petran91 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 κανένα λόγω του snap 810 ειδικά στο Ζ5 υπάρχει μεγάλο θέμα + δες και 6p bend test στο yt O 810 στο Nexus τουλάχιστον, ήταν άριστος και σε επιδόσεις και σε θερμοκρασίες. Στο Z5 δεν έχω προσωπική εμπειρία και δεν εκφέρω άποψη.
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον αν και τα 2 μου φαινονται ασχημα σαν εμφανιση αυτη τη φορα επειδη χτες σε παρεα τα ειχαν καποιοι και τα εβαλα διπλα διπλα το Ζ 5 ειναι ενα τετραγωνο κινητο με καθολου καλη οθονη και το πιανεις δυσκολα. το nexus 6P ειναι ναι μεν τεραστιο αλλα το κρατας πιο ευκολα και εχει και τελεια οθονη amoled . Εγω δεν θα επαιρνα κανενα φυσικα αλλα αναμεσα στα 2 , μονο 6P η sony για εμενα δεν υπαρχει στο χαρτη με αυτες τις οθονες που βγαζει κ τα σχεδια. Ts θες σονυ και καλα αυτα τα 2 κινητα μονο φιλε ; Υπαρχουν απειρες επιλογες,σκεψου καλυτερα. 1
ziaba Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 O 810 στο Nexus τουλάχιστον, ήταν άριστος και σε επιδόσεις και σε θερμοκρασίες. Στο Z5 δεν έχω προσωπική εμπειρία και δεν εκφέρω άποψη. 6p μετά από λήψη 4Κ βίντεο 4-5 λεπτών
petran91 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 6p μετά από λήψη 4Κ βίντεο 4-5 λεπτών E τότε έχω κουλαμάρα στα χέρια και δεν νιώθω όταν ζεσταίνεται κάτι. Με συγχωρείς που πάω να παραπλανήσω.
2.1Ohm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον αν και τα 2 μου φαινονται ασχημα σαν εμφανιση αυτη τη φορα επειδη χτες σε παρεα τα ειχαν καποιοι και τα εβαλα διπλα διπλα το Ζ 5 ειναι ενα τετραγωνο κινητο με καθολου καλη οθονη και το πιανεις δυσκολα. το nexus 6P ειναι ναι μεν τεραστιο αλλα το κρατας πιο ευκολα και εχει και τελεια οθονη amoled . Εγω δεν θα επαιρνα κανενα φυσικα αλλα αναμεσα στα 2 , μονο 6P η sony για εμενα δεν υπαρχει στο χαρτη με αυτες τις οθονες που βγαζει κ τα σχεδια. Ts θες σονυ και καλα αυτα τα 2 κινητα μονο φιλε ; Υπαρχουν απειρες επιλογες,σκεψου καλυτερα. Αλήθεια φίλε σε ότι ποστ μπαίνεις κ γράφεις απλα βγάζεις την χολή σού! Για πες μας λοιπόν την κινητήρα που προτείνεις εσύ.. E τότε έχω κουλαμάρα στα χέρια και δεν νιώθω όταν ζεσταίνεται κάτι. Με συγχωρείς που πάω να παραπλανήσω. Και όχι μόνο εσύ! Είναι συχνό φαινόμενο των κατόχων του νεξους 6ρ το αλουμίνιο κάνει αντίδραση με τα χέρια μας και δν νιώθουμε την ζέστη! Για αυτό είναι κρύο σαν κινητό και δν υπέρθερμενετε γτ εμείς δν το νιώθουμε είμαστε προβληματικοι! Το κινητό τονειπε ο Ζιαμπα είναι ζεστό άρα είναι τέλος!
ziaba Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 E τότε έχω κουλαμάρα στα χέρια και δεν νιώθω όταν ζεσταίνεται κάτι. Με συγχωρείς που πάω να παραπλανήσω. μήπως του φοράς καμία χοντρή θήκη και δε νιώθεις την θερμότητά όταν ζεσταθεί
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αλήθεια φίλε σε ότι ποστ μπαίνεις κ γράφεις απλα βγάζεις την χολή σού! Για πες μας λοιπόν την κινητήρα που προτείνεις εσύ.. Και όχι μόνο εσύ! Είναι συχνό φαινόμενο των κατόχων του νεξους 6ρ το αλουμίνιο κάνει αντίδραση με τα χέρια μας και δν νιώθουμε την ζέστη! Για αυτό είναι κρύο σαν κινητό και δν υπέρθερμενετε γτ εμείς δν το νιώθουμε είμαστε προβληματικοι! Το κινητό τονειπε ο Ζιαμπα είναι ζεστό άρα είναι τέλος! καλα εσυ εχεις χολη και μαλιστα μεγαλη ! Δεν προτεινω τιποτα - του ειπα να σκεφτει ξανα για αυτα τα 2 κινητα.
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον αν και τα 2 μου φαινονται ασχημα σαν εμφανιση Το θεμα δεν ανοιχτηκε ομως για το τι κινητο θες να παρεις εσυ ή ποιο σου αρεσει αλλα τι κινητο θελει να παρει ο αλλος. Προφανως στα χρηματα αυτα σιγουρα θα εχει κοιταξει και αλλα κινητα.
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το θεμα δεν ανοιχτηκε ομως για το τι κινητο θες να παρεις εσυ ή ποιο σου αρεσει αλλα τι κινητο θελει να παρει ο αλλος. Προφανως στα χρηματα αυτα σιγουρα θα εχει κοιταξει και αλλα κινητα. Ε ωραια ας το σκεφτει ξανα -εσενα τι σε πειραζει ; ειδες τι εγινε τελευταια φορα με το nexus 6P ,ακομα το φυσαει ο αλλος. Γιαυτο επιμενω να το σκεφτει οχι επειδη δε μου αρεσεις εσυ -δεν εχω θεμα με σενα .
petran91 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 μήπως του φοράς καμία χοντρή θήκη και δε νιώθεις την θερμότητά όταν ζεσταθεί Το θέμα είναι ότι απλά παραθέτεις νούμερα μη ξέροντας τι είναι και υποστηρίζεις ότι το κινητό υπερθερμαίνεται. Ο sensor6 που δείχνει 80 ξέρεις ακριβώς που βρίσκεται? Αν βρίσκεται στο δεξί πιν κάτω αριστερά από τον επεξεργαστή σε μήκoς 1μm, ή αν είναι το αλουμίνιο που έρχεται σε επαφή με το χέρι σου? Τα τεχνολογικά αυτά προιόντα <κινητά> έχουν και συστήματα ψύξης. Αν αυτή η θερμότητα διοχετεύεται καλά στο περιβάλλον και στο χέρι μου εγώ δεν νιώθω θέρμανση, τι με νοιάζει εμένα να χτυπάει και 200 βαθμούς ο επεξεργαστής όταν δεν επηρεάζεται η λειτουργία του? Δεν σου λέω ότι ο Snapdragon 810 δεν είναι θερμός επεξεργαστής σε σχέση με άλλους, όμως αν έχει γίνει καλή δουλειά σε υλοποίηση όπως στο 6p, δεν το καταλαβαίνεις. Σε άλλα τηλέφωνα πιθανόν να παίρνει φωτιά το χέρι σου. 1
2.1Ohm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 καλα εσυ εχεις χολη και μαλιστα μεγαλη ! Δεν προτεινω τιποτα - του ειπα να σκεφτει ξανα για αυτα τα 2 κινητα. Οκευ έχω αλλά τουλάχιστον λέω κάτι βοηθαω! Εσύ λες δες αλλά κλτρα είναι άσχημο είναι μεγάλο οκνγνωμη σου! ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μην πετάς απλά λόγια
petran91 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ε ωραια ας το σκεφτει ξανα -εσενα τι σε πειραζει ; ειδες τι εγινε τελευταια φορα με το nexus 6P ,ακομα το φυσαει ο αλλος. Μπα, ο άλλος το πούλησε με μικρή χασούρα και έχει πλέον προχωρήσει. Άλλοι έχουν κολλήσει. Γι αυτό η συμβουλή μου ήταν να τα πιάσει στα χέρια του για να αποφασίσει. 1
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Οκευ έχω αλλά τουλάχιστον λέω κάτι βοηθαω! Εσύ λες δες αλλά κλτρα είναι άσχημο είναι μεγάλο οκνγνωμη σου! ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μην πετάς απλά λόγια καλα μαθε πρωτα να γραφεις...δεν υπαρχει καλυτερο ρε ξεκολλα ολα εχουν απο ενα προβλημα. Το θεμα ειναι τι θελει ο TS . Φυσικα και ειναι ασχημο το Ζ5 και προτιμω το nexus αναμεσα στα 2 . Μπα, ο άλλος το πούλησε με μικρή χασούρα και έχει πλέον προχωρήσει. Άλλοι έχουν κολλήσει. Γι αυτό η συμβουλή μου ήταν να τα πιάσει στα χέρια του για να αποφασίσει. ρε φιλε αυτο δεν λεμε ; Η να το δει απο κοντα η να κοιταξει και για αλλες συσκευες , το κινητο ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και θυμιζει tablet αλλα αυτο δεν σημαινει οτι για εναν τυπο 2 μετρα δεν θα κανει -φυσικα και θα κανει αν εχει χερια αρκουδας.
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Τι μέγεθος γούσταρεις Απαντά αυτό και τέλος το ελυσες Αφου λοιπον δεν εχεις θεμα,πηγαινε απο καποια αλυσιδα που τα εχει και τα δυο εκθεσιακα δες τα απο κοντα και αποφασισε.Ο σημαντικοτερος παραγοντας αγορας μεταξυ των δυο κινητων ειναι κυριως το μεγεθος τους Εχει ηδη αναφερθει για το μεγεθος αγαπητε στην προηγουμενη σελιδα που μαλλον δεν κοιταξες καν.
2.1Ohm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 καλα μαθε πρωτα να γραφεις...δεν υπαρχει καλυτερο ρε ξεκολλα ολα εχουν απο ενα προβλημα. Το θεμα ειναι τι θελει ο TS . Φυσικα και ειναι ασχημο το Ζ5 και προτιμω το nexus αναμεσα στα 2 . Σορυ που έχω μία μικρή δυσλεξία θα προσπαθήσει να επανορθώσω.. Ωραία πες μας εναλλακτική πες μας κάτι στα 350€ που θέλει ο τς! Εμένα και το νεξους και το Ζ5 μου φαίνονται πανέμορφα(πιο πολύ το νέξους) οπότε το προσωπικό γούστο δν είναι μέτρο σύγκρισης Το ότι είναι τετράγωνο και δν κάθεται τόσο.καλα στο χέρι ναι δίκαιο έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα