Προς το περιεχόμενο

Chuwi Hi10 dualboot 64-bit ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

KIATANIOTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στην ομαδα πριν απο 4 μερες παρελαβα απο εξω το ταμπλετ του τιτλου. Του εκανα καθαρη εγκατασταση με windows 10 τα οποια και πηρα απο τη σελιδα της microsoft. Δηλαδη πλεον το ταμπλετ εχει μονο win10 και οχι android. Εχω ομως καποια προβληματα. Πρωτον ενω εχω περασει κανονικα τα driver για το wifi και το εχει αναγνωρισει κανονικα το ταμπλετ δεν μπορω να βρω κανενα δικτυο. Δευτερον το bluetooth εχει χαθει και τελος αυτη η συσκευεη εδω: Intel® Serial IO UART Controller εχει δηλωθει ως αγνωστη και οτι driver και να εχω παλεψει τα βαλω η κατασταση δεν αλλαζει.  Δειτε και την φωτογραφια. Οποιος ξερει κατι ας με βοηθησει. Ευχαριστω πολυ.

post-320860-0-74597900-1475419149_thumb.png

Επεξ/σία από KIATANIOTHS
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί έκανες φορμάτ?? Μπορούσες απλά να προσθέσεις γλώσσα, αν αυτός ήταν ο λόγος. Καλώς ήρθες στα κινέζικα προϊόντα με την μηδέν υποστήριξη...

1. Επικοινωνείς με το κατάστημα και τους ζητάς να σου στείλουν drivers, κλπ.

2. Δες αν κάνουν οι drivers απο το singleboot...

http://forum.chuwi.com/thread-229-1-1.html

Στο thread του dualboot δεν έχει drivers, οπότε θα περιμένεις να ανεβάσουν (αν ανεβάσουν)...

http://forum.chuwi.com/thread-1627-1-1.html

Διάβασε και τις απαντήσεις, μήπως και κάποιος έχει βρει λύση...

Ευχαριστω για την απαντηση ,format εκανα γιατι πρωτον δεν μου αρεσε η εγκατασταση τους (ασε που με την anniversary uptade δεν δουλευε ετσι και αλλιως το wifi) και επισεις αν του βαλεις ελληνικα τα μισα παραμενουν αγγλικα. τωρα εχω βρει διαφορους drivers και επισης μιλαω και στο φορουμ της chuwi οπως και επισης τους εστειλα email και περιμενω. απλα εγραψα και εδω μηπως καποιος εχει βρει καμποια λυση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...