Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οποιος θελει να μου στειλει κανενα δωρακι στο σπιτι η στη δουλεια μιας και ειδε εκτος απο τα προσωπικα μου στοιχεια αλλα  ακομα και τι πλυντηριο εχω στο σπιτι ,καλοδεχουμενα

Μίλησες μαζί τους?? Τι έγινε ??

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οχι δε μιλησα καθολου,μπηκα σημερα απο αλλον υπολογιστη και με αφησε να αλλαξω τον κωδικο προσβασης,οποτε πιστευω ολα καλα και το παλικαρι που εκανε την αγορα που ηθελε μου πε πως θα παει να το παραλαβει .

Μίλησες μαζί τους?? Τι έγινε ??

Δημοσ.

To devolo πάντως πολύ καλό είναι Γιάννη.

Και εγώ αυτό έχω  :-D

Τώρα για πλυντήριο ρούχων LG δεν ξέρω αν θα έπαιρνα  :unsure:

Ευτυχώς δεν κρατάνε στοιχεία καρτών τουλάχιστον οι άχρηστοι.

Και Γιάννη σβήσε τα link ακόμα φαίνονται τα στοιχεία σου (εγώ τώρα μπήκα)

Δημοσ.

προς ενημερωση παμε για διαγραφη λογαριασμου δε μπορουν να κανουνε τιποτα εχει κολλησει το σαιζον id,για να δουμε θα γινει διαγραφη η θα μου πουνε τιποτα αλλο μετα.

(τα ντεβολο γαζωνουνε σε σχεση με κατι τπλινκ 500αρια που ειχα μερα με νυχτα)

Δημοσ.

παρέλαβα και εγω σήμερα απο το κατάστημα κατι που ειχα παραγγείλει χθες, ολα μια χαρά!!

Εγώ πήγα πήρα σήμερα τον rohnson r-9116 στα 190.90. Είχα βάλει παραλαβή από κατάστημα. Όλα καλά! :)

Εμένα για παραλαβή από το κατάστημα μου του rohnson γράφει ότι έχει παραληφθεί!

Τι εννοεί ?? Πάω και το παίρνω ???

• Moderators
Δημοσ.

Τι π@π@ρας είμαι, σήμερα μπορούσα να πάω και αύριο δουλεύω όλη μέρα  :mad:  

Για να ξερεις, στον Κωτσοβ. οταν βαζεις παραλαβη απο καταστημα σημαινει οτι το εχει διαθεσιμο, αρα πας και το παιρνεις 1 ωρα μετα την παραγγελια σου και μεχρι ΚΑΙ ολη την επομενη εργασιμη. Αν παραγγειλεις Κυριακη, εχεις Δευτερα και Τριτη. Οταν δεν υπαρχει διαθεσιμο σε ενα καταστημα δεν σε αφηνει να το επιλεξεις. Δεν κανουν διακινηση απο αποθηκη προς καταστημα. Αρα παντα ειναι αμεσα διαθεσιμο απο την στιγμη που σε αφηνει να ριξεις παραγγελια και δουλευει και σωστα, οχι σαν το παμπλικ που μπορει να ριξεις παραγγελια και να σου πουν "δεν υπαρχει και περιμενουμε παραλαβη απο αλλου" να περιμενεις δηλαδη sms στην ουσια, και να φας 2-3-4 μερες στο περιμενε.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά ο 9116 που λέει οτι εχει φίλτρο άνθρακα σημαίνει πως ιονίζει/φιλτράρει την ατμοσφαιρα ή καμοία σχέση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...