Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τράβηξα μια μπουνιά το λαπτοπ (από την μεριά που βρίσκεται ο δίσκος) πάνω στα νεύρα μου... και μου εμφάνισε μήνυμα τα windows 10 ότι πρέπει να κάνουν reboot.
Μόλις έγινε το reboot εμφάνισε μήνυμα ότι δεν υπάρχει λειτουργικό σύστημα.
Τι επιλογές έχω να κάνω επαναφορά το σύστημα χωρίς να χάσω τα δεδομένα;

Το μόνο που σκέφτηκα είναι αγορά νέου δίσκου (sad με την ευκαιρία) και αυτόν να τον βάλω σε μια εξωτερική θήκη USB 2,5" και αν τον δει να πάρω με copy ότι και αν υπάρχει μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτον, οσα νευρα και να εχεις φιλε σε λαπτοπ δε ξεσπας, ειναι το κειμηλιο του σπιτιου σου. 
Δευτερον, δεν ηξερες οτι αν χτυπας το λαπτοπ τα windows 10 θελουν reboot? Γι'αυτο κανεις δε ξεσπαει στο λαπτοπ του ρε φιλε συν οτι το λειτουργικο συστημα τρομαζει απο την οργη σου και φευγει...Τωρα δεν υπαρχει σωτηρια φιλε..

Δημοσ.

Τράβηξα μια μπουνιά το λαπτοπ (από την μεριά που βρίσκεται ο δίσκος) πάνω στα νεύρα μου... και μου εμφάνισε μήνυμα τα windows 10 ότι πρέπει να κάνουν reboot.

Μόλις έγινε το reboot εμφάνισε μήνυμα ότι δεν υπάρχει λειτουργικό σύστημα.

Τι επιλογές έχω να κάνω επαναφορά το σύστημα χωρίς να χάσω τα δεδομένα;

Το μόνο που σκέφτηκα είναι αγορά νέου δίσκου (sad με την ευκαιρία) και αυτόν να τον βάλω σε μια εξωτερική θήκη USB 2,5" και αν τον δει να πάρω με copy ότι και αν υπάρχει μέσα.

Δες πρώτα αν αναγνωρίζει τον δίσκο στα BIOS. Αν όχι μπορεί να έχει ξεκουμπώσει από τις επαφές σε περίπτωση που δεν είναι εργοστασιακά βιδωμένος. Αν τον αναγνωρίζει και δεν έχει λειτουργικό θα πρέπει να γίνει έλεγχος στον δίσκο και πιθανή αντικατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...