adtakhs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 http://wccftech.com/gears-war-4-performance-review/ https://hardforum.com/threads/gears-of-war-4-i7-6700k-vs-fx-8370.1912494/ http://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/gears-of-war-4-test-gpu
Orgios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 @fulgore η συζητηση ειχε ξεφυγει απο τα πλαισια του inquiry πριν βάλω το λιθαράκι μου @TheElf κάτι τυποι σαν εσενα μας έλεγαν μην παρετε amd γιατί θα τρώτε bottleneck στο BF3!! με την 7970!! Αν είναι δυνατόν εν ετη 2016 να προτείνει κάποιος i3 !! Δεν θέλεις Amd ? Παρε εναν 2600κ ρε φιλε μεταχειρισμένο, i3?? Ναι εδω γελάνε, βασικά ξεκαρδίζονται στα γέλια.... 2.Το 38% cpu usage θα έπρεπε να σου λέει επίσης οτι ο επεξεργαστής έχει να δώσει!! Άρα δεν τρωει bottleneck αρα δώσε λεφτα για GPU!! 3.Σημαντική διαφορά σε ένα παιχνίδι όπου ο ένας εχει 55fps ο αλλος 66fps, δηλαδή both playable , αν βάλω τα "ειδικά" μάτια σου στις 2 οθονες δεν θα καταλαβεις ποιος είναι ποιος... Επίσης η fury x ηταν μπροστα στα περισσότερα τεστ, θα πεταξεις την nvidia σου? Αν δεν βλέπεις οτι ενας διπλάσιος σε κόστος επεξεργαστής δεν δίνει διαφορά στο gaming τότε είτε εθελοτυφλείς είτε είσαι βαλτός είτε απλα τόσο fanboy δεν θες να καταλαβεις . Σου έδωσα κάποια αποτελέσματα απο κεί και πέρα εσυ επιλέγεις να τα διαβάσεις όπως θέλεις, όπως βλέπεις εγω τα δίνω τα αποτελέσματα όπως έχουν , εσύ βάλε τα intel γυαλακια σου και παίξε για την ομάδα σου...
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ετσι μπραβο.Ξερο link για gpu heavy παιχνιδι που δεν καταλαβαινω τι θελουν να δειξουν.... @fulgore η συζητηση ειχε ξεφυγει απο τα πλαισια του inquiry πριν βάλω το λιθαράκι μου @TheElf κάτι τυποι σαν εσενα μας έλεγαν μην παρετε amd γιατί θα τρώτε bottleneck στο BF3!! με την 7970!! Αν είναι δυνατόν εν ετη 2016 να προτείνει κάποιος i3 !! Δεν θέλεις Amd ? Παρε εναν 2600κ ρε φιλε μεταχειρισμένο, i3?? Ναι εδω γελάνε, βασικά ξεκαρδίζονται στα γέλια.... Αν δεν βλέπεις οτι ενας διπλάσιος σε κόστος επεξεργαστής δεν δίνει διαφορά στο gaming τότε είτε εθελοτυφλείς είτε είσαι βαλτός είτε απλα τόσο fanboy δεν θες να καταλαβεις . Ο περισσοτερος κοσμος αγαπητε δεν εχει την ορεξη να καθεται να ασχολειται με μτχ και να ειναι ολη μερα στις αγγελιες μπας και βρει αυτο που θελει. Επισης για τον 2600κ που αναφερεις και γελας κιολας εγω βλεπω τιμες 160+ευρω.Αν ηταν να διεθετε τοσα χρηματα θα επερνε ενα i5 να τελειωνε.... Αρα προς τι τα γελια ειπαμε? 1
Orgios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν βρει λοιπον και εχει λυσσάξει να πάρει intel να επιμείνει μεχρι να βρεί , αλλιώς να παει σε fx6300 ή fx8350 μεταχειρισμένο, όχι να παει σε i3 ημαρτον... Ενταξει και οι κονσόλες fx κουτσουρεμένους έχουν δεν κάηκαν, δεν καταλαβαίνω αυτο το παρε οτι θες αρκει να είναι intel...
TheELF Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 @TheElf κάτι τυποι σαν εσενα μας έλεγαν μην παρετε amd γιατί θα τρώτε bottleneck στο BF3!! με την 7970!! Αν είναι δυνατόν εν ετη 2016 να προτείνει κάποιος i3 !! Δεν θέλεις Amd ? Παρε εναν 2600κ ρε φιλε μεταχειρισμένο, i3?? Ναι εδω γελάνε, βασικά ξεκαρδίζονται στα γέλια.... 2.Το 38% cpu usage θα έπρεπε να σου λέει επίσης οτι ο επεξεργαστής έχει να δώσει!! Άρα δεν τρωει bottleneck αρα δώσε λεφτα για GPU!! 3.Σημαντική διαφορά σε ένα παιχνίδι όπου ο ένας εχει 55fps ο αλλος 66fps, δηλαδή both playable , αν βάλω τα "ειδικά" μάτια σου στις 2 οθονες δεν θα καταλαβεις ποιος είναι ποιος... Επίσης η fury x ηταν μπροστα στα περισσότερα τεστ, θα πεταξεις την nvidia σου? Άμα θες να δείξεις ότι δεν επαρκεί ο i3 κάνε δοκιμές που δείχνουν ότι δεν αρκεί... Αφού το 38% δείχνει ότι έχει να δώσει τότε γιατί δεν δώσατε στα τεστ που κάνατε; Γιατί να δώσει κανείς ακόμα περισσότερα λεφτά σε gpu από ότι έχουν οι fury/1070 και να μην παίξει απλά σε 1080p; Μήπως γιατί εκεί τα αποτελέσματα για τον FX θα ήταν πολύ διαφορετικά; 1
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Υπο αλλες συνθηκες ειναι εγκλημα εν ετη 2016-2017 να προτεινει ο κοσμος 2πυρηνους intel αλλα οταν το budget ειναι γενικα χαμηλο και η Amd καθεται και ασχολειται με κονσολες,κανε και αλλιως.Τουλαχιστον αν ποτε αργοτερα γινει τιποτα μπορεις να αναβαθμισεις σε i5(εστω και σε μτχ),αρα κατι ειναι και αυτο απο το τιποτα. Το ειχα αναφερει και εγω αυτο περι i3 αλλα οπως ειπα και πιο πισω
Orgios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Άμα θες να δείξεις ότι δεν επαρκεί ο i3 κάνε δοκιμές που δείχνουν ότι δεν αρκεί... Αφού το 38% δείχνει ότι έχει να δώσει τότε γιατί δεν δώσατε στα τεστ που κάνατε; Γιατί να δώσει κανείς ακόμα περισσότερα λεφτά σε gpu από ότι έχουν οι fury/1070 και να μην παίξει απλά σε 1080p; Μήπως γιατί εκεί τα αποτελέσματα για τον FX θα ήταν πολύ διαφορετικά; Τα τεστακια μας τα καναμε σε 4k γιατί έχουμε 2016 και οχι 1982, επίσης παίζουμε elite dangerous και όχι το original elite σε κανενα commodore. Αν θέλαμε να παίξουμε σε 1080p δεν θα παίρναμε Fury και 1070. Αν πρέπει να αναλλωθώ στο να σου εξηγώ τα αυτονόητα θα φάω όλο το βράδυ μου και πάλι δεν θα καταλαβεις. Οπότε λέω να σε αφήσω να πας και συ να στοκαρεις σε core2duo kai p4 και να ξεπουλήσεις με τις καταπληκτικές συμβουλές που δίνεις...
Xristaras12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Τα τεστακια μας τα καναμε σε 4k γιατί έχουμε 2016 και οχι 1982, επίσης παίζουμε elite dangerous και όχι το original elite σε κανενα commodore. Αν θέλαμε να παίξουμε σε 1080p δεν θα παίρναμε Fury και 1070. Αν πρέπει να αναλλωθώ στο να σου εξηγώ τα αυτονόητα θα φάω όλο το βράδυ μου και πάλι δεν θα καταλαβεις. συνεπώς τα τέστ που κάνατε αντιπροσωπεύουν μια μικρή μερίδα του πληθυσμού(για ελλάδα πάντα)η οποία ασχολείται με 4Κ gaming γιατί δεν διαθέτουν όλοι 4ψηφιο αριθμο χρημάτων για να επενδύσουν σε σύστημα. sorry αλλα με αυτό δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά. 4
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Κοινως ενω εχεις δικιο σε αυτο που λες περι 4κ(ασχετως που καμια απο τις δυο καρτες δεν προοριζεται για 4κ),δεν βλεπω μεγαλη αξιοποιηση απο πλευρας τιτλων. Ουτε το Doom ειχατε κοινο,ουτε το Rise,ουτε Quantum break?
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Τα τεστακια μας τα καναμε σε 4k γιατί έχουμε 2016 και οχι 1982, επίσης παίζουμε elite dangerous και όχι το original elite σε κανενα commodore. Αν θέλαμε να παίξουμε σε 1080p δεν θα παίρναμε Fury και 1070. Αν πρέπει να αναλλωθώ στο να σου εξηγώ τα αυτονόητα θα φάω όλο το βράδυ μου και πάλι δεν θα καταλαβεις. Οπότε λέω να σε αφήσω να πας και συ να στοκαρεις σε core2duo kai p4 και να ξεπουλήσεις με τις καταπληκτικές συμβουλές που δίνεις... Αναφέρεσαι σε fury των 700 ευρώ? Σε ποια 4Κ αν επιτρέπεται και πόσο κοστίζει?
TheELF Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Τα τεστακια μας τα καναμε σε 4k γιατί έχουμε 2016 και οχι 1982, επίσης παίζουμε elite dangerous και όχι το original elite σε κανενα commodore. Αν θέλαμε να παίξουμε σε 1080p δεν θα παίρναμε Fury και 1070. Αν πρέπει να αναλλωθώ στο να σου εξηγώ τα αυτονόητα θα φάω όλο το βράδυ μου και πάλι δεν θα καταλαβεις. Οπότε λέω να σε αφήσω να πας και συ να στοκαρεις σε core2duo kai p4 και να ξεπουλήσεις με τις καταπληκτικές συμβουλές που δίνεις... Το αυτονόητο σε αυτό το νήμα δηλαδή ήταν ότι ο ηλίας έψαχνε συμβουλές για 4k gaming; Παίζεις σε 4k,ωραία, με τα ίδια FPS που πιάνει και ένας i3.. (και χαμηλότερα λογικά αφού γονατίζει η κάρτα) Ή είσαι στο 2016 και σε ανάλυση και σε fps ή απλά τρολλάρεις να περνάει η ώρα. 1
Orgios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 @xristaras ποτέ δεν είπα το αντίθετο , αλλά όταν ένας επεξεργαστής ανταποκρίνεται σε 4κ, γιατί νομίζεις οτι δεν θα ανταποκριθεί σε 1080p? @fulgore Δυστυχως αυτά τα παιχνίδια είχαμε μόνο κοινά, σε λίγο καιρό θα εχουμε και το bf1 (συμφωνα με το elf θα χρειαστώ i3 για να το παίξω). Παντως να ξερεις οτι δεν συνάντησα παιχνίδι ακόμα που να μην είναι playable σε 4κ... @TheElf Όπως ηδη ειχα πει η συζητηση είχε ηδη ξεφύγει απο ένα απλο inquiry Όχι δεν πιάνουν τα ίδια (εκτός και ανα υπονοείς οτι ένας ι3 πιάνει τα ίδια με εναν i7) Είδες που δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα? Καποιος trollarei προφανως αλλά δεν είμαι εγω... Μη μπείς στο κόπο να απαντήσεις , δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζι σου, αν θελεις last say or something be my guest (αλλιως δεχόμαστε και pm)
Sheogorath Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 @xristaras ποτέ δεν είπα το αντίθετο , αλλά όταν ένας επεξεργαστής ανταποκρίνεται σε 4κ, γιατί νομίζεις οτι δεν θα ανταποκριθεί σε 1080p? @fulgore Δυστυχως αυτά τα παιχνίδια είχαμε μόνο κοινά, σε λίγο καιρό θα εχουμε και το bf1 (συμφωνα με το elf θα χρειαστώ i3 για να το παίξω). Παντως να ξερεις οτι δεν συνάντησα παιχνίδι ακόμα που να μην είναι playable σε 4κ... @TheElf Όπως ηδη ειχα πει η συζητηση είχε ηδη ξεφύγει απο ένα απλο inquiry Όχι δεν πιάνουν τα ίδια (εκτός και ανα υπονοείς οτι ένας ι3 πιάνει τα ίδια με εναν i7) Είδες που δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα? Καποιος trollarei προφανως αλλά δεν είμαι εγω... Μη μπείς στο κόπο να απαντήσεις , δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζι σου, αν θελεις last say or something be my guest (αλλιως δεχόμαστε και pm) Σε 4Κ με τερματισμένη κάρτα και με Core2Duo έχεις τα ίδια fps. Μόνος σου το είπες, στο 38% ήταν, άρα και 3 φορές χειρότερος να ήταν ο επεξεργαστής τα ίδια fps θα είχες. Κάντε Τεστ σε 720p να μην κόβει καθόλου η κάρτα να δεις διαφορά. Απορώ που επιμένετε και λέτε "σε χωματόδρομο και η φερράρι και η φίατ το ίδιο αργά πάνε". Γιατί το τεστ επεξεργαστών σε 4Κ με κάτι λιγότερο απο 2 Titan P δεν νοείται. (Ούτε τότε νοείται αλλά anyway). 3
cliobaccarra Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Κανενας fx δεν μου φταει, αλλα πραγματα μου φταινε.. Ατομα που δεν εχουν τροπους και προσβαλουν τους αλλους..Ελπιζω οι mods πως θα κανουν την δουλεια τους.. Ναι ξαφνικα σε πειραξαν οι τροποι, που αν εβαζες λιγο το μυαλο σου να δουλεψει και εβγαζες τα fanboy γυαλια θα καταλαβαινες οτι απλα παροτρυνω τον παραπανω χρηστη να μην ασχολειται με τον TheElf. Οχι γιατι δεν ειναι αρκετα εξυπνος για να καταλαβει αλλα επειδη απλα το παιδι δεν θελει. Υποστηριζει ενεργα μια συγκεκριμενη εταιρεια (γουστο του καπελο του και ολας) και μπορει να εχει και τα ωφελει του, ειναι απλα χασιμο χρονου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις