gkaikov Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα. Κόλησα ξανά μετά από χρόνια με το BTF2 και έχω το εξής πρόβλημα. Έχω ένα ασύρματο microsoft ποντίκι του οποίου η ροδέλα κυλίεται συνεχόμενα και όχι κατά μία μία θέση, όπως έκανε ένα ενσύρματο που είχα παλιότερα. Αυτό δημιουργεί το εξής θέμα. Όταν προσπαθώ να αλλάξω όπλο γυρίζοντας τη ροδέλα, αντί η επιλογή όπλου να είναι η αμέσως επόμενη, όπως θα έπρεπε, γίνεται ψιλοχαμός. Θέλω να πετάξω χειροβομβίδα και βγάζω μαχαίρι. Έχω την αίσθηση πως όλα τα νέα ποντίκια έχουν τέτοιες ροδέλες. Γνωρίζει κανείς να προτείνει ένα οικονομικό ποντίκι (με 3 κουμπια, όχι gaming) που να έχει ροδέλα που αλλάζει μία μία τις θέσεις και να μην κυλαει συνεχόμενα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
gkaikov Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δώσε μας ένα budget Εννοώ κάτι οικονομικό. 20€ ας πούμε. Για αυτό γράφω με 3 κουμπιά και όχι gaming. Διάβασα κάπου για microsoft basic που το βρήκα γύρω στα 15€. Αλλά φοβάμε μην τυχόν είναι σαν το ασύρματο microsoft που ήδη έχω με την << ελλατωματική >> ροδελα.
7nisiotis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εννοώ κάτι οικονομικό. 20€ ας πούμε. Για αυτό γράφω με 3 κουμπιά και όχι gaming. Διάβασα κάπου για microsoft basic που το βρήκα γύρω στα 15€. Αλλά φοβάμε μην τυχόν είναι σαν το ασύρματο microsoft που ήδη έχω με την << ελλατωματική >> ροδελα. https://www.skroutz.gr/s/8710301/Cougar-230M.html Εχει 2 χρώματα, μαύρο και κίτρινο. Για τα λεφτά του ειναι μια χαρά.
stra777 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 και αυτο ειναι μια καλη επιλογη πιστευω http://www.skroutz.gr/s/5317754/Sharkoon-Shark-Zone-M20.html#specs-container
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αυτό που είπε ο stra777 πάρε. Το έχει και ένα φιλαράκι μου και είναι όλα τα λεφτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα