Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλαγή πλεύσης.

Μνημες φοράς DDR3 απ`ότι δείχνει η μητρική σου.

Αρα κρατάς μνήμες.

Πουλάς το σετ cpu μητρικής που έχεις και παίρνεις έναν

AMD ATHLON X4 845 (excavator)   (61€)

http://www.skroutz.gr/s/8900829/AMD-Athlon-X4-845-Box.html

Με την πιο φτηνή FM2+ μητρική που υποστηρίζει sata III, USB III , PCI-E V3.0

Ετσι θα έχεις σύγχρονα πρότυπα στην πλατφόρμα, εγγυήσεις και την ισχύ που ζητάς με πολύ πιο χαμηλή κατανάλωση,  χωρίς να πληρώσεις δεκάρα παραπάνω.

Μια μητρική FM2+ με A68/A78/Α88 chip κοστίζει γύρω στασ 45-60€, όσο δηλαδή μπορείς να πουλήσεις το σετ που έχεις.

http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?keyphrase=fm2%2B&page=1

Βάλε και έναν SSD επάνω στις SATA III  για αποκρισιμότητα στο σύστημα, κοστίζει από 60-80€ τα 240gb  και είσαι υπερκομπλέ.

http://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/f/660010/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-240GB.html?keyphrase=SSD

Τέλος αν και η κάρτα γραφικών σου είναι αρχαία , προτίμησε κάποιον με ενσωματωμένα γραφικά. Κατι σε A8-7650K, Α8-7600 ας πούμε.

• Like 4
Δημοσ.

εγω θα σ ελεγα να κοιταξεις σε g3258 poy  κανει γυρω στα 40 ευρω στης αγγελιες και να παρεις και μια μιτρικη z97 anniversary της ασροκ η την β85 της gigabyte με κανα 40 ρι και τελος εναν δισκο 120 gb g να νιωσει λιγο το συστημα με αλλα 30 ευρω μεσα από της αγγελιες αυτά σ πρωτινω εγω γ να νιωσει λιγο το pc ιδαλοσ διαλέγεις την πρωταση με το fm2+ και εισαι οκ constantineparas

Δημοσ.

εγω θα σ ελεγα να κοιταξεις σε g3258 poy  κανει γυρω στα 40 ευρω στης αγγελιες και να παρεις και μια μιτρικη z97 anniversary της ασροκ η την β85 της gigabyte με κανα 40 ρι και τελος εναν δισκο 120 gb g να νιωσει λιγο το συστημα με αλλα 30 ευρω μεσα από της αγγελιες αυτά σ πρωτινω εγω γ να νιωσει λιγο το pc ιδαλοσ διαλέγεις την πρωταση με το fm2+ και εισαι οκ constantineparas

Hθενα να ηξερα πως το κανεις αυτο?

Μια ολοκληρη προταση , διχως μια τελεια,διχως ενα κεφαλαιο.

Χωρις παρεξηγηση ετσι..

π.χ. αυτή https://www.asus.com/Motherboards/P5Q3/

σηκώνει έναν E5450; 

μα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίζει και αυτό σημασία ρε συ. 

ας πούμε μία Thermaltake Contac 21

έχοντας δυνατότητα να βάλω και xeon και c2q τι θα ήταν καλύτερο;

*έγινε και σωστή διευκρίνιση του θέματος.

ΚΑΘΟΛΟΥ σωστη διευκρινιση του θεματος... Επειδη δεν κανουν ολοι οι επεξεργστες xeon σε ολες τις μητρικες 775 πρεπει να μας πεις ακριβως το μοντελο της μητρικης και οχι παραδειγματα!! 

Aλλιως και εγω Π,χ παρτον,κανει.

Δημοσ.

Μνημες φοράς DDR3 απ`ότι δείχνει η μητρική σου.

Ναι, ετσι ειπε.. Τι ισχυει δεν μας ειπε διοτι μιλησε με παραδειγμα..

Δημοσ.

Η λύση fm2+ στην περίπτωση αυτή είναι η καλύτερη δυνατή πάντως, ο g3258 είναι no go απλά.

Επίσης ως προς τον life is music και χωρίς να θέλω να τον θίξω μιας και ο γραπτός λόγος παρεξηγείται, δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει δουλειά με κείμενο τίγκα στα ορθογραφικά συν ελάχιστα greeklish στο παιχνίδι, πέραν του ότι είναι ενοχλητικό ως προς την ανάγνωση δεν είναι εφικτό να βγάλει κάποιος άκρη από ένα τέτοιο μήνυμα. Υπάρχουν και τα spell checkers που κάνουν μια χαρά δουλειά σε τέτοια περίπτωση. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα δυσλεξίας εκεί πάω πάσο και το σέβομαι πάντως, μιας και ξέρω καλά πως είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.

οχι δεν υπαρχει καποιο  πρόβλημα δισλεξιας  απλος γραφω απο κινητο και γραφω γρηγορα γ αυτο ειναι ετσι το μηνυμα μου ...τωρα ομως ειμαι απο pc , αυτο π ηθελα να πω ομως στο φιλο ηταν να κοιταξει σε intel μερια  γτ συμφερει ποιο πολυ και η αγορα που πρωτηνα στο φιλο γ g3258 και z97 anniversary ειναι μια επιλογη πολυ καλη .για τα σημερινα δεδομένα και αν βάλει και έναν ssd θα δώσει μια  ανάσα στο μηχάνημα .Μην ξεχναμε ομως οτι ο g3258 ειναι ξεκλιδοτος και με ενα οβρκλοκ μπορει να ανεβει πολυ ψηλα .......Τελος οτι και να επιλεξεις φιλαρακι καλυτερος θα εισαι απο το υπαρχων συστημα που εχεις .Καλο βραδυ απο εμενα τα λεμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...