Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

παίδες, όταν κάποιος έχει τη διάθεση να πειραματιστεί και κατέχει κάποιες δυνατότητες σε hardware τότε βλεπει το Raspberry με άλλο μάτι. 

και αυτοματισμούς μπορείς να κάνεις, και εφαρμογές IoT και πολλά άλλα αν το παντρέψεις με arduino κτλ. 

για όλους όσοι δεν εχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν hardware, τότε βλέπουν την μία πλευρά του RPi που είναι οι δυνατότητες που αποκτάει από το software.

• Like 1
Δημοσ.

Δε νομίζω να μπορεί να κυνηγήσει η Google μία λέξη του λεξικού. Δεν είναι σύνθετη ονομασία, όπως η περίπτωση του SkyDrive / OneDrive. Που και εκεί -εάν ήθελε- η MS θα μπορούσε να βγάλει άκρη, καθώς είναι διαφορετικά προϊόντα και δεν προκαλείται κάποια σύγχιση.

Είναι απλά ιδέα σου. Τόσο το RPi3 ($35) όσο και το PiZero ($5) είναι το απόλυτο VFM για πολλά πράγματα.

σαν media player ειναι για πεταμα ειχα rpi3 το εδωσα πηρα odroid c2 και πεταει ασε που εχει και αντροιντ και μπαινεις ιντερνετ τσεκαρεις μειλ παιζεις παιχνιδια και πολλα αλλα επισης σηκωνει 4k h265 60 fps ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ

Δημοσ.

Αυτοματισμοί projects μάλιστα τα γνωστά αλλά αν δεν είσαι για τέτοια τι κάνεις;

Να κάτι πρακτικό που μπορείς εύκολα με χρησιμότητα για μια single board και μαθαίνεις κιόλας.

https://nextcloud.com/box/ φτιάχνεις ένα καθωσπρέπει NAS με χαμηλή κατανάλωση και ιδιοκτησία σου.

Δημοσ.

Με μια λέξη; Mathematica! Ναι,το ξέρω οτι δεν την ξέρετε αλλά ψαξτε την. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Είναι η γλωσσα προγραμματισμού που θα ήθελα να εχω διαθέσιμη στα 15 μου,και το Raspbian είναι το μόνο desktop για το οποίο διατίθεται δωρεάν και πλήρης (έστω και για μη εμπορικούς σκοπούς). Αυτός ήταν εξάλλου και ο κύριος σκοπός των δημιουργών, να φερουν πάλι τη νέα γενιά σε επαφή με τον προγραμματισμό. Εδώ που τα λέμε βέβαια και το ίδιο το Raspberry είναι ο υπολογιστής που θα ήθελα να έχω στα 15 μου...

Δημοσ.

σαν media player ειναι για πεταμα ειχα rpi3 το εδωσα πηρα odroid c2 και πεταει ασε που εχει και αντροιντ και μπαινεις ιντερνετ τσεκαρεις μειλ παιζεις παιχνιδια και πολλα αλλα επισης σηκωνει 4k h265 60 fps ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ

Σ΄αυτό δε μπορώ να πω κάτι γιατί δε το έχω χρησιμοποιήσει. Σε λίγο καιρό θα έχω κι' εγώ γνώμη (το RPi3 μου προορίζεται για media player). :) Απ' όσα διαβάζω πάντως δεξιά & αριστερά δε βλέπω κάποιο λόγο για να δυσκολευτεί με 1080p υλικό. Για 4Κ ή παραπάνω δε με νοιάζει, δε το σηκώνει η τηλεόραση (ούτε και η υπομονή μου για το κατέβασμα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...