Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις καποια πληροφορια και το γραφεις αυτο οπως το γραφεις; 

Συγνωμη λαθος ,βιαστικά ....πιο σωστα  "αλλα αν το μαγαζι έχει αγορασει απο τον εισαγωγεα παρτίδα με ελαττωματα από ποιοτικο ελεγχο , ισως για αυτό τα βγαλαν προσφορα." -Απλο τεστ ,τα παραπονα για διαφορα θεματα και προιόντα, που μπορει ν'ακουσει αθελα του κανεις,περιμενοντας την σειρα του να πληρωσει...Απλα σαν επισημανση ότι λάμπει δεν είναι παντα χρυσος,μιας και είμαστε σε οικονομική κριση.

Επεξ/σία από Gary_Kokkin
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σήμερα πήγα να παραλάβω. Πληρώνω, βαζω τις δόσεις μου και παω να δωσω ενα χαρτί που μου δώσανε σε ενα παληκάρι για να μου το φέρει απο την αποθήκη. Μετα απο κανα 5 λεπτο, έρχεται το παληκαρι και μου λεει σας εχουν ενημερώσει οτι ειναι εκθεσιακό προϊόν; Λεω οχι , εγω καινούριο αγόρασα.

Μου λέει και αυτό καινούριο είναι.

Όχι, λεω καινούριο σφραγισμένο να μη το εχει δει ανθρωπος.

Μου λέει, δεν εχει τώρα και να μιλήσω με καποιον πωλητη. Τεσπα, παω στον προϊστάμενο, του λεω το ολο θέμα. Βλέπει, πως όντως δεν εχουν σφραγισμένο και κανονίσαμε να μου φέρουν απο την κεντρική αποθήκη στο σπίτι μου.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως αναρωτιόντουσαν πως θα τιμολογηθεί η καινούρια αποστολή λόγω οτι εχει διαφορετική τιμή πλέον και πως θα το αιτιολογήσουν και πως έχει άλλο κωδικό το προϊόν και κάτι τέτοια... Δεν καταλάβαινα ακριβώς το ολο πρόβλημα!! Και κάπως χαρακτηριζαν το προιόν που θα μου φέρουν και διαφορετικα αυτο που θα έπαιρνα.

Τεσπα, ελπίζω να πάνε ολα καλά και να κάνει τη δουλεια που πρέπει να κανει!! Όταν το πάρω και το βαλω σε λειτουργία θα ενημερώσω για θόρυβο και εγω.

Δημοσ.

μολις παρελαβα και εγω το νταικιν στη τιμη της προσφορας σε επαρχια με μεταφορικη,δωρεαν εξοδα αποστολης μεσω ιντερνετ. σφραγισμενα ειναι τα κουτια.Made in malaysia γαφουνε τουλαχιστον τα εξωτερικα αυτοκολλητα 

• Like 5
Δημοσ.

Καλημέρα. Παρελαβα όπως ειπα τον Rohnson R-9116 απο κωτσοβολο στα 190 ευρω.Το εβαλα φενεται οτι κανει δουλεια αλλα κανει αρκετο θορυβο ακομη και στο low....Περα απο τον συμπιεστη και τον ανεμιστηρα ακουγετε και κατι σαν τσιτσιριμα κατι σαν σφυριγμα πως να το πω..Αυτο το πραμα με εχει δυσαρεστησει καπως...Υπαρχει περιπτωση να σταματησει?

Επισης στο Low με μετρητη ειναι σταθερο περιπου στα 300-310watt..

Αρκετα δεν ειναι?

Σήμερα τον έβαλα, αν και δεν χρειάζεται με τέτοιο καιρό και όλα ανοιχτά, μόνο για να τον ακούσω, όλα οκ δεν κάνει τον θόρυβο που λες!

Έχεις θέμα μάλλον, επιστροφή!!! 

Δημοσ.

Σήμερα τον έβαλα, αν και δεν χρειάζεται με τέτοιο καιρό και όλα ανοιχτά, μόνο για να τον ακούσω, όλα οκ δεν κάνει τον θόρυβο που λες!

Έχεις θέμα μάλλον, επιστροφή!!! 

Δεν τον κανει ε?ακουσες το αρχειο με τον ηχο που ανεβασα?ειναι σα να ακουγετε η κυκλοφορια των υγρων του συμπιεστη.

Επισης αμα τον ρυθμισης πχ στο 55% να παει την υγρασια σταματαει και κλεινει στο 50%.απλα το υγρασιομετρο του ανεβαινει παρα πολυ γρηγορα και ξεκιναει παλι σε 1 με 2 λεπτα...μετα δουλευει 5 λεπτα μετα ξανασταματαει αλλα 2...

Τωρα πχ το εχω 80% για να μην κανει αυτο το πραμα σταματα ξεκινα ανα 2 λεπτα το η οθονη του λεει 75% υγρασια οτι εχει..Οτι να ναι.

Το εξωτερικο υγρασιομετρο που εχω λεω 47%

Αμα το γυρισω πισω θα με κανουν επιστροφη χρηματων?Εχω τα παντα κουτια κτλ..

Το screenshot ειναι απο αξιολογηση του r-1120

post-226136-0-13223600-1475678494_thumb.jpg

Δημοσ.

Aν επιστρεψει κανείς κατι ,ας αναφερει τι εγινε και τι του είπαν .Θα του δωσουν άλλο ίδιο ,θα του πουν δεν υπαρχει διαθεσιμότητα (ενω μπορει να έχουν στην αποθηκη ) ,θα του δωσουν πιστωτικό για άλλη αγορα ή θα πουν το κλασικο, έχεις εγγυηση και τρεχα εσυ να το φτιαξεις ; Οι όροι που θεωρητικα ισχύουν εδω http://www.kotsovolos.gr/site/politiki-epistrofon

Δημοσ.

Δικαίωμα υπαναχώρησης 

1. Από αρχική υποβολή της παραγγελίας του πελάτη μέχρι και προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης παροχής υπηρεσιών (όταν πρόκειται τέτοια σύμβαση), ή από την παράδοση (όταν πρόκειται για προϊόντα) και μάλιστα όταν είναι πολλά στην ίδια παραγγελία από την παράδοση και του τελευταίου ενώ όταν υπάρχει υποχρέωση παράδοσης προϊόντων σε τακτά διαστήματα από την παράδοση του πρώτου, ο πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση.

Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους

1. Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα» (collect @ store), θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν από το κατάστημα στο οποίο πραγματοποίησε την παραλαβή του προϊόντος.
Δημοσ.

Μου το φέρανε και εμένα. Δεν μπορώ να πω αν κάνει δουλειά ή οχι... Όταν αρχίσουν τα κρύα θα εχω άποψη. Αλλά απο θόρυβο και τριξίματα δεν έκανε ακόμα και στη τρίτη σκάλα. Ακόμα και ο θόρυβος που ακούγεται δεν μπορώ να πω πως είναι πιο δυνατό απο εναν ανεμιστήρα. Βέβαια, όταν αρχίσει να τραβαέι υγρασίες και τέτοια δεν ξερω πως θα κάνιε! Αυτά για αρχή.

Δημοσ.

O συμπιεστης ακουγετε πολυ φιλε μου?

Δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιον άλλον αφυγραντήρα για να το συγκρίνω. Αλλά ο ήχος που ακουγα απο το εργαλείο ακόμα και στην υψηλή σκάλα δεν συγκρίνεται με τον ήχο που ποσταρες σε ενα ηχητικό. Δεν το  ειχα βάλει πανω σε χαλάκι κτλ αλλα πανω στο τραπέζι(ξύλινο)ΤΟ άφησα να δουλέψει κανα 5λεπτο... να δω πως ακούγεται σε δωμάτιο χωρις θόρυβο κτλ. και οπως έγραψα πιο πάνω μπορώ να πω πως ο ανεμιστήρας μου ίσως έκανε περισσότερο θόρυβο.

Δημοσ.

Καταλαβαινω τι λες απλα αμα πας πισω εκει που ειναι το φιλτρο ακουγεται ο συμπιεστης πολυ?αυριο με βλεπω να περνω τηλ και να το πηγαινω πισω.

Δημοσ.

Σήμερα λόγω βροχών το εχω βαλει και λειτουργει (2 φορες απο 2-3 ώρες) θόρυβο δεν κανει, βέβαια το εχω στη χαμηλή σκάλα...

Θεωρώ οτι κανει δουλειά. αν εξαιρέσω το μετρητή που εχει πάνω... Αν εξαιρέσω και ενα μετρητη που εχω!! Μπορώ να πω πως το καταλαβαίνω, αισθάνομαι πιο ζεστή την "ατμόσφαιρα"|

Δημοσ.

Καταλαβαινω τι λες απλα αμα πας πισω εκει που ειναι το φιλτρο ακουγεται ο συμπιεστης πολυ?αυριο με βλεπω να περνω τηλ και να το πηγαινω πισω.

Τελικά τι έκανες ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...