asxeto4 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Κάλιο αργά παρά ποτέ ανακάλυψα και εγώ το kodi. Το ρυθμισα έβαλα addon installer, exodus όλα καλά. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να βάλω το Hellenic TV. Μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες πως να το εγκαταστήσω γιατί ότι και αν δοκίμασα δεν μου δούλεψε. Ευχαριστώ
TEOKOS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μια απο τα ιδια με το Hellenic, Το money sports το έβαλες? Σου δουλεύουν τα Link ?
makfil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Κάλιο αργά παρά ποτέ ανακάλυψα και εγώ το kodi. Το ρυθμισα έβαλα addon installer, exodus όλα καλά. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να βάλω το Hellenic TV. Μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες πως να το εγκαταστήσω γιατί ότι και αν δοκίμασα δεν μου δούλεψε. Ευχαριστώ Έβαλα και εγώ το Kodi και εκτός των άλλων προσπάθησα να εγκαταστήσω το hellenic tv αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έψαξα στο forum και βρήκα αυτό το νήμα με πολλές πληροφορίες και με αναζήτηση "hellenic" βρήκα post της 24/6/16 που λέει ότι καταργήθηκε και τελικά υπάρχει το alivegr που εγκατέστησα και λειτουργεί. Παρατήρησα ότι εμφανίζονται μόνο τα SD κανάλια και όχι τα HD. Γνωρίζει κανένας γιατί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα