Προς το περιεχόμενο

Corsair Gaming K70 Mechanical Gaming Keyboard ΒUE LED CHERRY MX RED (NA) @eshop 89,90E [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι και εγω αν μου παθει κατι και αυτο το μηχανικο που εχω τωρα(αλλαγη απο το προηγουμενο)για πληκτρολογιο μεμβρανης με βλεπω.

Βαση οσων διαβαζα κυριως εδω μεσα περι μηχανικων (βλεπε κι ενα ποστ που εγινε σε αυτο το τοπικ λιγο παραπανω), νομιζα αγοραζοντας μηχανικο οτι η πληκτρολογηση θα ειναι μια νεα εμπειρια, κατι το διαφορετικο.

@@παρια εχω να πω. Μηχανικο εχω στο σπιτι, μεμβρανη στη δουλεια και δεν καταλαβαινω σχεδον καμια διαφορα, πλην του θορυβου των πληκτρων του μηχανικου. Θεωρητικα θα επρεπε να μην την παλευω στη δουλεια (μετα απο κατι ποστ τυπου "δεν υπαρχει επιστροφη απο την μερα που θα αγορασετε μηχανικο μαγκες") και θεωρητικα οταν γυρναγα σπιτι θα επρεπε να νιωθω σαν να εχω ρουφηξει 2 μυτιες κοκα πληκτρολογωντας και παλι στο μηχανικο μου. Ε, nerdo@@παριες απλα. Η διαφορα ειναι αν οχι ανυπαρκτη, τοτε ανεπαισθητη. Προτεινω σε οποιους ψηνονται για μηχανικο, να πανε να δοκιμασουν κανα εκθεμα πρωτα για να μην ξενερωνουν αδικα μετα.

ΥΓ. Και ενω θα ειχα καθε λογο να υποστηριξω την αγορα μου και να το παιζω μαγκας, επιμενω, τσαμπα φραγκα αν ειναι πανω απο 40 ευρω. Hype ειναι, τιποτε περισσοτερο.

• Like 3
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν μπορώ πια χωρίς μηχανικό. 

Στη δουλειά που έχω μεμβράνης δυσκολεύομαι αρκετά.

Προχθές δοκίμασα με ένα παλιό Logitech  K360 και δεν μπορούσα να γράψω κυριολεκτικά.

Βαση οσων διαβαζα κυριως εδω μεσα περι μηχανικων (βλεπε κι ενα ποστ που εγινε σε αυτο το τοπικ λιγο παραπανω), νομιζα αγοραζοντας μηχανικο οτι η πληκτρολογηση θα ειναι μια νεα εμπειρια, κατι το διαφορετικο.
@@παρια εχω να πω. Μηχανικο εχω στο σπιτι, μεμβρανη στη δουλεια και δεν καταλαβαινω σχεδον καμια διαφορα, πλην του θορυβου των πληκτρων του μηχανικου.

Πολυ hype και ενθουσιασμος γενικα για λογο που ποτε δεν καταλαβα. Και ενω θα ειχα καθε λογο να υποστηριξω την αγορα μου και να το παιζω μαγκας, επιμενω, τσαμπα φραγκα αν ειναι πανω απο 40 ευρω. Hype ειναι, τιποτε περισσοτερο.

Όπως μπορείς να καταλάβεις αυτή είναι απλά η γνώμη σου. Οι προτιμήσεις του καθένα είναι διαφορετικές. 

Πριν δώσει κανείς τόσα χρήματα καλό είναι να το δοκιμάσει και προτιμότερο σε κάποιον φίλο/γνωστό και όχι σε μαγαζί για 2-3 λεπτά. 
Δημοσ.

Προφανως και ειναι η γνωμη μου (αποτι φαινεται οχι μονο δικη μου) γιαυτο και προτεινω να πανε πρωτα για δοκιμη οσοι εχουν ψηθει για αγορα, γιατι ισως ξεψηθουν πριν χρειαστει να σκασουν 100ρικο. Εγω δεν το εκανα και ακομα κλαιω για την πιο ανουσια αγορα που εκανα ever, καλυτερα να τα τρωγα σε σουβλακια ;)

Δημοσ.

@@παρια εχω να πω. Μηχανικο εχω στο σπιτι, μεμβρανη στη δουλεια και δεν καταλαβαινω σχεδον καμια διαφορα, πλην του θορυβου των πληκτρων του μηχανικου. Θεωρητικα θα επρεπε να μην την παλευω στη δουλεια (μετα απο κατι ποστ τυπου "δεν υπαρχει επιστροφη απο την μερα που θα αγορασετε μηχανικο μαγκες") και θεωρητικα οταν γυρναγα σπιτι θα επρεπε να νιωθω σαν να εχω ρουφηξει 2 μυτιες κοκα πληκτρολογωντας και παλι στο μηχανικο μου. Ε, nerdo@@παριες απλα. Η διαφορα ειναι αν οχι ανυπαρκτη, τοτε ανεπαισθητη. Προτεινω σε οποιους ψηνονται για μηχανικο, να πανε να δοκιμασουν κανα εκθεμα πρωτα για να μην ξενερωνουν αδικα μετα.

ΥΓ. Και ενω θα ειχα καθε λογο να υποστηριξω την αγορα μου και να το παιζω μαγκας, επιμενω, τσαμπα φραγκα αν ειναι πανω απο 40 ευρω. Hype ειναι, τιποτε περισσοτερο.

Δεν ισχυει αυτο που γραφεις 100%.Τωρα ειμαι με καφε διακοπτες και οντως η διαφορα σε σχεση με τα πληκτρολογια μεμβρανης δεν ειναι μεγαλη,γιαυτο και εχουν το καλο οτι θεωρουνται σαν all around διακοπτες.

Αν ομως εχεις πληκτρολογιο με μαυρους ή μπλε διακοπτες(στους μαυρους πχ αν πληκτρολογουσα πολυ,υπηρχε ενοχληση στα χερια),εκει η διαφορα ειναι πιο αισθητη απο τα απλα μεμβρανης περαν του θορυβου.

Το μονο παραπονο που εχω απο τα μηχανικα εγω ειναι οτι ενω δινεις μια περιουσια για αυτα και υποτιθεται επρεπε να αντεχουν τουλαχιστον οσο τα απλα μεμβρανης,επειδη εχουν μεσα προγραμματα,φωτακια,macros και δεν ξερω και εγω τι αλλο βλακειες ειναι πιο πιθανο να σου εμφανισουν προβλημα και οντως να κλαις μετα τα λεφτα σου.

Δημοσ.

Μαυρους εχω και ειναι σκετο fail.

Νταξει το coolermaster μετα απο 3 χρονια βαρβατης χρησης δεν εχει το παραμικρο θεμα ουτε στα led, ουτε στο καλωδιο usb (που συνηθως χαλαγε σε αλλους), πλην του οτι εχει ξεφτυσει το pad, πραγμα που θεωρω επισης απαραδεκτο για πληκτρολογιο των 100 ευρω. Τη στιγμη που εχω κατι μεμβρανες 10ετιας+ χωρις την παραμικρη φθορα.

Τεσπα ειμαστε ψιλο-offtopic, αλλα ηθελα απλως να πω οτι οσοι δεν προλαβαν την προσφορα παιζει να γλυτωσαν και 90 ευρω. imho τα γλυτωσαν.

Δημοσ.

Κρίμα που εξαντλήθηκε... Είμαι στην αναζήτηση μηχανικού και θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκεψη

Εμενα με ενδιεφερε γιατι καθαριζει ευκολα :P

• Like 1
Δημοσ.

Το Amazon αναφέρθηκε, καθότι με μια γρήγορη ματιά είδα την τιμή (χωρίς να ψάξω να δω αν είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο) και σου απάντησα στην ερώτηση γιατί να αγοράσει κάποιος από το τροχόσπιτο. Όλα τα άλλα Fulgore είναι τα κλασικά τα Fulgορικά σου φίλε μου καλέ. :D

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί δεν έχει μπει ένα ΤΕΛΟΣ στον τίτλο να μην παιδευόμαστε και οι υπόλοιποι που το θέλαμε και δεν το προλάβαμε?

Υποθετω μπας και το eshop το ξαναβγαλει διαθεσιμο εντος της εβδομαδας αλλιως πρεπει να βαλει κατι αλλο στην θεση του.

Ασχετο ειναι αυτο που λες, ο TS πρεπει να φτιαχνει το tag και δεν θα περιμενει υποθετικα σεναρια να συμβουν.

Βασιλη απαντας σε αλλα ποστς, αλλα στα παραπανω δεν απαντας. Οταν εξαντλειται ενα προιον θεματος προσφορας πρεπει να μπαινει το tag [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ] στο τελος του. Οταν ανεβαινει η τιμη το [ΤΕΛΟΣ].

Zus, αν εκανες τον ελαχιστο κοπο εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος να κανεις αναφορα ή ενα πμ σε μενα θα ειχε γινει αυτο που επρεπε. Κανεις ομως δεν εκανε τιποτα απολυτως για αυτο που σωστα ζητας κατα τα αλλα.

Δημοσ.

Βασιλη απαντας σε αλλα ποστς, αλλα στα παραπανω δεν απαντας. Οταν εξαντλειται ενα προιον θεματος προσφορας πρεπει να μπαινει το tag [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ] στο τελος του. Οταν ανεβαινει η τιμη το [ΤΕΛΟΣ].

Όπως αναφέρθηκε (και νομίζω το έγραψα και εγώ) περίμενα μπας και αύριο αλλάξουν το εξαντλήθηκε σε αναμονή παραλαβής.

• Like 1
Δημοσ.

Zus, αν εκανες τον ελαχιστο κοπο εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος να κανεις αναφορα ή ενα πμ σε μενα θα ειχε γινει αυτο που επρεπε. Κανεις ομως δεν εκανε τιποτα απολυτως για αυτο που σωστα ζητας κατα τα αλλα.

Ό,τι είπε ο από πάνω boy.

Έχεις δίκαιο όμως, την επόμενη φορά θα το αφήσω στην κρίση σου καλύτερα, γιατί χθες μπήκα φουριόζος και έμεινα με τη χαρά στα μάτια. :D

Edit: Λοιπόν, επικοινώνησα με το e-shop και μου ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο keyboard έχει εξαντληθεί από τον προμηθευτή και δεν πρόκειται να φέρουν νέα κομμάτια. 

Και επίσημα ΤΕΛΟΣ λοιπόν.

Δημοσ.

Νομίζω πως για gaming προτιμώ τα πληκτρολόγια μεμβράνης που έχουν πολύ μικρό travel που λένε. Αλλά γράφοντας 8 ώρες στο πληκτρολόγιο της δουλειάς (τυπικό μεμβράνης MS με το χαμηλό προφίλ), όταν γυρνάω σπίτι τα δάχτυλα μου παραπονιούνται πολύ λιγότερο στους brown διακόπτες του πληκτρολογίου που έχω σπίτι. 

Εξαρτάται ξεκάθαρα από τις προτιμήσεις σου και από την ευαισθησία σου, αλλά για κάποιον που χρησιμοποιεί όλη μέρα ένα πληκτρολόγιο, εάν προτιμάει την αίσθηση πληκτρολόγησης (και είμαστε αρκετοί που την προτιμάμε) δεν νομίζω πως 100 ευρώ είναι ένα μεγάλο έξοδο για κάτι που κρατάει από αρκετά έως πολλά πολλά χρόνια. Αν και προσωπικά πήρα ένα CM πληκτρολόγιο με περίπου 70 ευρώ το οποίο δεν έχει κάτι νομίζω να ζηλέψει από ακριβότερα.

Δημοσ.

Το οποίο δεν είναι προσφορά, τόσο έχει και στο Amazon.

Κλασικές αστειότητες.

• Moderators
Δημοσ.

Και επίσημα ΤΕΛΟΣ λοιπόν.

Επισημο ηταν απο την ωρα που το εγραφε στην σελιδα τους. Απο την πρωτη στιγμη δηλαδη που το γραψατε οτι τελειωσε. Μπαινει το TAG αμεσα και ολα κομπλε. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...