Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Επιλεκτικός είσαι! Το βιντεο του Ρωσου είναι απο το 2014 γιατι δεν σε πειραξε? Τα παιχνίδια που τεστάραμε δεν είναι μοντέρνα? το Gears of War μόλις δεν βγήκε ? Το Division δεν είναι open world??? Σε πάω και ένα στοιχηματάκι για το bf1 μόλις κυκλοφορήσει αν θέλεις .... Ποια video ποιανουν Ρωσου?Ειδες να ανεβασα εγω κανενα τετοιο video ή να σχολιασα video αλλου? Η να το πω αλλιως?Νομιζεις οτι με ενδιαφερει προσωπικα αν καποιοι επεξεργαστες ασχετοι με το παρον θεμα βγαζουν σε καποιο παιχνιδι παραπανω απο αλλους? Το θεμα ανοιχτηκε για συγκεκριμενο σκοπο,οχι για να πει ο καθενας τον πονο του για την αγορα του. Επισης το BF1 ποιο πολυ με ενδιαφερει πως θα τρεχει το παιχνιδι απο πλευρας server και προβληματων παρα για να τρεξω benchmarks.. 1
SpirosZ68 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τι κάνει πιο εγκυρο ένα καναλι πληροφορικής με 600.000 subscribers με πάνω απο 1000 βιντεο με site με 100αδες reviews κτλ κτλ τκλ απο τον ρώσσο techno-kitchen? Τίποτα φίλε μου μπορείς να επιλέξεις τον ρωσσο για την πληροφόρηση σου, οι άλλοι προφανως είναι ψευτες και λωποδύτες... Για εμενα μη-εγκυρος ειναι αυτος που λεει ψεμματα, που εχει κανει μονταζ στο βιντεο και μας δειχνει ψευτικα fps που λεει οτι εχει βαλει χψ ρυθμισεις ενω εχει βαλει αλλες για να μας δειξει οτι τρεχει με παραπανω η με λιγοτερα fps (αναλογα τι θελει να αποδειξει) ο ταδε η ο δεινα επεξεργαστης η καρτα γραφικων. Ολοι οι αλλοι ειναι εγκυροι. Αρκει να μην αποκρυπτουν στοιχεια που αφορουν τις ρυθμισεις και το συστημα. Απο εκει και μετα ειναι στο χερι μας να δουμε οσα πιο πολλα βιντεο γινεται και να βγαλουμε μονοι μας το οποιο συμπερασμα και οχι να περιμενουμε καποιον αλλο να βγαλει συμπερασμα για λογαριασμο μας. Στην τελικη ο καθε ενας εχει αλλες απαιτησεις. Ποιο το νοημα να παρω τον καλυτερο επεξεργαστη η την καλυτερη καρτα γραφικων απο εναν μεσο ορο 10 παιχνιδιων απο τα οποια παιζω μονο το 1 η τα δυο? ποιος ο λογος να παρω τον καλυτερο επεξεργαστη για video editing αν δεν κανω video editing? ποιος ο λογος να παρω τον καλυτερο επεξεργαστη για games αν κανω μονο video editing? Το τελευταιο σου σχολιο με τα bolt απλα δειχνει περι τινος προκειται... (με δυο λογια κακως σχοληθηκα με το σχολιο σου, επρεπε να το ειχα καταλαβει νωριτερα) 2
Orgios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ακομα και η ιδια σου η συμμετοχη στο θεμα ηταν ακυρη και το παραδεχτηκες και εσυ ο ιδιος αλλα ειπαμε το προβλημα εγω το εχω.... Αποφευγω τα vs threads επειδή ανοιγουν με καταπληκτική συχνότητα και ακουγονται μέσα 90% ανακρίβειες , έκανα το λάθος να ανοιξω αυτό και να το διαβάσω, επίσης είχα φρέσκα τα αποτελεσματα απο το τεστινγκ που κανουμε... Έκανα μία αναφορά αλλά μερικοι παρεξηγούνται αν δουνε νούμερα amd να μην εχουν διαφορά απο intel!! Απο κεί και πέρα είναι κρίμα να πωλούνται i3 για desktop μηχανημα το 2016 με τόσες επιλογές γύρω μας (ακομα και στα μεταχειρισμένα)
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τα παιχνίδια που τεστάραμε δεν είναι μοντέρνα? το Gears of War μόλις δεν βγήκε Οσο για το παραπανω που γραφεις,τα δικα μου προσωπικα Benchmarks(και για το Rise of the tomb raider,και για το Gears of War 4 και για το Legion και για το Dark Souls 3 και για το Witcher τα ανεβαζω εκει που πρεπει,δηλαδη στα θεματα των αντιστοιχων παιχνιδιων στο forum 1φορα πριν αρχισω το καθε παιχνιδι. Μετα απλα δεν ξαναασχολουμαι. Αυτη ειναι και η εννοια του gamer αλλωστε,παιζει παιχνιδια δεν ειναι στατιστικολογος να σχολιαζει νουμερα.
TheELF Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Φίλε αν έχεις 100% την GPU και 40% το CPU έχεις Bottleneck στην GPU όχι στο CPU, δεν σου κόβει το CPU 60%. . Ναι αυτό είπα και εγώ και για αυτό και με μέχρι 60% ποιο αργό cpu θα έχεις τα ίδια νούμερα. Εκτός και αν ξέρεις εσύ, ή κάποιος άλλος,κάτι που δεν το ξέρω εγώ. 1
Orgios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Οσο για το παραπανω που γραφεις,τα δικα μου προσωπικα Benchmarks(και για το Rise of the tomb raider,και για το Gears of War 4 και για το Legion και για το Dark Souls 3 και για το Witcher τα ανεβαζω εκει που πρεπει,δηλαδη στα θεματα των αντιστοιχων παιχνιδιων στο forum 1φορα πριν αρχισω το καθε παιχνιδι. Μετα απλα δεν ξαναασχολουμαι. Αυτη ειναι και η εννοια του gamer αλλωστε,παιζει παιχνιδια δεν ειναι στατιστικολογος να σχολιαζει νουμερα. Τότε γιατί δίνεις προτεραιότητα σε εναν i3 απο πχ τον fx8350 για καποιον που θέλει να ασχοληθεί με παιχνίδια, γιατί εγω δεν βάζω τα νούμερα εδω ετσι για να τα αναφέρω, τα αναφέρω για να αποδείξω οτι ο 8350 είναι καλύτερη επιλογή 1
featherbrain Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν θα ήταν καλύτερο να κλειδωθεί το θέμα ? Τόση φασαρία χωρίς λόγο και ο ts εξαφανισμένος...
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τότε γιατί δίνεις προτεραιότητα σε εναν i3 απο πχ τον fx8350 για καποιον που θέλει να ασχοληθεί με παιχνίδια, γιατί εγω δεν βάζω τα νούμερα εδω ετσι για να τα αναφέρω, τα αναφέρω για να αποδείξω οτι ο 8350 είναι καλύτερη επιλογή Καλύτερο IPC, μνήμες, κατανάλωση μπλα μπλα μπλα. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Δεν θα ήταν καλύτερο να κλειδωθεί το θέμα ? Τόση φασαρία χωρίς λόγο και ο ts εξαφανισμένος... Έκανε την αγορά του και ησύχασε! 3
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Θες απαντηση σε αυτο που εγραψες?Δεν μπηκες καν στον κοπο να διαβασεις τα πρωτα σχολια(ουτε καν του ενδιαφερομενου)και εχεις βγαλει λαθος συμπερασματα.Πριν ειπες οτι υποστηριζω την αγορα i3 εν ετη 2016 τωρα οτι υποστηριζω i3 μεταξυ 8350. Συνεχιζεις να εκτιθεσαι.... Σκεφτομαι να φτιαξω εναν υπολογιστη για gaming. Επειδη το θεμα κοστους εχω θεσει οριο συνολικο στο 550-600 ευρω κολλαω λιγο στο θεμα του επεξεργαστη. Ειμαι αναμεσα στον Amd Fx-6300 ή 4300 αλλα και στον Intel Core i3 (οχι καποιον συγκεκριμενο). Δεν θα ήταν καλύτερο να κλειδωθεί το θέμα ? Τόση φασαρία χωρίς λόγο και ο ts εξαφανισμένος... Κατι ξερουν και ανοιγουν θεματα με τετοιους τιτλους.Παντα μαζευουν κοσμο.
pano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 .Κατι ξερουν και ανοιγουν θεματα με τετοιους τιτλους.Παντα μαζευουν κοσμο. Αμ ''θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει''
artshadows Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΛ ΓΙΑ ΝΑ λενε οτι ναναι..... η εταιρια αυτη εχει καταδικαστει απειρες φορες για μαφιοζικες μεθοδους αλλα εχει τοσα λεφτα που δεν τρεχει τιποτα!!!!!
artshadows Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 https://www.thelab.gr/forums/topic/63633-%CE%B7-intel-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%89%CF%80%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/ http://www.reuters.com/article/us-intel-court-eu-idUSKBN0EN0M120140612 http://curia.europa.eu/jcms/upload/docs/application/pdf/2014-06/cp140082el.pdf
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΛ ΓΙΑ ΝΑ λενε οτι ναναι..... η εταιρια αυτη εχει καταδικαστει απειρες φορες για μαφιοζικες μεθοδους αλλα εχει τοσα λεφτα που δεν τρεχει τιποτα!!!!! Εννοειται οτι οπου μαζευονται υπερβολικα μεγαλα ποσα κατι δεν παει καλα. Βεβαια και η Amd δεν παει πισω.Να σου θυμισω οτι την τρεξανε δικαστικα για λογους εσφαλμενης διαφημισης των Fx? 1
Orgios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Θες απαντηση σε αυτο που εγραψες?Δεν μπηκες καν στον κοπο να διαβασεις τα πρωτα σχολια(ουτε καν του ενδιαφερομενου)και εχεις βγαλει λαθος συμπερασματα.Πριν ειπες οτι υποστηριζω την αγορα i3 εν ετη 2016 τωρα οτι υποστηριζω i3 μεταξυ 8350. Συνεχιζεις να εκτιθεσαι.... Βρε καλε μου άνθρωπε με την κάθε ευκαιρία ειρωνεύεσαι και αμφισβητείς οτι γράφεται για amd, αν δεν είναι αυτό ξεκαθαρη θέση τι είναι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις