bill987 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Τελικά ο 9116 που λέει οτι εχει φίλτρο άνθρακα σημαίνει πως ιονίζει/φιλτράρει την ατμοσφαιρα ή καμοία σχέση? Το σωστό είναι φιλτράρει τον αέρα!
Gary_Kokkin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Θα το δεις στην πραξη ,απο την ποιοτητα αερα που βγαζει.Αν βρωμίζει απλά , εξαρταται από τον χωρο σου.
johnnyman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα. Παρελαβα όπως ειπα τον Rohnson R-9116 απο κωτσοβολο στα 190 ευρω.Το εβαλα φενεται οτι κανει δουλεια αλλα κανει αρκετο θορυβο ακομη και στο low....Περα απο τον συμπιεστη και τον ανεμιστηρα ακουγετε και κατι σαν τσιτσιριμα κατι σαν σφυριγμα πως να το πω..Αυτο το πραμα με εχει δυσαρεστησει καπως...Υπαρχει περιπτωση να σταματησει? Επισης στο Low με μετρητη ειναι σταθερο περιπου στα 300-310watt.. Αρκετα δεν ειναι?
bill987 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Για το σφύριγμα, να τον βάλεις να πατάει σε χαλάκι! Δοκίμασε και πες μας! Στο low και 300w ???? Με βάζεις σε σκέψεις .......
johnnyman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Σε χαλάκι τον έχω βάλει... Δεν ξέρω γιατί κανεί τέτοιο περίεργο θορυβο. Από τον συμπιεστη έρχετε.. Εκει δούλευει 310 watt μονίμως στο Low. Έτσι μου έρχεται να τον πακεταρω και να φύγει πίσω.
bill987 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Τελικά κατάφερα και πήγα τον πήρα πριν από λίγο!! Εντυπώσεις μέσα στην εβδομάδα γιατί πάω @@@@@ στην δουλειά!
johnnyman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Το πήρες τελικά? Αντε να δούμε. Περιμένω να με πεις για τον θορυβο.
alfas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Θα το δεις στην πραξη ,απο την ποιοτητα αερα που βγαζει.Αν βρωμίζει απλά , εξαρταται από τον χωρο σου. To θέμα είναι η τσιγαρίλα της μάνας μου και υγρασία έχω μόνο το χειμώνα στο δωμάτιο μου αφου έχει να μπει καμοια 10αρια χρόνια θέρμασνη στη πολυκατοικία. Δεν εχω θέματα μούχλας, μυρωδιά εργασίας κια τέτοια. Βέβαια τώρα διαβάζω για θόρυβο, απο τους πιο πάνω.!!!
Alphaleader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Το κάνει; Οσο το κανουν και τα φιλτρα στα αμαξια. Δλδ τριχες. Τα φιλτρα ενεργου ανθρακα θελουν τακτικα αλλαγη, αν θελουμε να λεμε οτι κάνουν κάτι σε σχεση με τα απλα φιλτρα.
Gary_Kokkin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι απαραίτητο ,υπάρχουν ενεργου ανθρακα που κρατάνε πάνω από 2 ετη .Πρεπει να γραφουν οι οδηγίες χρήσης σχετικα ,όπως και αν και πως καθαρίζονται τα συγκεκριμένα .Οσο αφορα τον θορυβο ,ειναι σχετικο και με τις ρυθμισεις και τον χωρο..Βεβαια παντα υπαρχει και πιθανότητα για μηχανηματα διαλογης όταν γίνονται μεγαλες προσφορες. Σου λένε εχει εγγυηση .
johnnyman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Τι εννοείς φίλε μου μηχάνημα διαλογής? Το δικό μου τελείως σφραγισμένο ήταν.
Gary_Kokkin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Σφραγγισμενο πάντα είναι ,αλλα το μαγαζι έχει αγορασει απο τον εισαγωγεα παρτίδα με ελαττωματα από ποιοτικο ελεγχο ,και για αυτό τα βγαλαν προσφορα.Συνεχεια γίνεται στην αγορα σε διαφορα προιόντα.Ρισκαρουν να χαλασει κατι,αφου το εχουν υπολογισει στο κοστος.Δεν σημαινει σε καμια περιπτωση ότι είναι το δικο σου ,αλλα δεν σημαινει ότι δεν γίνεται .
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Σφραγγισμενο πάντα είναι ,αλλα το μαγαζι έχει αγορασει απο τον εισαγωγεα παρτίδα με ελαττωματα από ποιοτικο ελεγχο ,και για αυτό τα βγαλαν προσφορα. Εχεις καποια πληροφορια και το γραφεις αυτο οπως το γραφεις;
johnnyman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Aυτος ειναι ο ηχος που βγαζει οχι απο τον συμπιεστη αλλα απο πισω που ειναι το φιλτρο.Για ακουστε λιγο και πειτε μου! Eπισης ενα καλωδιο κιτρινο που φενεται στην φωτο σε μενα δεν υπαρχει... https://dl.dropboxusercontent.com/u/27266296/%CE%A6%CF%89%CE%BD%CE%AE_161004_2.3gp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα