FilipposMD Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα. Έχω το εξής ζήτημα. Έχω δυο βίντεο mp4 ίδιας διάρκειας. Το νούμερο 1 έχει έναν άνθρωπο που μιλάει (και ήχο μαζί δηλαδή) και το νούμερο 2 δείχνει κάτι, που πρακτικά είναι αυτό που περιγράφει ο ομιλητής. Θέλω να φτιάξω ένα βίντεο, που να δείχνει το νούμερο 2 σε πλήρη οθόνη, αλλά να εμφανίζεται και το νούμερο 1 σε ένα τετραγωνάκι στην γωνία. Δεν χρειάζομαι ούτε συγχρονισμούς, ούτε εφέ ούτε τίποτα προχωρημένο. Ίσως λίγο να μπορώ να κόψω από την αρχή ή το τέλος αν χρειαστεί, αλλά αυτά. Υπάρχει κάποιο εύκολο και δωρεάν πρόγραμμα που να κάνει αυτό που θέλω; Ευχαριστώ!
FilipposMD Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ cpttony, μόνο που δεν είναι δωρεάν το Filmora. Αν χρειαστεί θα πληρώσω μεν, αλλά αν κάποιος σκεφτεί και καμιά δωρεάν λύση, καλό θα ήταν.
TheELF Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το aviutl το κάνει αυτό,είναι λίγο ποιο δύσκολο στην χρήση αλλά την κάνει την δουλειά του μια χαρά (και κάνει και ταχύτατη εξαγωγή με quicksync αν έχεις intel)
panospc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δες και το Hitfilm express που είναι δωρεάν (δουλεύει μόνο σε 64bit λειτουργικό). Γίνεται σχετικά εύκολα και με λίγα κλικ αυτό που θες. Από δωρεάν επίσης υπάρχει το Davinci Resolve και το Lightworks. Όλα τα προγράμματα που ανέφερα αν και θεωρούνται πολύπλοκα και προχωρημένα, αυτό που θες να κάνεις γίνεται εύκολα. Κοιτώντας 1-2 video tutorials στο youtube, πιστεύω θα τα καταφέρεις.
micos000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αν γουστάρεις να ψαχτείς χωρίς να εγκαταστήσεις κανένα πρόγραμμα δες αυτό. Το μόνο πρόγραμμα που θα χρειαστείς είναι το ffmpeg που θα κατεβάσεις το zip και θα αποσυμπιέσεις μόνο το ffmpeg.exe στον φάκελο με τα βίντεο. Μετά μετονομάζεις τα δύο βίντεο σε video_master για το κεντρικό και video_pip για το μικρό και ορίζεις τους χρόνους. Το itsofset είναι πότε θα ξεκινήσει το pip μέσα στο βίντεο, τα overlay h και w είναι σε ποιο σημείο στην οθόνη θα εμφανιστεί, το scale είναι το μέγεθος (3/3 είναι το 1/3 σε μήκος και ύψος), το between λέει τους χρόνους του pip, δηλαδή από ποιο δευτερόλεπτο του pip video θα ξεκινήσει μέχρι ποιο δευτερόλεπτο. Η μόνη αλλαγή που έκανα είναι στο acodec τέλος άλλαξα τον code σε libvo_aacenc
vste Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ο καλυτερος free video editor κατα την γνωμη μου.. Παπαδες κανει: http://www.videosoftdev.com/free-video-editor Δες εδω πχ. εχω κανει και PiP και fade αλλαγη μεταξυ 2 καμερων.
FilipposMD Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ όλους. Θα στρωθώ να τα κοιτάξω και να δω ποιο μου φαίνεται πιο απλό/εύχρηστο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα