Προς το περιεχόμενο

Έτοιμες οι προδιαγραφές για χρήση της USB-C θύρας ως θύρας ακουστικών

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ας εμφανιστούν τα Αndroids τωρα !! Πως να νιώθετε άραγε... εκει που όλοι έκραζαν την Apple επειδή αφαίρεσε θύρα των ακουστικών , θα εμφανιστεί η Sammy στο s8 ( όπου να ναι θα βγει , εχει περάσει καιρος απο το s7 :P ) κ τα σχόλια θα ειναι του τύπου : τρομερός ήχος , μπράβο και τέτοια κλασσικά!

Αλλα βέβαια Θα ειναι σίγουρα καλύτερο απο το iPhone ,βέβαια , ειδικά αμα εχει USB type C , μην πω μεγάλα λόγια οτι θα ειναι παγκόσμια πρωτοπορία κιόλας!

Ουρτ!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα ποιος χρησιμοποιεί ακόμη καλώδια για τα ακουστικά

μπλουτουθ και άγιος ο θεος λέμε !

Έλεος!!!! Μετανοείτε! Έρχεται η δεύτερη παρουσία!! Που το διάβασες ότι το Bluetooth προκαλεί καρκίνο;

ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ !!!!11! (παντα ηθελα να το γραψω αυτο)

Μέχρι τώρα δεν έχει ειπωθεί επίσημα κάτι για το αν το bluetooth προκαλεί κάτι, αλλά OK, ας πούμε ότι δεν έχει καμία κακή επίπτωση στην υγεία μας, γιατί να έχεις κάτι πάνω σου να εκπέμπει ΟΛΗ την ώρα;;;; Αυτό ισχύει και για τα βραχιολάκια που μετράνε τα βήματα σου...

Είδαμε και την "έξυπνη" ζώνη της samsung που εκπέμπει στο κινητό σου πληροφορίες, επίσης κάπου διάβασα και για πάτους στα παπούτσια με bluetooth, κ.α...

Για bluetooth ακουστικά και βραχιόλια, ας τα χρησιμοποιεί κάποιος για συγκεκριμένες χρήσεις, όχι όμως κατά τη γνώμη μου να τα έχεις πάνω σου όλο το 24ωρό...

Ναι την καταραμένη! Μια καταργεί τα Floppy Disks, μία τους IDE δίσκους, τώρα την 3.5mm... μετρημένες είναι οι ώρες της!

πάλι καλά δηλαδή που υπάρχει και η apple διαφορετικά δεν θα είχαμε SATA?? μην τρελαθούμε κιόλας.

Τι εγινε ρε μαγκες,οταν το εκανε η Apple κραζαμε,τωρα μας αρεσει?

Νομίζω ότι απευθύνεσαι σε Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα και έχουν εκλέξει πρωθυπουργό που του αρέσουν αυτά που έκραζε. Όποτε η ερώτηση σου μόνο ως ρητορική μπορεί να χαρακτηριστεί....

• Like 2

Καρκίνος στο αυτί, πονοκέφαλος, χειρότερη ποιότητα, πιο βαρύ ακουστικό,θέματα με κατανάλωση μπαταρίας,αναγκη για φορτιστη μιας παραπάνω συσκευής,αναγκη για φορτιστη ανά κάθε λίγες ώρες ακρόασης είναι μερικά θέματα που μπορεί να σε απασχολησουν και εύχομαι να μην είναι το πρώτο σε κανέναν.

Κοιτά βασικά εγώ αναφέρθηκα στα Bluetooth ακουστικά σαν αντικατάσταση των ακουστικών με καλώδια, αυτόν τον καιρό χρησιμοποιώ αυτά οπότε  έχουμε κ λεμε ..

TEL.019620.jpg

1. για τον καρκίνο είναι άκυρα όσα λες καμια ερευνα δεν συνδεει την τεχνολογία Bluetooth   με τον καρκίνο, αντιθέτως αν μιλάς με τις ώρες με την συσκευή στο αυτί σου εύχομαι να μην έχεις τρεχάματα

2. είναι τόσο βαριά που κυριολεκτικά ξεχνάς οτι τα φοράς

3. ξεχνάς να τα φορτίσεις, παίζουν 12 ωρες συνεχόμενα μουσική και για ομιλίες άστο, πιάνετε το στόμα σου και αυτά δεν καταλαβαίνουν τίποτα

4. το Bluetooth και ειδικα με τεχνολογία 4.1 και μετα δεν καταναλώνει καθόλου την μπαταρία στο κινητό , μπορει να τα εχεεις 24 ωρες συνδεδεμένα και να μην σου τραβήξουν ουτε 5 %

5. όσο για την ποιότητα που ειπες,  αν τα φορέσεις και ακούσεις μουσική εσυ που ακούς με ψείρες θα νομίζεις οτι έχεις στερεοφωνικό στο κεφάλι σου!

6. καλώδια άντε γεια , δεν ξαναγυρνάω σε αυτά που να με πληρώνεις ..

Αυτά τα ολίγα .

• Like 2

υπάρχουν άτομα που δεν ακούνε καν μουσική απ το κινητό προσωπικά μου ναι αχάριστη η 3,5mm θύρα για μένα καλύτερα να μικραίνουν οι διαστάσεις των συσκευών και να καταργηθεί να την ξεχάσουμε για πάντα

Κοιτά βασικά εγώ αναφέρθηκα στα Bluetooth ακουστικά σαν αντικατάσταση των ακουστικών με καλώδια, αυτόν τον καιρό χρησιμοποιώ αυτά οπότε έχουμε κ λεμε ..

TEL.019620.jpg

Οπότε μιας και το κάνεις εσυ είναι και το σωστό.

1. για τον καρκίνο είναι άκυρα όσα λες καμια ερευνα δεν συνδεει την τεχνολογία Bluetooth με τον καρκίνο, αντιθέτως αν μιλάς με τις ώρες με την συσκευή στο αυτί σου εύχομαι να μην έχεις τρεχάματα

Αντιθέτως καμία έρευνα δεν έχει αποδείξει την μη σύνδεση καρκίνου με το Bluetooth.Υ υπάρχουν αρκετές ενδείξεις πως πέρα από πονοκεφάλους εξανθήματα κλπ προκαλεί αλλοίωση του DNA και πολλοί είναι αυτοί που αναφέρονται σε λευχαιμία.

Δεν νομίζω εξάλλου να είχε και ο παππούς σου Bluetooth ακουστικά για να μπορούμε να πούμε με ακρίβεια αν προκαλεί κάτι και τί.Ειναι σχετικά ένας νέος τρόπος έκθεσης και οι συνέπειες του θα φανούν τα επόμενα χρόνια.

Χαίρομαι που αφήνεις στο σπίτι το κινητό σου και μιλάς μόνο με τα ακουστικά bt... Πραγματικά θα γλυτώσεις την ακτινοβολία...

2. είναι τόσο βαριά που κυριολεκτικά ξεχνάς οτι τα φοράς

Γραμμάρια πες μου.

3. ξεχνάς να τα φορτίσεις, παίζουν 12 ωρες συνεχόμενα μουσική και για ομιλίες άστο, πιάνετε το στόμα σου και αυτά δεν καταλαβαίνουν τίποτα

Ποιότητα;12 ώρες μουσική δεν επαρκούν για κάποιον που ακούει μουσική στό κινητό του.

4. το Bluetooth και ειδικα με τεχνολογία 4.1 και μετα δεν καταναλώνει καθόλου την μπαταρία στο κινητό , μπορει να τα εχεεις 24 ωρες συνδεδεμένα και να μην σου τραβήξουν ουτε 5 % όταν στέλνει δεδομένα έλα και πες το μας αυτό αν τραβάει περισσότερα mah από τα ενσύρματα.

5. όσο για την ποιότητα που ειπες, αν τα φορέσεις και ακούσεις μουσική εσυ που ακούς με ψείρες θα νομίζεις οτι έχεις στερεοφωνικό στο κεφάλι σου!

Ωχ ναι έχεις και κάμερα που με παρακολουθεί.Για πες μου και τι ακουστικά έχω γιατι τα δικά σου βλέπω ότι είναι από lidl.

6. καλώδια άντε γεια , δεν ξαναγυρνάω σε αυτά που να με πληρώνεις ..

Δεν πειράζει μείνε εκεί.

Αυτά τα ολίγα .

Αυτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...