boubounash Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα Επειδη λοιπον ψαχνομαι να παρω κανουριο κινητο θα ηθελα να μου πειτε κατα ποσο ττα 16 gb αρκουν εν ετει 2016, με δεδομενο οτι δεν βγαζω πολλες φωτογραφιες και δεν κατεβαζω βαριες και μεγαλες εφαρμογες (απο games μονο 2d puzzles του στυλ angry birds/cut the rope). Προσανατολιζομαι αποκλειστικα σε android.
Duck Dodgers Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Πιστεύω ότι αυτό που ψάχνεις είναι το Redmi note 3 pro!
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αν σου φτάνουν τα 16 τότε είναι αρκετά. Σε άλλους φτάνουν και τα 8 και άλλοι γεμίζουν και τα 128, είναι θέμα χρήσης.
boubounash Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Σχετικα με το xiaomi δεν ειμαι σιγουρος. Εχω ακουσει καλα λογια για χαρακτηριστικα, ακομα και για ποιοτητα κατασκευης. Αλλα εχω ακουει οτι δεν υπαρχει αντιπροσωπος σε ευρωπη γενικα και αμα το κινητο σου κανει νουμερα την εκατσες. Επισης αν και το εχω με την τεχνολογια ποτε δεν ασχοληθηκα με custom roms στα smartphones. Θα χρειαστει να πειραξω τιποτα για να παιζει καλα το κινητο? Δεν με πειραζει η γλωσσα ας ειναι αγγλικα... Το Nexus 5x βλεπω οτι εχει λιγο μικρη μπαταρια πραγμα που ερχεται σε αντιθεση με το xiaomi. Α επισης ακουσα οτι ειναι LG και αυτο ειναι κακο γιατι τα LG μετα απο καιρο μπορει να βγαλουν προβληματα. Εμφανησιακα απο οσα εχω δει μου εκανε πολυ καλη εντυπωση το samsung a5 2016 αλλα δεν ειναι λιγο υπερτιμημενο? Και τα huawei καλα μου φαινονται αλλα εχουν αλμυρουτσικο sar
Ntelosxxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Σχετικα με το xiaomi δεν ειμαι σιγουρος. Εχω ακουσει καλα λογια για χαρακτηριστικα, ακομα και για ποιοτητα κατασκευης. Αλλα εχω ακουει οτι δεν υπαρχει αντιπροσωπος σε ευρωπη γενικα και αμα το κινητο σου κανει νουμερα την εκατσες. Επισης αν και το εχω με την τεχνολογια ποτε δεν ασχοληθηκα με custom roms στα smartphones. Θα χρειαστει να πειραξω τιποτα για να παιζει καλα το κινητο? Δεν με πειραζει η γλωσσα ας ειναι αγγλικα... Το Nexus 5x βλεπω οτι εχει λιγο μικρη μπαταρια πραγμα που ερχεται σε αντιθεση με το xiaomi. Α επισης ακουσα οτι ειναι LG και αυτο ειναι κακο γιατι τα LG μετα απο καιρο μπορει να βγαλουν προβληματα. Εμφανησιακα απο οσα εχω δει μου εκανε πολυ καλη εντυπωση το samsung a5 2016 αλλα δεν ειναι λιγο υπερτιμημενο? Και τα huawei καλα μου φαινονται αλλα εχουν αλμυρουτσικο sar Αφου εχεις δει το a5 και σου αρεσε παρτο. Αν δεν εχεις σκοπο να ασχοληθείς με το κινητο, rom κλπ, ξεχνα τα xiaomi. Nexus 5x οπως ειπες κι εσυ δεν εχει καλή μπαταρία και παλι πρεπει να ασχοληθείς με το κινητό γιατι ειναι στοκ android. Lg αν δε φοβάσαι για μελλοντικά.... ειναι καλα.
ziaba Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Σχετικα με το xiaomi δεν ειμαι σιγουρος. Εχω ακουσει καλα λογια για χαρακτηριστικα, ακομα και για ποιοτητα κατασκευης. Αλλα εχω ακουει οτι δεν υπαρχει αντιπροσωπος σε ευρωπη γενικα και αμα το κινητο σου κανει νουμερα την εκατσες. Επισης αν και το εχω με την τεχνολογια ποτε δεν ασχοληθηκα με custom roms στα smartphones. Θα χρειαστει να πειραξω τιποτα για να παιζει καλα το κινητο? Δεν με πειραζει η γλωσσα ας ειναι αγγλικα... Το Nexus 5x βλεπω οτι εχει λιγο μικρη μπαταρια πραγμα που ερχεται σε αντιθεση με το xiaomi. Α επισης ακουσα οτι ειναι LG και αυτο ειναι κακο γιατι τα LG μετα απο καιρο μπορει να βγαλουν προβληματα. Εμφανησιακα απο οσα εχω δει μου εκανε πολυ καλη εντυπωση το samsung a5 2016 αλλα δεν ειναι λιγο υπερτιμημενο? Και τα huawei καλα μου φαινονται αλλα εχουν αλμυρουτσικο sar όχι άπλα λίγο άλλα πάρα πολύ υπερτιμημένο .... φαντάσου έχει 5 φορές χειρότερή κάρτα γραφικών απ το νέξους
@topos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Επειδη λοιπον ψαχνομαι να παρω κανουριο κινητο θα ηθελα να μου πειτε κατα ποσο ττα 16 gb αρκουν εν ετει 2016, με δεδομενο οτι δεν βγαζω πολλες φωτογραφιες και δεν κατεβαζω βαριες και μεγαλες εφαρμογες (απο games μονο 2d puzzles του στυλ angry birds/cut the rope). Προσανατολιζομαι αποκλειστικα σε android. Γισ αυτα που αναφερεις και 8gb φτανουν.Αλλα ρωτας για το 2016-σημερα. Εαν το κινητο παιρνει microsd και εχει marshmallow μην σε πολυαπασχολει. Εαν δεν παιρνει, προσωπικα θα αισθανομουν αβολα ακομα κ 32 να χε. Αλλα ισως να μην κανουμε κ την ιδια χρηση. Π.χ Εχεις smarttv?Κανεις cast? Απο τοτε που το πρωτοχρησιμοποιησα δεν εχω ξανασυνδεσει laptop/flashακι κοκ στην tv. Ολα απο το κινητο, απο αυτο streamαρω απο αυτο κατεβαζω. Θα μπορουσα να παρω κ ενα android box προφανως, αλλα ετσι ειναι πιο ευκολο/αμμεσο. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2016 από @topos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα