Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με την Dell δεν θα εχεις καποιο θεμα.Οσον αφορα την Hp να θυμασαι μονο οτι αναγκαστικα πρεπει να ειναι αναμενο το pc γιατι δεν εχει ηχεια.

Κοινως αν θες να παιξεις στην κονσολα και το pc το εχεις κλειστο,δεν θα εχεις ηχο λογω του οτι δεν εχει ενσωματομενα ηχεια για να βγαλουν τον ηχο του Hdmi. Μικρο το κακο αλλα ας στο αναφερω καλου κακου.

Καλά κανεις και το αναφέρεις.

Αλλα έχω πάρει είδη τα μετρα μου.

Θα παίξω με ανταπτορακια από componet σε female jack 3.5mm και αλλα τέτοια, με λίγα λόγια θα τραβάω ήχο από κονσόλα και θα έρχεται στα ακουστικά μου.

Υπάρχουν διαφορα tutorials στο youtube επαυτου.

Το θέμα μου είναι η HP που φαίνεται ακριβή.

Μια 1080p τον 100 euro (Asus για παράδειγμα) την ίδια δουλειά δεν θα κάνει?

Η πρέπει τα δυο monitors να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά το ένα στο άλλο σε χαρακτηριστικά ? ( Τύπος panel, ανάλυση κλπ )
Δημοσ.

Φυσικα και μπορεις να εχεις διαφορετικες οθονες διαφορετικης αναλυσης στην ιδια καρτα.

Οχι, δεν εχει καμια σχεση μια IPS των 150 ευρω με μια TN των 100 ευρω. Η τελευταια ειναι πολυ κατωτερη οθονη.

Δημοσ.

Αυτο που σε ενδιαφερει κυριως ειναι να υπαρχει υποδοχη Hdmi(λογω κονσολας)και Ips λογω χρωματων και φυσικα γωνιες θεασης.

Αλλα ισχυει οτι μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με φθηνοτερα monitor απο LG μερια

https://www.skroutz.gr/s/5728164/LG-24MB56HQ.html

Δημοσ.

Το παραπανω που αναφερεις παλι ειναι λαθος να εχεις δηλαδη monitor να λειτουργουν σε διαφορετικη αναλυση,ρυθμισεις και χρωματα......

Αλλα ισχυει οτι μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με φθηνοτερα monitor απο LG μερια

https://www.skroutz.gr/s/5728164/LG-24MB56HQ.html

Μάλλον, Fulgore, αυτή την φορα αναφέρεσαι αποκλειστικά για την κονσόλα, γιατί το βασικότερο θέμα που με ανησυχεί, ( Dual setup ) αν σε περίπτωση αναφέρεσαι και σε αυτό, μου φαίνεται λίγο αντιφατικό με αυτό που μου γραφεις παραπάνω.

Η LG που προτείνεις έχει σίγουρα διαφορετική ανάλυση.

Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα σε σχέση με την 1440p ?

Για αυτό ρώτησα παραπάνω, όσο πιο κοντά είναι τα monitor σε χαρακτηριστικά , τόσο πιο προσιτό είναι το dual setup ?

Σε ότι αφορά την κονσόλα, ναι το hdmi είναι απαραίτητο και το έχω επίσης κατά νου.
Δημοσ.

Για το είδος του παιχνιδιού που κάνεις εσύ δεν πειράζει να έχεις διαφορετικές οθόνες, καθώς η δεύτερη θα είναι βοηθητικη.

Η παραπάνω LG 24mb56hq είναι αξιοπρεπής στην τιμή που δίνεται και με ρύθμιση ύψους, αλλά έχει παλιότερο ips panel που δεν αποδίδει τόσο ακριβή και ζωντανά χρώματα όσο οι νεότερες ips. Η HP επιπλέον έχει ελαφρύ σχεδόν glossy coating που δίνει καθαρότερη εικόνα από το matte coating της LG. Και δεν είναι σημαντικά ακριβότερη.

http://www.bestprice.gr/item/2154907809/hp-24es.html?fromq=HP+24es

Δημοσ.

Για το είδος του παιχνιδιού που κάνεις εσύ δεν πειράζει να έχεις διαφορετικές οθόνες, καθώς η δεύτερη θα είναι βοηθητικη.

Η παραπάνω LG 24mb56hq είναι αξιοπρεπής στην τιμή που δίνεται και με ρύθμιση ύψους, αλλά έχει παλιότερο ips panel που δεν αποδίδει τόσο ακριβή και ζωντανά χρώματα όσο οι νεότερες ips. Η HP επιπλέον έχει ελαφρύ σχεδόν glossy coating που δίνει καθαρότερη εικόνα από το matte coating της LG. Και δεν είναι σημαντικά ακριβότερη.

http://www.bestprice.gr/item/2154907809/hp-24es.html?fromq=HP+24es

Σας ευχαριστώ και τους δυο για την πολύτιμη βοήθεια και τον κόπο σας.

Θα καταχωρίσω στο wishlist το συγκεκριμένο μοντέλο και θα φροντίσω να το προμηθευτώ το συντομότερο.
  • Like 1
Δημοσ.

3) Ειναι χειροτερη απο την native αλλα το αν μενει αρκετα καλη η αν χαλαει σημαντικα εξαρταται απο την συγκεκριμενη οθονη. Τοσο χαλια οσο το παραδειγμα με το youtube δεν θα ειναι παντως.

να ρωτήσω κάτι για όποιον ξέρει

οι τηλεοράσεις γενικά κάνουν ούτως ή άλλως upscale το περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης κυρίως για αισθητικούς λόγους αφού είναι κυρίως ταινίες, παιχνίδια κτλ

στα monitor 4Κ ανάλυσης και εξαιρώντας τα παιχνίδια που πιθανόν να κάνουν από μόνα τους upscale, γίνεται upscale το περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης (μιλάμε για standard αναλύσεις) ή απλά αντιστοιχούν το ένα pixel σε 4, 9, 16 κτλ (μιλάμε για ανάλυση περιεχομένου που διαρεί ακριβώς την ανάλυση του monitor - λογικά στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό συμβαίνει για 4K) χωρίς κανένα φίλτρο (γιατί αυτό διάβασα και θέλω να το διασταυρώσω);

πχ ταινία 1080p σε 4K monitor θα περάσει από αλγόριθμο upscale (ουσιαστικά φίλτρο) ή θα γίνει απλώς remapping του κάθε pixel σε περισσότερα;

ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...