| <---------> ||Thomson2||(>>) Ασύρματο(<-->) ΕνσύρματοΤο Thomson1 οπως και το Thomson2 είναι 2 tg585v7 της 4νετ (ξερω ποσο κακα ρουτερ ειναι, μην το επισημανει κανεις). Το 1 ειναι αυτό το οποίο ειναι στην πριζα του τηλεφώνου και παιρνω το ιντερνετ. Εγω λοιπον θέλω σε ενα δωμάτιο, 1. να βάλω το ριπιτερ που έχω, να παιρνει το ασυρματο απο το thomson1, 2. να το βγαζει σε λαν και να το στελνει κατω 3 οροφους 3. το thomson2 να το βαλω να δουλεψει σαν bridge, ώστε να παιρνει απο το καλώδιο το ιντερνετ και να γινεται ap στην ουσία.Θελω να μου πει καποιος 1) Γινεται να χρησιμοποιησω το 2 οπως περιέγραψα?2) Αν γίνεται, και εφόσον θα παρει το ιντερνετ απο το ριπιτερ, πρεπει να εχω ενεργοποιημενο ή απενεργοποιημένο το dhcp στο 2?3) το λαν στο 2, σε ποια απο τις 4 θυρες το κουμπώνω ώστε να παίρνει το ιντερνετ?4) θελει κάποια επιπλέον ρύθμιση το 2, ή αν γίνουν ολα σωστά, απλά όταν θα συνδέεσαι στο ασύρματό του θα εχεις και ιντερνετ?Δωστε τα φώτα σας ρε παιδια, προσπαθώ να γλιτώσω κανα φράγκο να μην δωσω 20+ ευρώ σε ap, μιας και εχω περισσευάμενα ρουτεράκια που δεν τα δουλέυω σπίτι. Επίσης έχω και ενα zte zhnx h108l, αυτό βολεύει??
vste Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Επειδη έχω απορία, δεν ανοιγω ακομα καινουριο θεμα, μπας και μου λυσει κανεις την απορία εδω.. Λοιπον Εχω ||Thomson1|| >>>>>> ||Repeater|| <---------> ||Thomson2|| (>>) Ασύρματο (<-->) Ενσύρματο Το Thomson1 οπως και το Thomson2 είναι 2 tg585v7 της 4νετ (ξερω ποσο κακα ρουτερ ειναι, μην το επισημανει κανεις). Το 1 ειναι αυτό το οποίο ειναι στην πριζα του τηλεφώνου και παιρνω το ιντερνετ. Εγω λοιπον θέλω σε ενα δωμάτιο, 1. να βάλω το ριπιτερ που έχω, να παιρνει το ασυρματο απο το thomson1, 2. να το βγαζει σε λαν και να το στελνει κατω 3 οροφους 3. το thomson2 να το βαλω να δουλεψει σαν bridge, ώστε να παιρνει απο το καλώδιο το ιντερνετ και να γινεται ap στην ουσία. Θελω να μου πει καποιος 1) Γινεται να χρησιμοποιησω το 2 οπως περιέγραψα? 2) Αν γίνεται, και εφόσον θα παρει το ιντερνετ απο το ριπιτερ, πρεπει να εχω ενεργοποιημενο ή απενεργοποιημένο το dhcp στο 2? 3) το λαν στο 2, σε ποια απο τις 4 θυρες το κουμπώνω ώστε να παίρνει το ιντερνετ? 4) θελει κάποια επιπλέον ρύθμιση το 2, ή αν γίνουν ολα σωστά, απλά όταν θα συνδέεσαι στο ασύρματό του θα εχεις και ιντερνετ? Δωστε τα φώτα σας ρε παιδια, προσπαθώ να γλιτώσω κανα φράγκο να μην δωσω 20+ ευρώ σε ap, μιας και εχω περισσευάμενα ρουτεράκια που δεν τα δουλέυω σπίτι. Επίσης έχω και ενα zte zhnx h108l, αυτό βολεύει?? Γινεται.. Στο ειπα και πιο πανω. Απενεργοποιησε το dhcp στο ρουτερ που θα βαλεις στην κοπελα, βαλε static ip στο ιδιο range (διαφορετικη εννοείται) στις ρυθμισεις του δικτυου του ρουτερ και συνδεσε καλωδιο δικτυου. Εισαι ετοιμος. Και σε βηματα: 1) Απενεργοποιεις dhcp 2) πας στις ρυθμισεις του δικτυου και αλλαζεις τις ip. Αν του δικου σογ σπιτιου ειναι για παραδειγμα 192.168.1.1 στον κατω ρουτερ βαζεις 192.168.1.20 για παραδειγμα.
yakamuki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Προσπαθουσα απο χτες το απογευμα για να καταλήξω οτι το ριπιτερ που ειχα, για καποιον γ*****ο λογο, δεν εβγαζε το δικτυο σε λαν, και παλευα να δω τι φταιει. Επίσης για αλλη μια φορα, επιβεβαιώθηκα για το ποσο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ειναι τα tg585 και με το που εβαλα το zte, Που αν έχει κάτι καλό είναι το Interface του, επαιξαν ολα ρολοι. Ευχαριστω παντως για την βοηθεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα