Alex-V Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καποια στιγμη θελω να ασχοληθω με την υδροψυξη. Γοογλαριζα σημερα για πειραγμενα κουτια. Ετσι να χαζεψω. Και πηρε το ματι μου κατι φωτογραφιες απο κατι τυπαδες που ειχανε φτιαξει pc στον τοιχο. Βαση δηλαδη και πανω στην βαση το hardware. Επαθα πλακα ποσο ομορφο ηταν. Πχ αυτο εδω Πως καταφερε και εκανε κατι τετοιο? Οι μπουκαλες οι καθετες τι ειναι? Αυτο ποθ ειναι σαν μπαρομετρο κατω δεξια τι ειναι? Τι εχουν μεσα και ειναι μπλε και ασπρο ας πουμε? Επισης. Τα ανεμιστηρακια, τι ρολο παιζουν ακριβως? Πιστευω οτι στο συγκεκριμενο ειναι απλα για μοστρα μιας και δεν εχουν να βγαλουν η να βαλουν αερα καπου για ψυξη. Επισης την απορια αυτη με τα fans την εχω και για μεσα στο κουτι. Απο την στιγμη που καποιος εχει κανει υδροψυξη σε cpu και επεξεργαστη, για ποιο λογο βαζει fans? Ισως για καποιον που ασχολειται φανουν ηλιθια ολα αυτα που ρωταω, απλα θελω να μαθω τι παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το ζεστό νερό της υδρόψυξης, πως να κρυώνει άραγε; Μέσα σε ένα κουτί δεν υπάρχουν άλλα πράματα που να παράγουν θερμότητα άραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Σκληρος δισκος να φανταστω (εαν ειναι μηχανικος). Δεν ηξερα οτι πρεπει για το νερο γιαυτο και ρωταω. Οι ram δεν νομιζω οτι παθαινουν κατι αν δεν εχεις fans. Ακομη και αν οι ram δεν εχουν δικη τους ψυκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Όλο αυτο που βλέπεις ειναι εφικτό ..παντα κάτι καινούργιο μας τρόμαζει με σωστη καθοδήγηση σε λιγο καιρό θα σ φαίνεται παιχνιδι..Αν θες στείλε μου πμ να τα πουμε θα χαρώ να βοηθησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ειναι απ τα καλητερα case mods.Το εχεις σαν πινακα ζωγραφικης στον τοιχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ειναι απ τα καλητερα case mods.Το εχεις σαν πινακα ζωγραφικης στον τοιχο. Οι σωλήνες είναι στραβοί πολύ άσχημο να δώσε τοσα λεφτά και χει τόσο χαλιά διάταξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Οι σωλήνες είναι στραβοί πολύ άσχημο να δώσε τοσα λεφτά και χει τόσο χαλιά διάταξη Δεν σου πέρασε καν από το μυαλό ότι αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να ήθελε ε? Και διαβάζοντας τα ποστ σου, διαπιστώνω πως μιλάς σαν να είσαι ειδικός! Εγώ από εσένα είδα μόνο ένα άδειο 900d, με μια ο θεός να την πει λούπα...Έχω χάσει κάτι? Διαφώτισε με σε παρακαλώ. Θέλω πολύ να δω τι θα κάνεις με το άλλο τεράστιο που πήρες τώρα. Αυτό ομολογώ θα έχει ενδιαφέρων. no offence Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Με μια ο θεος να την πει λουπα...μαλιστα λοιπον οριστε το αδειο 900D κατα τα λεγόμενα σου...δεν καταλαβαίνω τον λογο επίθεσης σου https://s14.postimg.org/hmah8s8z5/FB_IMG_1474721311810.jpg Να σου δείξω και ενα 780Τ δωράκι απο μενα που δεν ολοκληρωσα γιατί πήγα σε 900D https://s14.postimg.org/t0u4yg4e9/received_1219583928093558.jpg Άντε μονο για σένα δες και ενα Cosmos μονταρισμένο το οποίο παλι δεν ολοκλήρωσα γτ πήγα στο 780Τ https://s22.postimg.org/bl81tmwfl/FB_IMG_1475356736632.jpg Τι να κάνω έχω την συνήθεια να αλλαζω κουτιά πιστεύω αυτο να το κρατήσω καιρο Κάνε υπομονή να δεις τι θα κάνω το Thermaltake..προσωπικά δεν με ξέρεις υπαρχουν 10 ατομα στάνταρ εδώ που θα σ πουν τς δυνατότητες που χω στο Case Moding και Custom υδροψυξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Όχι επίθεση. Άπλα σε βλέπω γράφεις παντού, και δεν είχα δει ποτέ κάτι τελειωμένο από εσένα. Επίσης ακόμα και μετά της φώτο δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι πάνω σε case modding, το να βάλεις μια καλύπτρα δεν το θεωρώ case modding. Τώρα για της λουπες τι να σου πω, οκ το 900 τελικά κάτι πήγε να κάνει, παρόλα αυτά δεν είναι και αυτό τελειωμένο, τουλάχιστον στο overclock.net έτσι γράφεις. Θέλω να σε δω να τελειώνεις κάτι επιτέλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Το 900D κάτι πήγε να κανει ?? Είσαι με τα καλά σου αγόρι μ αν μπορείς να φτιαξεις κάτι τετοιο και καλητερο κάντο αν οχι σεβασου τον κόπο τον χρονο τις ιδεες μου και τα λεφτα.Case Moding θεωρητε μερικη εως ολικη διαμορφωση ενος κουτιού...Εγω λογο χρηματων ασχοληθηκα με μερικη..Case moding σοβαρό εκανα στο Cosmos και σε ενα CoolerMaster Storm Stryker αν βρω φωτο θα στείλω..Το 900D με απλα λογια το ανακαινισα μοντες του κανα.Το 900D ηταν ολοκληρωμένο Build που δες εσύ οτι δεν ηταν???...στο overclockers δεν ασχολήθηκα άλλο γιαυτό δεν ανεβασα αλλά updates...δείξε μ κάποιο Case δικο σου γιατί μονο λογια εισαι...ξέρεις ποσο δύσκολο ειναι ο ακρυλικος σωλήνας?? Εχεις δει πολλά pc στην Ελλάδα που να φτιάχτηκαν απο ακρυλικό ευτυχώς υπαρχουν ατομα που σεβάστηκαν τον κόπο. Επεισης υπαρχει στο insomnia 1 build με ακρυλικο που ειναι δουλεια που κανα παρεα με ενα παιδι. Σε καταλαβαίνω εσυ δεν είχες φτιαξει ποτε κάτι τετοιο και ζηλευεις και μην μ δείξεις build με sli και formula μιλάω για κουτιά σαν αυτα που έχω φτιαξει με custom υδροψυξη μονταρισματα sleeve cables κλπ...Και να σ πω κατι τελευταιο όταν έφτιαξα το 900D εβγαζα τρεις και μια και με φθηνό πραγματα όλα μετεχειρα έφτιαξα αυτο που βλέπεις. Στο εξωτερικό έχουν χορηγούς και λεφτά αν τα χα και εγώ αυτα να δεις τι builds θα βλεπες..Περιμένω φωτο απο build δικά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Alex-V sorry για τα off-topic man. My apologies... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Alex V me too οτι μπορω να βοηθήσω για να φτιαξεις κάτι τέτοιο χαρά μ να μοιραστω τις ιδέες και τις γνώσεις μ...Φιλέ DigitalElf τα περαιτέρω τα περιμένω με pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι και εγω το παραπανω αν και ειναι πολυ καλη ιδεα σαν project δεν το θεωρω κατι τρομερο. Οι σωληνες θα μπορουσαν να ειναι απειρως καλυτερα φτιαγμενοι. Το tablepc στα ματια μου φανταζει 3 φορες πιο δυσκολο και πιο ομορφο απο αυτο. παρεμπιπτοντως ο Dinosfan βοηθησε αρκετα στο δικο μου setup και με ιδεες αλλα και με πολυωρη εργασια ξενυχτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα