Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα παιδιά,

Εδώ και καιρό έχω κουραστεί να συνδέω το λάπτοπ για να βλέπω ταινίες στη τηλεόραση.

Αναρωτιέμαι τι επιλογές έχω για να αποθηκεύω κάπου ταινίες και να τις παίζω στη τηλεόραση (με hdmi).

Διάβασα για android tv και mini pc, εχω πήξει και δεν καταλαβαίνω τις διαφορές τους. Κάποιος να βοηθήσει?

Δημοσ.

Και τα 2 κανουν ιδια δουλεια.

Το ενα ειναι με android και arm επεξεργαστη (εφαρμογες των τηλεφωνων).

Το αλλο με x86 και εφαρμογες του σταθερου υπολογιστη.

Κοιτα ομως και προς Chromecast μερια. Ειναι φθηνοτερο και μπορει να σε καλυψει με λιγοτερα καλωδια.

Αλλα να σου πει καποιος που το χρησιμοποιει. Εγω ειμαι με android tv.

• Like 1
Δημοσ.

Με android tv δεν πρεπει να  streamαρω? δεν λεω καλο το vdsl αλλα μην ζηταω και τα παντα...

Οι παλιες επιλογες με εξωτερικο player δεν υπαρχουν πια? Ειχα ενα Lacie αλλα τα εφτυσε

Δημοσ.

τι εννοεις να στρεαμαρεις; ολα δουλευουν μεσω ιντερνετ οπως ακριβως και στο pc. Netflix, twitch, youtube. kodi κτλ Το εξωτερικο player ειναι αχρηστο αν εχεις smart tv. Τα εχουν ολα ενσωματομενα.

Δημοσ.

Μια panasonic plasma εχω me θυρα hdmi. Οι μονες μου επιλογες ειναι streaming? Να τα αποθηκευω σε κατι συνδεδεμενο και να τα παιζω οπως τα παλια media players δεν υπαρχει?

Βεβαια απο την αλλη εχω mac, μηπως με συμφερει ενα apple tv?

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε εννοείται ότι με το Android tv μπορείς να κουμπώσεις ότι δίσκο θέλεις και Να βλέπεις τις ταινίες σου, αλλά με το kodi τώρα ποιος ασχολείται να τις κατεβάσει αφού τις βλέπεις online.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

_

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...