CyberMarco Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να βάλω internet στο σπίτι και ήθελα να σας ρωτήσω τι εμπειρία έχετε σχετικά με τις ταχύτητες και τις εταιρίες. Δεν με απασχολεί αν θα έχω σταθερό τηλέφωνο. Πήγα και ρώτησα στα καταστήματα για προσφορές και βρήκα τα ακόλουθα: Vodafone φοιτητικό 24Mbps χωρίς τηλέφωνο, 16,90€/μήνα για 24 μήνες, ενεργοποίηση 50€. (~455€) Wind DoublePlay 24Mpbs + αστικά/υπεραστικά, 300' κινητά/wind, 23€/μήνα για 24 μήνες, δώρο ενεργοποίηση 75€ (~552€) ΟΤΕ internet (μόνο νομίζω) 24Mbps, 22€/μήνα για 24 μήνες, ενεργοποίηση 35€. (~563€) Cyta 1) internet 24Mbps + τηλέφωνο προς Cyta, 18.15/μήνα για 24 μήνες (δώρο 3 πρώτοι μήνες), ενεργοποίηση 65€. (~446€) 2) internet 24Mbps + τηλέφωνο προς Cyta, 21/μήνα για 12 μήνες (δώρο 2 πρώτοι μήνες), ενεργοποίηση 65€. (~275€) Cyta VDSL +6€/μήνα για 35Mbps, +9€/μήνα για 50Mbps. Από τις προσφορές που πήρα μου φαίνονται καλύτερες εκείνες της Vodafone και Cyta, και ειδικά για τη Cyta μιας και μπορώ να κάνω συμβόλαιο για 12 μήνες και να αλλάξω του χρόνου σε άλλη εταιρία αν χρειαστεί. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
kostasSTi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Με τη Cyta στα Τρίκαλα δεν ήμουν ευχαριστημένος και επέστρεψα στη Vodafone. Στη Cyta είχα θέματα και με το ping αλλά και αδικαιολόγητες πτώσεις ταχύτητας. Αν συνυπολογίσω και την (μακράν) καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στη Vodafone, τότε (κατά τη γνώμη μου) είναι μονόδρομος...
CyberMarco Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Με βλέπω για Vodafone, να τελειώνουμε. Ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια.
DeTiPaleuw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Forthnet στην περιοχη του γηπεδου και προς το ποταμι ειμαι με 6-7. Απλα εμετος και κλασικα το "βλεπω βραχυκυκλωμα στη γραμμη" απο το τμημα μη-εξυπηρετησης.
Stakis4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Οποιος θελει για τρικαλα ας μου στειλει ενα μηνυμα... θενξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα