bill987 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 οποιος θελει να μου στειλει κανενα δωρακι στο σπιτι η στη δουλεια μιας και ειδε εκτος απο τα προσωπικα μου στοιχεια αλλα ακομα και τι πλυντηριο εχω στο σπιτι ,καλοδεχουμενα Μίλησες μαζί τους?? Τι έγινε ??
wannaplay Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 οχι δε μιλησα καθολου,μπηκα σημερα απο αλλον υπολογιστη και με αφησε να αλλαξω τον κωδικο προσβασης,οποτε πιστευω ολα καλα και το παλικαρι που εκανε την αγορα που ηθελε μου πε πως θα παει να το παραλαβει . Μίλησες μαζί τους?? Τι έγινε ??
bill987 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έχει κανένας καμία ενημέρωση για τις χθεσινές παραγγελίες??
Lefteris235 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 To devolo πάντως πολύ καλό είναι Γιάννη. Και εγώ αυτό έχω Τώρα για πλυντήριο ρούχων LG δεν ξέρω αν θα έπαιρνα Ευτυχώς δεν κρατάνε στοιχεία καρτών τουλάχιστον οι άχρηστοι. Και Γιάννη σβήσε τα link ακόμα φαίνονται τα στοιχεία σου (εγώ τώρα μπήκα)
wannaplay Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 προς ενημερωση παμε για διαγραφη λογαριασμου δε μπορουν να κανουνε τιποτα εχει κολλησει το σαιζον id,για να δουμε θα γινει διαγραφη η θα μου πουνε τιποτα αλλο μετα. (τα ντεβολο γαζωνουνε σε σχεση με κατι τπλινκ 500αρια που ειχα μερα με νυχτα)
johnnyman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πήγα πήρα σήμερα τον rohnson r-9116 στα 190.90. Είχα βάλει παραλαβή από κατάστημα. Όλα καλά!
a400 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 παρέλαβα και εγω σήμερα απο το κατάστημα κατι που ειχα παραγγείλει χθες, ολα μια χαρά!!
bill987 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 παρέλαβα και εγω σήμερα απο το κατάστημα κατι που ειχα παραγγείλει χθες, ολα μια χαρά!! Εγώ πήγα πήρα σήμερα τον rohnson r-9116 στα 190.90. Είχα βάλει παραλαβή από κατάστημα. Όλα καλά! Εμένα για παραλαβή από το κατάστημα μου του rohnson γράφει ότι έχει παραληφθεί! Τι εννοεί ?? Πάω και το παίρνω ???
bill987 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Τι π@π@ρας είμαι, σήμερα μπορούσα να πάω και αύριο δουλεύω όλη μέρα
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Τι π@π@ρας είμαι, σήμερα μπορούσα να πάω και αύριο δουλεύω όλη μέρα Για να ξερεις, στον Κωτσοβ. οταν βαζεις παραλαβη απο καταστημα σημαινει οτι το εχει διαθεσιμο, αρα πας και το παιρνεις 1 ωρα μετα την παραγγελια σου και μεχρι ΚΑΙ ολη την επομενη εργασιμη. Αν παραγγειλεις Κυριακη, εχεις Δευτερα και Τριτη. Οταν δεν υπαρχει διαθεσιμο σε ενα καταστημα δεν σε αφηνει να το επιλεξεις. Δεν κανουν διακινηση απο αποθηκη προς καταστημα. Αρα παντα ειναι αμεσα διαθεσιμο απο την στιγμη που σε αφηνει να ριξεις παραγγελια και δουλευει και σωστα, οχι σαν το παμπλικ που μπορει να ριξεις παραγγελια και να σου πουν "δεν υπαρχει και περιμενουμε παραλαβη απο αλλου" να περιμενεις δηλαδη sms στην ουσια, και να φας 2-3-4 μερες στο περιμενε. 1
bill987 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν τα ήξερα αυτά, περίμενα κάποια ειδοποίηση! Ευχαριστώ παίδες!
alfas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Τελικά ο 9116 που λέει οτι εχει φίλτρο άνθρακα σημαίνει πως ιονίζει/φιλτράρει την ατμοσφαιρα ή καμοία σχέση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα