Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως το καταφέρατε αυτό; Μιλάτε σοβαρά τώρα;  :mellow:

Μιλάμε είναι για κλάματα αν ισχύει κάτι τέτοιο!

Ωραίες προσφορές πάντως, παίζει να χτυπήσω και εγώ κανένα αφυγραντήρα.

Δυστυχως ναι.. 

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια μην κανετε καμια αγορα με τον λογαριασμο μου ,αλλαζω κωδικο

οποιος εκανε αγορα μια τσαντα για λαπτοπ  και εβαλε παραλαβη απο το καταστημα παρακαλω να ακυρωθει (κανω εξοδο και με κραταει μεσα με αλλον χρηστη ,τι γινεται ωρε)

Επεξ/σία από wannaplay
Δημοσ.

οποιος εκανε αγορα μια τσαντα για λαπτοπ  και εβαλε παραλαβη απο το καταστημα παρακαλω να ακυρωθει (κανω εξοδο και με κραταει μεσα με αλλον χρηστη ,τι γινεται ωρε)

Θεωρητικα μεσω του link που μας εδωσες (και μιας και εχουν κανει πατατια οι "developers") σε/μας συνδεει στο account σου. Τωρα εσενα σε βαζει σε αλλο account?

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι δυνατόν!

Πάντως παρατηρώ πως εγω δεν μπορώ να κάνω log out απο το δικό μου!!

Δημοσ.

Θεωρητικα μεσω του link που μας εδωσες (και μιας και εχουν κανει πατατια οι "developers") σε/μας συνδεει στο account σου. Τωρα εσενα σε βαζει σε αλλο account?

Ακριβώς. Στο τέλος αναφέρεται και το email του άρα λογικά συσχετίζεται κάπως με τον λογαριασμό.

Εμένα πάντως με βγάζει κανονικά στο λογαριασμό μου όταν έβλεπα τα προϊόντα μέσω του link / email στο ποστ #5.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καποιος που εβαλε μια τσαντα παραλαβη απο το καταστημα βουλιαγμενης εχει και κινητο τηλεφωνο,αλλα το εμαιλ χρεωσης ηρθε σε εμενα,πολυ πιθανον να αλλαξε τα στοιχχεια τα δικα μου,δε μπορω να κανω ομως αποσυνδεση απο αυτον τον λογαριασμο,

εσβησα τα λινκ απο το πρωτο ποστ

(βρεθηκε ο αγοραστης ολα καλα)

Επεξ/σία από wannaplay
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε καποιον που εβαλε μια τσαντα παραλαβη απο το καταστημα βουλιαγμενης εχει και κινητο τηλεφωνο,αλλα το εμαιλ χρεωσης ηρθε σε εμενα,πολυ πιθανον να αλλαξε τα στοιχχεια τα δικα μου,δε μπορω να κανω ομως αποσυνδεση απο αυτον τον λογαριασμο,

εσβησα τα λινκ απο το πρωτο

Επεξ/σία από takinio
  • Like 1
Δημοσ.

ποσο τραγικο. Το παλικαρι πηγε να βοηθησει το φορουμ με προσφορες που εντοπισε και βρεθηκε να εχει θεμα λογο του μπακαλιστικου site του κωτσοβολου.

wannaplay δεν μπορεις να κανεις edit το αρχικο σου post ωστε να αλλαξεις τα link? Καποιος moderator να σβησει τα αρχικα link?

• Like 1
Δημοσ.

Προσφορες απο καθε είδους φυλλαδια και ειδικα στον Κοtsovolo που είναι πρώτος στην διαφημιση ,μην περιμένει κανεις πολλα.Τηλεφωνο ή απο κοντα,οτι δεις ,και ότι κλεισεις με χαρτι ότι ειναι τελική τιμη που πληρωνεις κλπ θεματα που αφορουν την πωλιση τι περιλαμβανει.Μπορείς να βρεις καλες τιμές στις κανονικές εκπτώσεις,αλλα προφορες εκτος εκπτωτικών περιόδων κρύβουν και προβληματικα προιόντα .Σου λένε έχει εγγύηση ,αλλα εσυ τρεχεις μετα .

Δημοσ.

Ευτυχως που δε γινανε τιποτα απανωτες παραγγελιες.θα δοκιμασω να μπω αυριο απο τη δουλεια να δω μηπως μπορεσω να αλλαξω τον κωδικο.πρωτοκολλα ασφαλειας σου λεει μετα.θα σκισω τα πτυχια

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχως που δε γινανε τιποτα απανωτες παραγγελιες.θα δοκιμασω να μπω αυριο απο τη δουλεια να δω μηπως μπορεσω να αλλαξω τον κωδικο.πρωτοκολλα ασφαλειας σου λεει μετα.θα σκισω τα πτυχια

Προσπάθησε να μπεις με ανώνυμη περιήγηση, να δεις μήπως γίνεται τίποτα. 

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να μιλήσεις και αλλού!!!

Μεγάλο λάθος από μεγάλη εταιρεία.ζητα εξηγήσεις από τα μεγάλα κεφαλια.δςν είναι τόσο απλό να βγαίνουν προσωπικά σου στοιχεία στην φόρα χωρίς την έγκριση σου

Δημοσ.

οποιος θελει να μου στειλει κανενα δωρακι στο σπιτι η στη δουλεια μιας και ειδε εκτος απο τα προσωπικα μου στοιχεια αλλα  ακομα και τι πλυντηριο εχω στο σπιτι ,καλοδεχουμενα

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...