Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ε ωραια ας το σκεφτει ξανα -εσενα τι σε πειραζει ; ειδες τι εγινε τελευταια φορα με το nexus 6P ,ακομα το φυσαει ο αλλος. Γιαυτο επιμενω να το σκεφτει οχι επειδη δε μου αρεσεις εσυ -δεν εχω θεμα με σενα . Επισης ο αλλος που το φυσαει ακομα που σου απαντησε κιολας,μαρεσει που το ειπε κιολας οτι με δικη του ευθυνη το πηρε το κινητο. Και εδω λοιπον οταν ο αλλος λεει οτι δεν εχει θεμα με την οθονη/μεγεθος αν δεν τον βολευει το κινητο τελικα δεν θα φταιμε εμεις γιαυτο.
petran91 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 ρε φιλε αυτο δεν λεμε ; Η να το δει απο κοντα η να κοιταξει και για αλλες συσκευες , το κινητο ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και θυμιζει tablet αλλα αυτο δεν σημαινει οτι για εναν τυπο 2 μετρα δεν θα κανει -φυσικα και θα κανει αν εχει χερια αρκουδας. Οταν ο άλλος έχει φτιάξει thread και λέει "AYTO ή ΤΟ ΑΛΛΟ", και του λες εσύ κανένα, δεν τον βοηθάς και είσαι εκτός θέματος. Στο ότι πρέπει να τα πιάσει από κοντά συμφωνούμε όλοι, ναι.
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Σορυ που έχω μία μικρή δυσλεξία θα προσπαθήσει να επανορθώσω.. Ωραία πες μας εναλλακτική πες μας κάτι στα 350€ που θέλει ο τς! Εμένα και το νεξους και το Ζ5 μου φαίνονται πανέμορφα(πιο πολύ το νέξους) οπότε το προσωπικό γούστο δν είναι μέτρο σύγκρισης Το ότι είναι τετράγωνο και δν κάθεται τόσο.καλα στο χέρι ναι δίκαιο έχεις βρε συ απαντησα ...αναμεσα στα 2 θα επαιρνα αν δεν ειχα προβλημα με το μεγαθος nexus 6P το οποιο το βγαζει και η αγαπημενη μου εταιρια ,δεν εχω θεμα με καμια συσκευη αλλα εχω αλλαξει πολλα και ξερω τι παιζει και τι οχι. Εχω χασει απειρα χρηματα μη το ψαχνεις. Επισης ο αλλος που το φυσαει ακομα που σου απαντησε κιολας,μαρεσει που το ειπε κιολας οτι με δικη του ευθυνη το πηρε το κινητο. Και εδω λοιπον οταν ο αλλος λεει οτι δεν εχει θεμα με την οθονη/μεγεθος αν δεν τον βολευει το κινητο τελικα δεν θα φταιμε εμεις γιαυτο. το ξερω οτι ο TS εγραψε οτι δεν εχει προβλημα με το μεγεθος απλα του λεω ας ειναι σιγουρος πρωτα.
ziaba Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το θέμα είναι ότι απλά παραθέτεις νούμερα μη ξέροντας τι είναι και υποστηρίζεις ότι το κινητό υπερθερμαίνεται. Ο sensor6 που δείχνει 80 ξέρεις ακριβώς που βρίσκεται? Αν βρίσκεται στο δεξί πιν κάτω αριστερά από τον επεξεργαστή σε μήκoς 1μm, ή αν είναι το αλουμίνιο που έρχεται σε επαφή με το χέρι σου? Τα τεχνολογικά αυτά προιόντα <κινητά> έχουν και συστήματα ψύξης. Αν αυτή η θερμότητα διοχετεύεται καλά στο περιβάλλον και στο χέρι μου εγώ δεν νιώθω θέρμανση, τι με νοιάζει εμένα να χτυπάει και 200 βαθμούς ο επεξεργαστής όταν δεν επηρεάζεται η λειτουργία του? Δεν σου λέω ότι ο Snapdragon 810 δεν είναι θερμός επεξεργαστής σε σχέση με άλλους, όμως αν έχει γίνει καλή δουλειά σε υλοποίηση όπως στο 6p, δεν το καταλαβαίνεις. Σε άλλα τηλέφωνα πιθανόν να παίρνει φωτιά το χέρι σου. οι υπόλοιποι σένσορες που βαράνε κοντά 70άρια και 80άρια και αυτοί βρίσκονται σε σημεία που δεν ακουμπάει το χέρι γιαυτό και δεν υπάρχει θέμα υπερθέρμανσης στο s810 1
petran91 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το θέμα είναι ότι απλά παραθέτεις νούμερα μη ξέροντας τι είναι και υποστηρίζεις ότι το κινητό υπερθερμαίνεται. Ο sensor6 που δείχνει 80 ξέρεις ακριβώς που βρίσκεται? Αν βρίσκεται στο δεξί πιν κάτω αριστερά από τον επεξεργαστή σε μήκoς 1μm, ή αν είναι το αλουμίνιο που έρχεται σε επαφή με το χέρι σου? Τα τεχνολογικά αυτά προιόντα <κινητά> έχουν και συστήματα ψύξης. Αν αυτή η θερμότητα διοχετεύεται καλά στο περιβάλλον και στο χέρι μου εγώ δεν νιώθω θέρμανση, τι με νοιάζει εμένα να χτυπάει και 200 βαθμούς ο επεξεργαστής όταν δεν επηρεάζεται η λειτουργία του? Δεν σου λέω ότι ο Snapdragon 810 δεν είναι θερμός επεξεργαστής σε σχέση με άλλους, όμως αν έχει γίνει καλή δουλειά σε υλοποίηση όπως στο 6p, δεν το καταλαβαίνεις. Σε άλλα τηλέφωνα πιθανόν να παίρνει φωτιά το χέρι σου. οι υπόλοιποι σένσορες που βαράνε κοντά 70άρια και 80άρια και αυτοί βρίσκονται σε σημεία που δεν ακουμπάει το χέρι γιαυτό και δεν υπάρχει θέμα υπερθέρμανσης στο s810 Αν δεν μπορείς να διαβάσεις τι λέω μην απαντάς καν σε παρακαλώ.
2.1Ohm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 οι υπόλοιποι σένσορες που βαράνε κοντά 70άρια και 80άρια και αυτοί βρίσκονται σε σημεία που δεν ακουμπάει το χέρι γιαυτό και δεν υπάρχει θέμα υπερθέρμανσης στο s810 Πραγματικά από τα πιο χαζα πράγματα που έχω ακούσει! Είναι μετάλικο το κινητό από τους κλτρους αγωγούς θερμότητας δν γντ να είναι ο σενσορας "χωμενος" και να μην νιώθεις την θερμοκρασία από φυσικής πλευράς να το δεις είναι απλά αδύνατο! Και το κινητό πέρνει θερμοκρασία το πολύ 3-4 βαθμός κάτω από το CPU oποτε δν γντ να μην την νιώθεις
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Πραγματικά από τα πιο χαζα πράγματα που έχω ακούσει! Είναι μετάλικο το κινητό από τους κλτρους αγωγούς θερμότητας δν γντ να είναι ο σενσορας "χωμενος" και να μην νιώθεις την θερμοκρασία από φυσικής πλευράς να το δεις είναι απλά αδύνατο! Και το κινητό πέρνει θερμοκρασία το πολύ 3-4 βαθμός κάτω από το CPU oποτε δν γντ να μην την νιώθεις για να τελειωνει το θεμα αυτο...εσυ εχεις προβλημα ,νιωθεις οτι οταν ζεσταθει οτι δεν παει καλα ; Αυτο ειναι το πιο βασικο... Δεν νομιζω η huawei να πιαστηκε κοροιδο - την θεωρω κορυφη εταιρια. 1
redmanftw Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Παρε το 6p με κλειστα ματια,αν και εγω στην θεση σου θα περιμενα να βγουν να καινουργια Nexus ωστε να πεσουν οι τιμες στο 6p και στο 5x
2.1Ohm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πόσο ακόμα να πέσει?? Κάτω από 340 δν νμζω να πάει το νέξους 6ρ με τπτ απλα και το 5χ στα 240-220 το 32αρι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα