afentiko Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 ο υπολογιστης που εχω στη δουλεια δεν ειναι το κλασικο pc με κουτι, οθονη κλπ ειναι μια απο αυτες τις οθονες touch που εχουν μεσα τους τη motherboard κ ολα τα σχετικα. απο τον πινακα ελεγχου βλεπω πως υπαρχει καρτα ηχου κ πως παιζει ηχο οταν βαλω καποιο βιντεο κλπ το θεμα ειναι οτι οι μονοι εξοδοι - θυρες που εχει ο υπολιστης - οθονη ειναι usb, vga και ethernet με ποιον τροπο θα μπορουσα να συνδεσω ακουστικα ή ηχεια σε αυτον τον υπολογιστη; υπαρχει καποιος καταλληλος μετατροπεας? ψαχνω στο νετ αλλα δεν ειμαι και σιγουρος για τι πρεπει να ψαξω. τα φωτα σας
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν έχει jack υποδοχή;! Μία λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να βάλεις μια usb καρτούλα ήχου και πάνω εκεί τα ηχεία. Είναι πολύ φτηνές. Βέβαια στο άλλο θέμα ο Faeton είπε ότι υπάρχουν ηχεία με usb μόνο οπότε μπορεί να σου προτείνει κάτι άλλο. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2016 από zio10
afentiko Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 καλο μου ακουγεται κ αυτη η λυση θα θελει ομως κ εγκατασταση driver? ή ειναι plug and play αυτη η καρτα ηχου, επειδη ο υπολογιστης δεν εχει dvd-rom ειναι μονο οθονη
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 καλο μου ακουγεται κ αυτη η λυση θα θελει ομως κ εγκατασταση driver? ή ειναι plug and play αυτη η καρτα ηχου, επειδη ο υπολογιστης δεν εχει dvd-rom ειναι μονο οθονη Και να θέλει κατεβάζεις από το internet. Να δες εδώ: https://www.skroutz.gr/c/50/kartes-hxou.html?from=catspan&keyphrase=usb+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1+%CE%B7%CF%87%CE%BF%CF%85 Ίσως υπάρχει και καλύτερη λύση βέβαια, περίμενε κι άλλες απαντήσεις
afentiko Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 νταξει για τη δουλεια ειναι οποτε δε με νοιαζει να παρω κατι ποιοτικο, αρκει να μη κανει παρασητα ξερω γω
Faeton Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καταρχήν απο περιέργεια θα ήθελα όταν ευκαιρήσεις να βγάλεις με το κινητό σου μια φωτογραφία το πίσω μέρος του PC και μια έτσι το προφίλ του PC να δω περι τίνος πρόκειται.Τώρα για το θέμα σου αν και υπάρχουν ηχεία με USB σύνδεση και ακουστικά στην πλειοψηφία τους δεν ειναι ότι καλύτερο ειδικά αυτά σε χαμηλές τιμές. Αυτό που θα σου πρότεινα ειναι να πάρεις ενα καλό bluetooth dongle Ενδεικτικά αυτό (γενικά κοίτα να μην ειναι κάτω απο version 4) http://www.skroutz.gr/s/8489951/LogiLink-USB-Bluetooth-V4-0-Dongle-BT0037.htmlκαι ένα bluetooth receiver ενδεικτικά: https://www.amazon.co.uk/Bluetooth-Transmitter-Receiver-TaoTronics-Simultaneously/dp/B016UF7J5C/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1475412119&sr=8-12&keywords=bluetooth+receiver το dongle το βάζεις σε μια θύρα USB του υπολογιστήτο receiver το συνδέεις στα κλασικά ηχεία ή τα κλασικά ακουστικά Έτσι θα μπορείς να έχεις όποια ηχεία και ακουστικά θέλεις και θα παίζουν ασύρματα άρα θα μπορείς να τα βάλεις και όπου θες χωρίς να μπλέκεις με καλώδια. Επίσης θα μπορείς (έχοντας το receiver) να στέλνεις ήχο απο το κινητό σου στα ηχεία πάλι ασύρματα EDIT δεν είδα τα καινούργια post ναι αφού δεν σε νοιάζει η ποιότητα κτλ αυτά τα dongle που έδειξε ο zio κάνουν μάλλον την δουλειά αν και θυμάμαι ειναι προβληματικά (το 2007 είχα πάρει εγώ ένα τέτοιο για να πειραματιστώ και ακόμη βλέπω υπάρχει το ίδιο μοντέλο χαχαχαχαχα) 1
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό με το bt αλλά το θεώρησα πιο άβολο (φόρτιση κλπ).
Faeton Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό με το bt αλλά το θεώρησα πιο άβολο (φόρτιση κλπ). δεν χρειάζεται φόρτιση έχει μπαταρία το receiver που κρατάει ώρες μεν αλλά παίζει και όταν φορτίζει και άρα μπορείς να το έχεις στην πρίζα κανονικά (Που θα έχει και τα ηχεία) 1
afentiko Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 κανονικα λειτουργικο windows 7 εχει κ μπορεις να κανεις οτι θελεις, απλα δεν εχει μοναδα, ειναι απλα η οθονη και μεσα της εχει τα παντα ( ειναι λιγο χοντρη εννοειται) ουτε πληκτρολογιο ή περιφερειακα με on screen keyboard γραφω αυτες οι usb καρτες που εδειξε ο zio φαινονται πολυ πρακτικες κ παμφθηνες και απο οτι διαβαζω σε λιγες που ειδα ειναι plug and play
Faeton Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 κανονικα λειτουργικο windows 7 εχει κ μπορεις να κανεις οτι θελεις, απλα δεν εχει μοναδα, ειναι απλα η οθονη και μεσα της εχει τα παντα ( ειναι λιγο χοντρη εννοειται) ουτε πληκτρολογιο ή περιφερειακα με on screen keyboard γραφω αυτες οι usb καρτες που εδειξε ο zio φαινονται πολυ πρακτικες κ παμφθηνες και απο οτι διαβαζω σε λιγες που ειδα ειναι plug and play άρα έχεις ταμπλέτα που τρέχει windows.... μπορείς να μας πεις το όνομα μοντέλου (θα το γράφει κάπου γύρο απο την οθόνη ή πισω) να τσεκάρω το μοντέλο; τώρα για αυτά τα USB ειναι plug and pray βασικά αλλά ναι εφόσον οι απαιτήσεις σου ουσιαστικά ειναι μηδαμινές καλή πατέντα θα ειναι
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Είναι περίεργο που δεν έχει έξοδο πάντως, όσα all in one έχω δει έχουν έξοδο ήχου κανονικά. Ποιο μοντέλο είναι; άρα έχεις ταμπλέτα που τρέχει windows.... μπορείς να μας πεις το όνομα μοντέλου (θα το γράφει κάπου γύρο απο την οθόνη ή πισω) να τσεκάρω το μοντέλο;τώρα για αυτά τα USB ειναι plug and pray βασικά αλλά ναι εφόσον οι απαιτήσεις σου ουσιαστικά ειναι μηδαμινές καλή πατέντα θα ειναι Μάλλον all in one pc έχει.
Faeton Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μάλλον all in one pc έχει. ναι το "ειναι λίγο χοντρή εννοείται" δεν το πρόσεξα POS335 (C56) Ναι αυτό δεν ειναι PC (δεν ακολουθεί τα πρότυπα δηλαδή ειναι μια popriatery σύνθεση για να κάνει συγκεκριμένη δουλειά) Εγώ θα έστελνα ενα mail πρώτα στην εταιρία για να μου πει αν έχει κύκλωμα ήχου. Εναλλακτικά στην έναρξη έχει μια επιλογή "device manager" διαχείριση συσκευών νομίζω ειναι στην ελληνική έκδοση. πάτα το και στο παράθυρο που θα βγεί τσέκαρε αν υπάρχει κύκλωμα ήχου... πως; κάνεις click εκει που λέει Audio, video and game controllers ή στα ελληνική Ελεγκτές ήχου βίντεο και παιχνιδιών. και πες μας τι γράφει σε περίπτωση που δεν βγάζεις άκρη. Αυτό γιατι στην σελίδα του κατασκευαστή στα speficiation δεν βρήκα κάτι. 1
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Πάντως ακόμα κι αυτό φαίνεται να έχει έξοδο ήχου στο site της εταιρείας. Μήπως έχει κανένα καπάκι; Δες εδώ στην τελευταία φωτογραφία: http://www.flytech.com/product/13/POS335
afentiko Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 high definition audio device 2 κιολας, το ενα κατω απο το αλλο δεν εχει εξοδο ηχου , ισως εχει σχεση το (C56)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα