vasilissouvlaki Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Έχω βάλει hdmi με erhernet και η τηλεόραση. Υπάρχει περίπτωση να συνδέσω μοχλο και να συνδεθεί μέσω της τηλεόρασης?
thepoint Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Έχω βάλει hdmi με erhernet και η τηλεόραση. Υπάρχει περίπτωση να συνδέσω μοχλο και να συνδεθεί μέσω της τηλεόρασης? Βγάζεις άκρη σε αυτό που έγραψες Κάνε μια ευκρινέστερη επαναδιατύπωση
vasilissouvlaki Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Έχω τον υπολογιστή στο δωμάτιο και την τηλεόραση στο σαλόνι και είναι συνδεδεμένα με hdmi-ethernet και ethernet. Μπορώ να συνδέσω το ποντίκι στην τηλεόραση μέσω usb και να χειρίζομαι τον υπολογιστή?
thepoint Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ξεκάθαρα όχι πρέπει να είναι σε usb του υπολογιστή. Καλά πόσα μέτρα μεταξύ τους είναι και δεν μπορεί να επικοινωνήσει το ποντίκι με το μικρό usb bluetooth σε μένα μπορεί και ξεπερνά τα 6 μέτρα με τοίχο ενδιάμεσα σίγουρα τσεκαρισμένο.
vasilissouvlaki Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ξεκάθαρα όχι πρέπει να είναι σε usb του υπολογιστή. Καλά πόσα μέτρα μεταξύ τους είναι και δεν μπορεί να επικοινωνήσει το ποντίκι με το μικρό usb bluetooth σε μένα μπορεί και ξεπερνά τα 6 μέτρα με τοίχο ενδιάμεσα σίγουρα τσεκαρισμένο. Το ποντίκι κάνει νούμερα μέσα στο σαλόνι περίπου 5-6 μέτρα
thepoint Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αν θέλεις να δουλέψεις αυτό το set up πάρε ένα που να δουλεύει σε μεγαλύτερη απόσταση και με τοίχο ενδιάμεσα νομίζω όλα τα σύγχρονα ligictech να κάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα