billiboo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ψαχνω μια καινουργια συσκευη απο ελλαδα γτ εχω μεινει χωρις συσκευη. απο οτι εχω δει αυτα μου φανηκαν vfm εαν εχετε κατι να προτηνετε στα ιδια χρηματα με αυτα καλοδεχουμενα https://www.skroutz.gr/s/5578987/Motorola-Moto-X-2nd-Gen-16GB.html (με προβληματιζει που ειναι 2 χρονων) https://www.skroutz.gr/s/9177791/Motorola-Moto-G4-Dual-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/8909064/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/9672740/Xiaomi-Redmi-Note-4-16GB.html επισεις να πω οτι με ενδιαφερει να ειναι 5-5,5 ιντσες, μεγαλο συν το 1080p και η χρηση του θα ειναι browsing και μουσικη κανα youtube σχεδον καθολου καμερα.αλλα με νοιαζει να ειμαι πχ στο ινσομνια και να εχω ανοιχτο το spotify και να μπορω να απαντησω στο messenger χωρις το κινιτο να παθαινει 5 εγκεφαλικα και 32 ανακοπες.μπαταρια ενταξι δεν εχω τρελες απαιτησεις ναναι καλα τα powerbank. για τα χιαομι δεν με νοιαζει το ελληνικο μενου. p.s. καθολου games μονο κανα quiz Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2016 από billiboo
2.1Ohm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Τα 2 πρώτα λινκ δν μου τα βγάζει! Από ότι κατάλαβα ψάχνεις μέχρι 200€ Θα σου έλεγα moto x 2nd gen στοκ ανδροιδ αψογο κινητό κανέναν κόλλημα δν θα έχεις! Άμα μπορείς να ανάβεις λίγο το Nexus 5x ειδικά σε μεταχειρισμένο παίζει στα 200 το 32αρι στα 180 το 16αρι! Αλλά αφού δν σε νοιάζει ή κάμερα και το redmi note 3 pro είναι τέλειο έχει τέρας μπαταρία απλα σε οθόνη και κάμερα είναι πίσω από τα 2 προηγούμενα! Το redmi note 4 μην το σκέφτεσαι κλτρο λόγο mdtk επεξεργαστή! Οπότε βλέπεις τι θες ! Μεγαλύτερη οθονη τύμπανο μπαταρία Ή ένα κλικ μικρότερη(5.2) κ ποιοτητκοτερη με απλά μέτρια μπαταρία αλλά καλύτερη κάμερα(ειδικά το 5χ έχει απλα απίστευτη)
billiboo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/5578987/Motorola-Moto-X-2nd-Gen-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/9177791/Motorola-Moto-G4-Dual-16GB.html τα διορθωσα . ψαχνω καινουργιο οποτε λεω να μην μπω στον κοπο να κοιταξω για μεταχ. σε ευχαριστω για την απαντηση σου παντως +1 για το redmi note 3 pro μου φαινετε οτι κι απο το σκρουτζ η διαφορα τιμης σε σχεση με τα κινεζομαγαζα δεν ειναι και μεγαλη εαν υπολογισουμαι και το οτι θα το παρω πιο γρηγορα και θα μου ερθει και σιγουρα
redmanftw Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν αξιζει να παρεις κινεζικο smartphone απο το skroutz μονο απο Κινα
billiboo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν αξιζει να παρεις κινεζικο smartphone απο το skroutz μονο απο Κινα απο πια αποψη δεν αξιζει?ενωω υπαρχει κατι καλητερο σε αυτα τα χρηματα απο ελλαδα?
Masma Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ενοει οτι αν ειναι να παρεις κινεζικό το παιρνεις απο Κίνα που ειναι πολυ καλύτερη η τιμη !
billiboo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ενοει οτι αν ειναι να παρεις κινεζικό το παιρνεις απο Κίνα που ειναι πολυ καλύτερη η τιμη ! εχεις καποιο μαγαζι να μου προτινεις που να ξερουμαι οτι θα ερθει σιγουρα και δεν θα βρω μεσα μια πετρα?(πλακιτσα)και εαν γινετε να δεχεται χρεωστικη
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 εχεις καποιο μαγαζι να μου προτινεις που να ξερουμαι οτι θα ερθει σιγουρα και δεν θα βρω μεσα μια πετρα?(πλακιτσα)και εαν γινετε να δεχεται χρεωστικη Αν είναι να την πάθεις, θα την πάθεις και απ το σκρουτζ και από παντού.
billiboo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αν είναι να την πάθεις, θα την πάθεις και απ το σκρουτζ και από παντού. ε νταξι τωρα δεν νομιζω να παραγγηλω κατι απο το σκρουτζ και να ερθει αδειο το δεμα
Masma Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εγω απο μονο απο vickmail και minideal εχω εμπηρεια όπου ολα ήρθαν οπως επρεπε : βεβαια ψάξε μεσα στο forum για θέματα σχετικα με έμπιστα site. Σιγουρα υπάρχουν διαφορά και θα έχουν αναλυθεί τα παντα με λεπτομέρειες
@topos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 εχεις καποιο μαγαζι να μου προτινεις που να ξερουμαι οτι θα ερθει σιγουρα και δεν θα βρω μεσα μια πετρα?(πλακιτσα)και εαν γινετε να δεχεται χρεωστικη Παρτο απο skroutz, εαν το βιαζεσαι κ δεν θελεις να παιδευτεις με paypal. Γενικα να ξερεις πως υπαρχει ενδεχομενο αρκετης ταλαιπωριας απο κινεζομαγαζο που εαν δεν εχεις paypal(εαν γινει στραβη θα παρεις 100% πισω τα χρηματα σου) το κανει πιο επιφοβο. Οχι τοσο με το να σου ερθει τουβλο μεσα στο κουτι, αλλα να καθυστερησουν να στο στειλουν, να βγει ελλατωματικο κοκ. Και δεν υπαρχει απολυτα αξιοπιστο καταστημα.7 κινητα ειχα παραγγειλει απο geekbuying και με κανενα δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα. Στο 8 ομως εχουμε μανουρα->παραγγελια 14/9 και ακομα δεν εχει γινει dispatch. Δεν αγχωνομαι γιατι εχω κανει την αγορα μεσω paypal, ξερω οτι καποια στιγμη οτι ειτε θα τα βρουμε, ειτε θα παρω τα χρηματα μου πισω.
billiboo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Παρτο απο skroutz, εαν το βιαζεσαι κ δεν θελεις να παιδευτεις με paypal. Γενικα να ξερεις πως υπαρχει ενδεχομενο αρκετης ταλαιπωριας απο κινεζομαγαζο που εαν δεν εχεις paypal(εαν γινει στραβη θα παρεις 100% πισω τα χρηματα σου) το κανει πιο επιφοβο. Οχι τοσο με το να σου ερθει τουβλο μεσα στο κουτι, αλλα να καθυστερησουν να στο στειλουν, να βγει ελλατωματικο κοκ. Και δεν υπαρχει απολυτα αξιοπιστο καταστημα.7 κινητα ειχα παραγγειλει απο geekbuying και με κανενα δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα. Στο 8 ομως εχουμε μανουρα->παραγγελια 14/9 και ακομα δεν εχει γινει dispatch. Δεν αγχωνομαι γιατι εχω κανει την αγορα μεσω paypal, ξερω οτι καποια στιγμη οτι ειτε θα τα βρουμε, ειτε θα παρω τα χρηματα μου πισω. paypal εχω αλλα δεν εχω κανει ποτε αγορα δλδ μια που το εφτιαξα και μια που το ξεχασα και τωρα δεν μου κανει ανακτηση για καποιο λογο.αλλα θα δω τι θα κανω σας ευχαριστω για τα reply. καπου πηρε το ματι μου οτι ειναι αργια στην κινα μηπως φταιει αυτο?
@topos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δεν εχει καμια σχεση η αργια(μεχρι 6/11) με το paypal. Οποτε καπου αλλου θα σκονταφτει..
Donalhioy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 εγω το πηρα απο geekbuying... 4 αγορα απο εκει και ολα ειναι μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα