lj23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ, διαθέτω λαπτοπ της Dell. Το πρόβλημά μου είναι ότι αφού αρχίζω να δουλεύω με αυτό, μετά από κάποια ώρα σταματάει να δουλεύει το πληκτρολόγιο του. Αναγκάζομαι να το επανεκκινήσω για να αρχίσει να λειτουργεί πάλι. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει; Δεν υπάρχει συγκεκριμένη στιγμή. Άλλοτε μετά από 2 ώρες άλλοτε μετά από 30 λεπτά. Απλά δε δουλεύει κανένα κουμπί και χρειάζεται επανεκκίνηση για να είναι οκ.
ss13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μοντέλο laptop https://www.parts-people.com/find_model.htm Με εξωτερικό πληκτρολόγιο κάνει το ίδιο ;
lj23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 dell latitude e6430 δεν το έχω δοκιμάσει με εξωτερικό.
ss13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Βρες το service tag , το χτύπησες πουθενά ; Τι λειτουργικό έχεις ; Στο Device Manager υπάρχει καμία κίτρινη ένδειξη ;
coolerman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δες με κάποια live διανομή Linux(μην την κάνεις εγκατάσταση) εξακολουθεί να το κάνει;;? έχει εγγύηση;;η όχι?
lj23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 το service tag το εχω. δεν το χτύπησα κάπου. δεν υπαρχει καμια ενδειξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα