Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πω ετσι εγινε δουλεια.Ευχαριστω!αμα το κανει για παραδοση στο σπιτι ισχυει η ιδια τιμη?

Θεωρητικά ναι!!!

Δεν μπόρεσα να κάνω την αγορά μέσω πιστωτικής και έβαλα παραλαβή από κατάστημα ώστε να κάνω εκεί την αγορά μέσω της κάρτας!

Για να δούμε τι θα ισχύσει τελικά, έχω μεγάλη περιέργεια!

Δημοσ.

Nα βαλω λες παραλαβη απο καταστημα?Δεν ξερω..Μετρητα θα γινει η αγορα.

Απλά θεωρούσα πιο σίγουρη την αγορά μέσω κάρτας αφού θα χρεωθεί άμεσα!! Τώρα με τον τρόπο μας το ψιλοφοβάμαι.

Δημοσ.

Εμένα μου τον δείχνει 190.90 είτε είμαι στο λογαριασμό μου είτε οχι. Μιλάω για τον rohnson-r-9116 . Βεβαια στις άτοκες δόσεις τις δείχνει με κεφάλι γερό.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε εσεις παντως μπορω να επιβεβαιωσω οτι ο TS πηρε το DAIKIN στα 496,90, και μαλιστα σε 12 δοσεις :P

Ενα μεγαλο μπραβο στην hellassites.gr για το αρτιο και πανω απ'ολα ασφαλες e-shop cms που εφτιαξαν!

Για οσους δεν καταλαβαν, ο κωτσος με συνδεσε στο account του ts...

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε εσεις παντως μπορω να επιβεβαιωσω οτι ο TS πηρε το DAIKIN στα 496,90, και μαλιστα σε 12 δοσεις :P

Ενα μεγαλο μπραβο στην hellassites.gr για το αρτιο και πανω απ'ολα ασφαλες e-shop cms που εφτιαξαν!

Συνέβη και σε μένα! Παρόλο που πάτησα να συνδεθώ στο δικό μου λογαριασμό!

Α π α ρ ά δ ε κ τ ο ι ! ! !

Δημοσ.

30 ευρω διαφορα εχει μονο.απλα ειδα οτι ο r-9120 εχει θεμα με λανθασμενη υγρασια στον μετρητη..ισχυει κατι τετοιο?

Δημοσ.

Πως το καταφέρατε αυτό; Μιλάτε σοβαρά τώρα;  :mellow:

Μιλάμε είναι για κλάματα αν ισχύει κάτι τέτοιο!

Ωραίες προσφορές πάντως, παίζει να χτυπήσω και εγώ κανένα αφυγραντήρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...