MrAristotelis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά! Έχω ένα παλιό DVD-VHS player LG μάρκα, αλλά έχω χάσει το τηλεκοντρόλ του. Aγόρασα από ένα κατάστημα ένα τρίτο τηλεκοντρόλ, όχι συγκεριμένης μάρκας αλλά άγνωστης. To ερώτημα μου είναι πώς μπορώ να το προγραμματίσω ώστε να πιάνει στο DVD-VHS player μου; Γνωρίζει κανείς;
graphist83 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Έχει οδηγίες μέσα στην συσκευασία μαζί με τους κωδικούς της μάρκας. Δεν έχουν όλα το ίδιο σύστημα πρόγραμματισμου.
MrAristotelis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδή φίλε μου αρκεί να πληκτρολογήσω στο τηλεκοντρόλ τον 4ψήψιο κωδικό που έχει και είναι έτοιμο; Μόνο αυτό χρειάζεται;
graphist83 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αν έχει μόνο ένα ναι. Για LG δύσκολο. Θα πρέπει να δοκιμάσεις αρκετούς.
heavyrain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Επισης αν εχεις android με υπερυθρες μπορεις να κατεβασεις ενα απ τα απειρα app τηλεχειρηστηριων, δουλευουν εξαιρετικα!!! ( δοκιμασα προσφατα σε ενα αρχαιο technics cd player που χω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα