mitsarasdiamantidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 παιδια καλησπέρα..προβληματιζομαι αναμεσα στα δυο ... Τι προτεινετε και γιατί ; ευχαριστώ
2.1Ohm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Τι μέγεθος γούσταρεις Απαντά αυτό και τέλος το ελυσες 1
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Και τα δυο είναι μια χαρά για εμενα . Δεν αποτελεί κριτηριο
billiboo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 εγω θα ελεγα nexus μου φαινετε ποιο ομορφο (υποκειμενικο) εχει και pure android και μου εχει πει φιλος που το εχει οτι ειναι πολυ καλο και vfm.
stelios18120 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αν αποφασίσεις τι μέγεθος θέλεις λύθηκε το θέμα εύκολα και θα σ φύγει και το δίλημμα
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Και τα δυο είναι μια χαρά για εμενα . Δεν αποτελεί κριτηριο Αφου λοιπον δεν εχεις θεμα,πηγαινε απο καποια αλυσιδα που τα εχει και τα δυο εκθεσιακα δες τα απο κοντα και αποφασισε.Ο σημαντικοτερος παραγοντας αγορας μεταξυ των δυο κινητων ειναι κυριως το μεγεθος τους
2.1Ohm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το προτιμας amoled vs LCD και τα 2 έχουν υπέροχες οθόνες! Το αδιάβροχο αποτελεί κριτήριο? Σε νοιάζει περισσότερα megapixels(στο ζοομ περισσότερη λεπτομέρεια) ή κλτρες βραδινές λήψεις? Στο νεξους έχεις πιο πολλές κ πιο σίγουρες αναβαθμίσεις Που προτιμας το finger print? Άμα είσαι αριστερόχειρας το Ζ5 δν θα σε βολεψει καθόλου! Και το κυριότερο ποιο σου αρέσει εμφανισιακά παραπάνω! Το νεξους φαίνεται από φωτογραφίες άσχημο αλλα από κοντά απλα είναι το ομορφότερο κινητό που έχω δει(γούστα)
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το θέμα είναι ότι το nexus δε το εχουν
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το προτιμας amoled vs LCD και τα 2 έχουν υπέροχες οθόνες! Το αδιάβροχο αποτελεί κριτήριο? Σε νοιάζει περισσότερα megapixels(στο ζοομ περισσότερη λεπτομέρεια) ή κλτρες βραδινές λήψεις? Στο νεξους έχεις πιο πολλές κ πιο σίγουρες αναβαθμίσεις Που προτιμας το finger print? Άμα είσαι αριστερόχειρας το Ζ5 δν θα σε βολεψει καθόλου! Και το κυριότερο ποιο σου αρέσει εμφανισιακά παραπάνω! Το νεξους φαίνεται από φωτογραφίες άσχημο αλλα από κοντά απλα είναι το ομορφότερο κινητό που έχω δει(γούστα) Και τα δυο κινητα ειναι ναυαρχιδες του 2015.Ο μεγαλυτερος παραγοντας που παιζει ρολο και στην εμπειρια χρησης κυριως ειναι το μεγεθος. Να θυμισω οτι και αλλος συμφορουμιτης ειχε πει οτι δεν εχει προβλημα με τις ιντσες αλλα οταν πηρε το nexus 6p τελικα δεν τον βολεψε τοσο το μεγεθος οσο περιμενε. Οσο για τα περι αδιαβροχου στα sony κινητα ας μην το σχολιασω καλυτερα. 1
2.1Ohm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Και τα δυο κινητα ειναι ναυαρχιδες του 2015.Ο μεγαλυτερος παραγοντας που παιζει ρολο και στην εμπειρια χρησης κυριως ειναι το μεγεθος. Να θυμισω οτι και αλλος συμφορουμιτης ειχε πει οτι δεν εχει προβλημα με τις ιντσες αλλα οταν πηρε το nexus 6p τελικα δεν τον βολεψε τοσο το μεγεθος οσο περιμενε. Οσο για τα περι αδιαβροχου στα sony κινητα ας μην το σχολιασω καλυτερα. Θεωρητικά είναι όμως δν μπορεί κανείς να πει κάτι γιά αυτό.. Από την στιγμή που όμως το λέει δν είναι παράγοντας το μέγεθος εε τι να κάνουμε πρπει να πούμε και τις αλλες διάφορες! Μπορεί το Ζ5 να είναι μικρότερος αλλά εμένα δν μ κάθετε καλά στο χέρι είναι πολύ τετράγωνο και γλιστράει άπειρα! Αντίθετα το νέξους τεράστιο αλλά από την πρώτη στιγμή το ενιωσα πολύ άνετο αν και μεγάλο πολυ! Οπότε δν είναι μόνο το μέγεθος! Ας πάει σε ένα public μόνο εκεί έχω βρει εκθεσιακό νεξους και να τα δεί! Πραγματικα ότι και να λέμε άμα δν τα πιάσει μόνος του απλα τζάμπα μιλάμε! Κάνε αύριο μία βόλτα πες μας εμπειρίες και άμα χρειάζεσαι κ άλλο βοήθεια εδώ είμαστε
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αυτος ο οποιος λεει/δηλωνει οτι δεν εχει θεμα με το μεγεθος σε τετοιου ειδους κινητα και το κινητο το χρησιμοποιει περισσοτερο για videos,social media,games κλπ(κοινως αξιοποιει την μεγαλυτερη οθονη περισσοτερο)θα παει στο μεγαλυτερο κινητο και τελος. Γιαυτο λεω οτι ειναι ψιλο ανουσιο να γραφουμε το οτιδηποτε σε τετοια περιπτωση. Επισης οταν διαβαζω σχολια οπως το αρχικο παιδια καλησπέρα..προβληματιζομαι αναμεσα στα δυο ... Τι προτεινετε και γιατί ; ευχαριστώ Και εγω προβληματιζομαι σε καποια πραγματα αλλα αναφερω ποιοι ειναι οι προβληματισμοι μου και που βασιζονται.Δεν περιμενω να μυρισουν οι αλλοι τα νυχια τους για δικο μου προβλημα.
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν προτιμώ amoled και αδιάβροχο...σχεδιαστικα μου αρέσει νομίζω το σονυ . Εκεί είναι το μπέρδεμα. Παιδα ευχαριστώ , Fulgore αν δε θες απλα δεν αοαντας... Μην ταραζεσαι
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν προτιμώ amoled και αδιάβροχο...σχεδιαστικα μου αρέσει νομίζω το σονυ . Εκεί είναι το μπέρδεμα. Παιδα ευχαριστώ , Fulgore αν δε θες απλα δεν αοαντας... Μην ταραζεσαι Πας σε ενα καταστημα και λες στον πωλητη οτι εισαι μεταξυ του Sony Z5 και του Nexus 6p και οτι το χρηματικο ή το μεγεθος δεν αποτελουν προβλημα αλλα προβληματιζεσαι γιατι δεν ξερεις ποιο να επιλεξεις. Εκει δεν πρεπει να αναφερεις για να μπορεσει να βοηθησει ο πωλητης,τι σου αρεσει στο καθε κινητο και τι δεν σου αρεσει? Το ιδιο και εδω.Λες οτι προβληματιζεσαι μεταξυ των δυο κινητων,οτι δεν ξερεις ποιο να διαλεξεις και οτι το μεγεθος δεν ειναι προβλημα αλλα δεν γινεσαι συγκεκριμενος? Και μαλιστα ζητας να σου αιτιολογησουμε κιολας και με επιχειρηματα. Ε συγνωμη κιολας αλλα καλο ειναι να δινονται λιγες πληροφοριες παραπανω αλλιως ο αλλος δεν μπορει να κανει τιποτα. Ακομα και στο google ή στο youtube να το γραψεις αυτο θα δεις να γραφονται τα ιδια πραγματα με παραπανω. Αρα δεν ειναι θεμα του οτι ταραζομαι, αλλα οτι βλεπω παραλογα πραγματα και απορω. Επισης οπωςγραφω καθε φορα,πρεπει ο κοσμος να μαθει σιγα σιγα να χρησιμοποιει το internet. Γραφοντας λοιπον στο google Nexus 6p vs xperia z5 https://www.google.gr/#q=sony+z5+vs+nexus+6p Του εχει links με οτι χρειαζεται να διαβασει απο πλευρας specs,benchmarks μεταξυ τους http://www.ubergizmo.com/products/lang/en_us/devices/xperia-z5,nexus-6p/ και φυσικα μεχρι και video πανω σε αυτα. Αφου κατσει να δει τι τον ενδιαφερει μετα παει απο καποια κοντινη αλυσιδα,τα βλεπει και δουλευει απο κοντα και παιρνει την αποφαση του,αν οντως ενδιαφερεται για αγορα.
petran91 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν προτιμώ amoled και αδιάβροχο...σχεδιαστικα μου αρέσει νομίζω το σονυ . Εκεί είναι το μπέρδεμα. Παιδα ευχαριστώ , Fulgore αν δε θες απλα δεν αοαντας... Μην ταραζεσαι Προτιμάς amoled και αδιάβροχο, σχεδιαστικά σου αρέσει το Sony. Όπως το βλέπω εγώ, παίρνεις Z5. Δεν γνωρίζω ακριβώς τι παίζει με την οθόνη του Z5, αλλά έχω την εντύπωση γενικά ότι έχει μια πολύ αξιοπρεπή οθόνη. Σχεδιαστικά είναι σημαντικό να σου αρέσει το τηλέφωνο. Θα το τρως στην μάπα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα άλλωστε. Εμένα το Nexus 6p δεν μου άρεσε καθόλου σχεδιαστικά (γούστα, όπως είπε και ο από πάνω συμφορουμίτης) γι αυτό έφυγε κακήν κακώς. Πρέπει να πας να τα δεις από κοντά. Αν δεν μπορείς με τίποτα, η πιο Safe επιλογή είναι το Sony κατά την άποψη μου.
ziaba Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Και τα δυο κινητα ειναι ναυαρχιδες του 2015.Ο μεγαλυτερος παραγοντας που παιζει ρολο και στην εμπειρια χρησης κυριως ειναι το μεγεθος. Να θυμισω οτι και αλλος συμφορουμιτης ειχε πει οτι δεν εχει προβλημα με τις ιντσες αλλα οταν πηρε το nexus 6p τελικα δεν τον βολεψε τοσο το μεγεθος οσο περιμενε. Οσο για τα περι αδιαβροχου στα sony κινητα ας μην το σχολιασω καλυτερα. είχα το z ultra το χω βάλει κάτω απ την βρύση για δοκιμή να δω τι ψάρια πιάνει δεν έπαθε τπτ, μετά έχει βραχεί πολλές φορές μέσα στο σκάφος με θαλασσινό νερό και στο μηχανάκι στην βροχή ποτέ δεν έπαθε παραμικρό παιδια καλησπέρα..προβληματιζομαι αναμεσα στα δυο ... Τι προτεινετε και γιατί ; ευχαριστώ κανένα λόγω του snap 810 ειδικά στο Ζ5 υπάρχει μεγάλο θέμα + δες και 6p bend test στο yt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα