Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι και τι εγινε τιποτα απλα για το hype εγινε η μήνυση ειναι 8core και εχει αποδεικτει απειρες φορες αμαν ποια με την καραμελα

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι και τι εγινε τιποτα απλα για το hype εγινε η μήνυση ειναι 8core και εχει αποδεικτει απειρες φορες αμαν ποια με την καραμελα

Δηλαδη ο 8350 ειναι ιδιος με τους αντιστοιχους 8πυρηνους της Intel οι οποιοι κοστιζουν 1100ευρω αυτο λες.

Ε αρα μας εχουν κανει ξορκια γιαυτο δεν αγοραζουμε τον 8350 που κοστιζει σχεδον το 1/10..... 

• Like 1
Δημοσ.

ναι πριν βγουν και αλλες τεκμηριωμενες  αλητιες της ιντελ  ...γρηγορα κλειδωστε χανουμε χρημα

Δημοσ.

Εγώ θα το κλείδωνα χαλαρά τώρα...

There is no going back.

Γιατι ρε συ.Αφου πεφτει σωστη ''ενημερωση'' δεν βλεπεις?:D

• Like 1
Δημοσ.

Ημαρτον ρε φιλε μιλάμε για υπολογιστική ισχύ όχι για 10 κιλά φέτα.... Αλλά ακόμα και έτσι να ήταν (που προφανώς δεν είναι και οι τυφλοί το καταλαβαίνουν αυτό) είναι σαν να λες στο παιδί πάρε έναν οποιονδήποτε επεξεργαστή αφου όλοι θα αποδίδουν το ίδιο (genious! ) , αλλά παρε intel. Γιατί αφου υπεραπλουστευεις δεν του προτείνεις εναν 1090Τ ή εναν 980?

Ετσι όπως πας προκειμένου να μην παρει καποιος amd θα του προτείνεις κανέναν 68020!!!!

Και αφού κάνεις τον μπακάλη θα σου μιλήσω μπακάλικα , αφου λοιπόν παραδεχεσαι (που επαναλαμβάνω δεν είναι έτσι αλλά για να μην σε μπλέξω περισσότερο θα παω έτσι όπως θες) οτι ένας i3 αποδίδει στα παιχνίδια το ίδιο με εναν i7 4770k (pause for laughter) ή έναν amd fx 8350 (amd φτου φτου) γιατί να μην πάρει τότε έναν fx 8350 που είναι καλυτερος σε όλα τα άλλα? (επεξεργασία βιντεο, streaming παραλληλα κτλ κτλ ) .

Είναι σαν να μου λές ότι είτε είσαι κολλημένος είτε είσαι κολλημένος.... Ένα απο τα δύο...

Βασικά σταμάτα να δίνεις "συμβουλές" λυπήσου τον κόσμο που θα μείνει με τους i3 επειδή ήθελες να κανεις την ποζερια σου...

Μάλλον δεν τον ξέρεις.... Εντελώς ενημερωτικά ένα Celeron είχε τώρα τι να πω μπορεί να πήγε σε i3 αν και χλωμό το βλέπω.

Γενικός κανόνας, δεν του απαντας γιατί του δίνεις απλά τροφή ;)

Δημοσ.

αν ηταν ιδιες θα ειχαν και κοντινη σχετικα τιμη ,αλλο το ενα αλλο το αλλο ,συνεχιζεις οποτε η δεν ξερεις η κανεις οτι δεν ξερεις η απλα θες να θωλωσεις τα νερα ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ !!!!!!!!!!!!!ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 8core και δεν μπορει να εξισωσεις μια μηνηση ενος user  με αποφασεις  δικαστηριων για μεθοδους ΜΑΦΙΑΣ , εκτος αν παιζει κατι αλλο με εσενα

Δημοσ.

Δηλαδή όλοι εσείς που πεταχτήκατε συμφωνείτε ότι ένας επεξεργαστής με 50% της συνολικής επεξεργαστής ισχύς ενός stock i7-4770k δεν μπορείς να φτάσει το 40% της συνολικής επεξεργαστής ισχύς ενός stock i7-4770k;

Αν κάποιος έχει μια λογική εξήγηση για τον λόγο για τον οποίο αυτό είναι αδύνατων εγώ είμαι όλος αυτιά.

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι αν ας πούμε έχεις ήδη καλή ψύξη στον επεξεργαστή δεν σου λέει κάτι το γεγονός ότι μπορείς να κλοκάρεις τον 8350 σε ρολόγια 9590 ; Έχεις sabertooth, έχεις 8350, αν έχεις τουλάχιστον μια h100i / nh-d15 άνετα πιάνεις 4.6 και δεν χρειάζεται να πετάξεις τα λεφτά σου στον 9590, μιας και αν δεν έχεις ψύξη τι να τον κάνεις τον 9590, ήδη οι 8350 είναι binned για ψηλά ρολόγια. Άσκοπη αγορά είναι αυτή που σκέφτεσαι να κάνεις, περίμενε να βγουν οι zen να δεις τι λένε, ειδάλλως ρίξε ψάξιμο και ξεκίνα το overclock μιας και θα βγεις πολύ πιο κερδισμένος έτσι. Με τον 8350 περισσότερη ζωή θα δώσεις στο μηχάνημά σου αν βάλεις αργότερα μια κάρτα πολύ δυνατότερη από την 7970, προϋπόθεση όμως να μην παίζεις mmo μιας και με fx δεν γίνεται δουλειά λόγω χαμηλού single core, αν και νομίζω πως αν ήθελες cpu για mmo δεν θα πήγαινες σε λύση fx.

Βασικα δεν ειμαι τυπος που μου αρεσει το overclocking γιατι θεωρω οτι μειωνω την ζωη του επεξεργαστη ή της καρτας γραφικων. Μπορει να κανω λαθος μπορει και οχι. Απο κει και περα για ψυξη του επεξεργαστη χρησιμοποιω μια noctua ψυκτρα. Μεχρι στιγμης στην ζωη μου εχω δει οτι ανα 5 χρονια αλλαζω ολοκληρωτικα υπολογιστη οποτε σε τεσσερα χρονια απο τωρα σιγουρα θα εχω αλλο μηχανημα. Αν η μαρκα θα ειναι intel η Amd εχει να κανει καθαρα με το τι με ενδιαφερει να κανω την συγκεκριμενη περιοδο της ζωης μου. Επι παραδειγματι εκτος του gaming κανω και video encoding 1080p και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Μπορει ενας intel i7 να ειναι πολυ γρηγορότερος αλλα θεωρω οτι ειναι δυσαναλογα ακριβοτερος , γι αυτα που προσφερει. Επισης εχω παρατηρησει ενα θεμα με τα sockets των intel 1155 , 1151 , 1150 , 960 , μου φαινεται οτι ειναι λιγο υπερβολη. Επισης σε προηγουμενη απαντηση μου εγραψα οτι παιζω αποκλειστικα και μονο BF και Titanfall κανενα αλλο παιχνιδι δεν εγκαθιστω στο pc μου. Ποτε δεν με ενδιεφεραν παιχνιδια οπως το Dota , World of warcraft και τα λοιπα. Συνεπως εχω φτιαξει ενα μηχανημα το οποιο κατα την γνωμη μου φερνει εις περας με ανεση οτι του αναθετω , χωρις να ειναι το καλυτερο αντικειμενικα. Ειναι οπως ελεγε ο Σμιγκολ "My precious"

• Like 1
Δημοσ.

Soter79 άπαξ και σε καλύπτει το μηχάνημά σου οποιαδήποτε κουβέντα είναι άτοπη. Διαφωνώ με αυτό που λες για το overclock, αν δεν υπερβαίνεις και μάλιστα κινείσαι λίγο πιο χαμηλά από τα μέγιστα ασφαλή όρια σε ρεύμα στο cpu, σε θερμοκρασίες cpu και vrm τότε δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Ίσα ίσα που αν βάλεις 9590 θα έχεις το ίδιο ζόρισμα σε μητρική και ψύκτρα με το να κλόκαρες τον 8350 σου στα 4.7. Επίσης, ποια noctua έχεις ειδικότερα μιας και δεν είδα μοντέλο ; 

• Like 2
Δημοσ.

Βασικα ο δικος μου 8350 (οπως και ολοι φανταζομαι) εχει πολυ υψηλα ρευματα σε auto (1,4-1,45 αν θυμαμαι καλα), τωρα τον εχω oc στα 4,3 με 1,35. Αρα αυτο που λες οτι μειωνεται η ζωη του επεξεργαστη, στους fx τουλαχιστον, δεν ισχυει καθως κατεβαζεις και δεν ανεβαζεις ρευματα η, πιο σωστα, τρεχεις στα 4 με πολυ χαμηλοτερο ρευμα απο το auto και ανεβαινεις απο εκει αναλογως το silicon lottery και την mobo.

Δημοσ.

Τότε γιατί δίνεις προτεραιότητα σε εναν i3 απο πχ τον fx8350 για καποιον που θέλει να ασχοληθεί με παιχνίδια, γιατί εγω δεν βάζω τα νούμερα εδω ετσι για να τα αναφέρω, τα αναφέρω για να αποδείξω οτι ο 8350 είναι καλύτερη επιλογή

Χαιρομαι με το γεγονος οτι υπαρχουν και αλλα μελη που βλεπουν αντικειμενικα το θεμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...