Zigaboo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Πριν διαβάσετε τα παρακάτω, έχετε υπόψην ότι είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ. Η γραμμή μου είναι Cyta. To router αυτή τη στιγμή είναι στο σαλόνι, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του διαμερίσματος - είναι σημαντικό να υπάρχει router εκεί, καθώς είναι το μόνο σημείο απ'το οποίο πιάνει wifi σε όλο το σπίτι. Για λόγους που θα έπαιρνε ώρα να εξηγήσω, θέλω να συνδέω τον υπολογιστή που έχω στο δωμάτιό μου (βρίσκεται στην άκρη του διαμερίσματος) στο ίντερνετ με ethernet. Στο δωμάτιο υπάρχει βύσμα τηλεφώνου στον τοίχο. Δοκίμασα να το κάνω με ένα παλιό TP-Link router που έχω, αλλά δε τα κατάφερα (ένας πιο tech-savvy φίλος μου, μου είπε ότι είναι λόγω VOIP - αλλά δε θυμάμαι τίποτα παραπάνω). βοήθεια /edit - option για μακρύ καλώδιο ethernet ΔΕΝ υπάρχει.
SaFiS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Λύσεις: 1. Access Point που θα πέρνει ασύρματα απο το Modem της Cyta και θα σου βγάζει Ethernet για το PC. 2. Powerline. Χρησιμοποιούν την καλωδίωση του ρεύματος για να περάσουν τα σήματα του LAN. Προϋπόθεση να είναι καλή η ηλεκτρολογική εγκατάσταση και η αποφυγή σύνδεσής τους σε πολύπριζα. Αν καταλήξεις σε αυτά, να πάρεις καλύτερα ζευγάρι με Pass Through πρίζα... 1
Zigaboo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Λύσεις: 1. Access Point που θα πέρνει ασύρματα απο το Modem της Cyta και θα σου βγάζει Ethernet για το PC. 2. Powerline. Χρησιμοποιούν την καλωδίωση του ρεύματος για να περάσουν τα σήματα του LAN. Προϋπόθεση να είναι καλή η ηλεκτρολογική εγκατάσταση και η αποφυγή σύνδεσής τους σε πολύπριζα. Αν καταλήξεις σε αυτά, να πάρεις καλύτερα ζευγάρι με Pass Through πρίζα... σ'ευχαριστώ για την απάντηση! η πρώτη λύση φαίνεται πιο οικονομική άρα μάλλον θα πάω προς τα εκεί. για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν υπάρχει με τίποτα η επιλογή για δεύτερο router ε?
SaFiS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Στο κομμάτι Modem όχι. Δεν μπορούν να υπάχουν 2 Modem στην ίδια γραμμή και δεν έχει να κάνει με το VoIP... 1
Zigaboo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 όκεη. έχω ένα router TD-W8951ND, μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν access point?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα