Προς το περιεχόμενο

Corsair Gaming K70 Mechanical Gaming Keyboard ΒUE LED CHERRY MX RED (NA) @eshop 89,90E [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν έχει μπει ένα ΤΕΛΟΣ στον τίτλο να μην παιδευόμαστε και οι υπόλοιποι που το θέλαμε και δεν το προλάβαμε?

Υποθετω μπας και το eshop το ξαναβγαλει διαθεσιμο εντος της εβδομαδας αλλιως πρεπει να βαλει κατι αλλο στην θεση του.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι μεγαλο κριμα που ειναι τετοια η κατασταση στην Ελληνικη αγορα(και δεν εχει μαθει ο Ελληνας ακομα να αγοραζει απο εξωτερικο)και εξακολουθουμε να ασχολουμαστε με αυτο το τροχοσπιτο που λεγεται eshop.

Μονο στην Ελλαδα πραγματικα συμβαινουν αυτα. Βγαινει ενα προιον σε προσφορα εβδομαδας οπως λεει ο τιτλος απο καταστημα που ουτως ή αλλως αποθεμα δεν εχει(αφου με παραγγελιες λειτουργει)και την ιδια μερα που ανεβαινει η προσφορα εξαντλειται.

Πάντως και στο amazon, που δεν το λες και τροχόσπιτο, το εν λόγω keyboard κοστολογείται στα 165 δολάρια.

Υποθετω μπας και το eshop το ξαναβγαλει διαθεσιμο εντος της εβδομαδας αλλιως πρεπει να βαλει κατι αλλο στην θεση του.

Μακάρι να το βάλει διαθέσιμο με μεγαλύτερη αναμονή, όπως είχε κάνει παλιότερα με τον Evo 850

Δημοσ.

Πάντως και στο amazon, που δεν το λες και τροχόσπιτο, το εν λόγω keyboard κοστολογείται στα 165 δολάρια.

Το amazon που κολλαει με το eshop απο περιεργεια?

Εχεις δει εσυ ποτε καμια προσφορα απο Amazon οταν ειναι και να μπαινει εξαντλημενο μετα απο 1-2ωρες?

Εχεις δει εσυ απο Amazon ποτε να(οπως το eshop ενω εχεις κανει παραγγελια αμεσα διαθεσιμη)να εχει φτασει να κανει μεχρι και 1-1.5μηνα για να ερθει το προιον?

Για τα περι after sales support δεν χρειαζεται να πω κατι αφου ολα τα Ελληνικα μαγαζια μαζι δεν φτανουν το Amazon.

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι να το βάλει διαθέσιμο με μεγαλύτερη αναμονή, όπως είχε κάνει παλιότερα με τον Evo 850

Tο keyboard που δείχνεις είναι RGB, δεν είναι το ίδιο.

Δημοσ.

Tο keyboard που δείχνεις είναι RGB, δεν είναι το ίδιο. 

και εχει και αλλους διακοπτες (Cherry MX Speed)

οποτε καμια σχεση....

Δημοσ.

Για μένα αξίζει αν κάποιος διαθετει τα χρήματα να αγοράσει ενα ποιοτικό πληκτρολόγιο αντι να σκάσει 100 ευρώ παραπανω για μια κάρτα γραφικών. Εδώ και ενα μήνα έχω έχω το strafe rgb της corsair και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλη φαση. Το είχα αγοράσει ευρώ απο pc1 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200029161 ηταν η φθηνότερη τιμή που βρήκα.

Δημοσ.

Για μένα αξίζει αν κάποιος διαθετει τα χρήματα να αγοράσει ενα ποιοτικό πληκτρολόγιο αντι να σκάσει 100 ευρώ παραπανω για μια κάρτα γραφικών. Εδώ και ενα μήνα έχω έχω το strafe rgb της corsair και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλη φαση. Το είχα αγοράσει ευρώ απο pc1 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200029161 ηταν η φθηνότερη τιμή που βρήκα.

Ισα ισα που το αντιθετο ισχυει.Αν τα ακριβα αυτα μηχανικα πληκτρολογια δεν εμφανιζαν προβληματα να σου πω ναι δικιο εχεις.

Καντε μια ερευνα αγορας να δειτε ποσα προβληματα εχουν εμφανισει ολα αυτα τα μηχανικα πληκτρολογια που χρεωνονται και τοσο ακριβα,ειτε τα λενε Logitech,ειτε Corsair,ειτε Razer.

Σε σχεση με τα παλια πληκτρολογια μεμβρανης τα θεματα που εχουν εμφανισει ειναι παρα πολλα.

Εγω μαλιστα εχω προσωπικη εμπειρια κιολας πανω στο θεμα με μηχανικο πληκτρολογιο γνωστης εταιριας που με ελαχιστη χρηση μου σταματησε να μου λειτουργει πανω στον χρονο. Αλλα βγαζουν θεμα στο software που εχουν.Σε αλλα καιγονται ορισμενα led ακια φωτισμου.

Τετοια θεματα σε πληκτρολογια μεμβρανης δεν ακουγε καποιος ουτε για αστειο,ειδικα σε συντομο χρονικο διαστημα.

Δημοσ.

Το amazon που κολλαει με το eshop απο περιεργεια?

Εχεις δει εσυ ποτε καμια προσφορα απο Amazon οταν ειναι και να μπαινει εξαντλημενο μετα απο 1-2ωρες?

Εχεις δει εσυ απο Amazon ποτε να(οπως το eshop ενω εχεις κανει παραγγελια αμεσα διαθεσιμη)να εχει φτασει να κανει μεχρι και 1-1.5μηνα για να ερθει το προιον?

Για τα περι after sales support δεν χρειαζεται να πω κατι αφου ολα τα Ελληνικα μαγαζια μαζι δεν φτανουν το Amazon.

Τα Black Fridays τα ξέχασες. Κάτι που αξίζει δεν προλαβαίνεις να κάνεις κλικ. Και πρόσφατα θυμάμαι είχε παίξει προσφορά για σκληρό από το γερμανικό και σε λίγες ώρες τελείωσε.Όπως είπα πρόκειται για ξεστοκάρισμα. Έδωσαν όσο απόθεμα είχαν και τέλος. Μακάρι να το ξαναβάλει διαθέσιμο με αναμονή παραλαβής. 

Όσο για το support, για Corsair μιλάμε όχι για Coolermaster ;) .Για οποιοδήποτε θέμα μιλάς μαζί τους και δεν χαλιέσαι με το τραγικό support του eshop.

Δημοσ.

Τα Black Fridays τα ξέχασες. Κάτι που αξίζει δεν προλαβαίνεις να κάνεις κλικ. Και πρόσφατα θυμάμαι είχε παίξει προσφορά για σκληρό από το γερμανικό και σε λίγες ώρες τελείωσε.Όπως είπα πρόκειται για ξεστοκάρισμα. Έδωσαν όσο απόθεμα είχαν και τέλος. Μακάρι να το ξαναβάλει διαθέσιμο με αναμονή παραλαβής. 

Σκεψου μονο τι κοσμος ομως ψωνιζει απο το Amazon την περιοδο αυτη(που το γνωριζουμε καθε χρονια οτι αυτη την ημερομηνια θα εχει εκπτωσεις και μαλιστα αξιολογες σε γενικες γραμμες)και τι κοσμος αγοραζει απο το eshop.

ΧΧΧ

Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι μαλλον θα πηραν χαμπαρι οτι το προιον το εβαλαν σε πολυ χαμηλοτερη τιμη απο οσο ηθελαν(δεδομενου οτι τα Corsair στα μηχανικα πληκτρολογια εχουν ζητηση)γιαυτο και εμφανιζεται εξαντλημενο μεσα σε ελαχιστη ωρα.

Δημοσ.

Σκεψου μονο τι κοσμος ομως ψωνιζει απο το Amazon την περιοδο αυτη(που το γνωριζουμε καθε χρονια οτι αυτη την ημερομηνια θα εχει εκπτωσεις και μαλιστα αξιολογες σε γενικες γραμμες)και τι κοσμος αγοραζει απο το eshop.

...

Ε εντάξει με αυτό το σκεπτικό το 95% στην Ελλάδα που ασχολούνται με υπολογιστές γνωρίζει ότι ξημερώματα Σαββάτου το eshop βάζει προσφορές. Υπάρχουν φορές που επειδή η σελίδα έχει τέτοιο φόρτωμα δεν σε αφήνει να μπεις. Μακάρι (εγώ είμαι σίγουρος) όσοι πρόλαβαν να παραλάβουν κανονικά.

Δημοσ.

Μιλαμε για την αλυσιδα που δεν ξερει ουτε το ιδιο το κρατος ποσα χρηματα χρωστανε συνολικα σαν επιχειρηση(και εχει αλλαξει και αρκετα χερια),μιλαμε για την αλυσιδα που για το service(αναλογα το καταστημα και τα ατομα)εχουν γραφτει τα χειροτερα(κοινως after sales support κουκουρουκου),μιλαμε για το eshop που πουλαγε κινητα παραεισαγωγης αλλα τα βαφτιζε Ελληνικης εισαγωγης,μιλαμε για το eshop που εχει πουλησει μεχρι και καρτα γραφικων που ειχε αγορασει απο εταιρια χωρις εγγυηση σε μελος του φορουμ,ή και το πιο αστειο σφραγισμενο τηλεφωνο που ειχε μεσα sim αλλου ατομου.

Πραγματα δηλαδη που οσοι ασχολουνται με υπολογιστες οπως λες και εσυ τα γνωριζουν.

Αυτα απλα για να θυμομαστε τι ρολο ειχε και εχει το eshop,και φυσικα δεν ειναι η πρωτη φορα που σε crazy sundays προιον να εξαντλειται σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.

Να και απαντηση συμφορουμιτη απο προηγουμενη προσφορα του eshop παλι απο crazy sundays για γνωστο lg monitor

''''Περιμένω απο 16/9 που έχω βάλει την παραγγελία για παραλαβή στις 20/9 και έπειτα αλλάζει η διαθεσιμότητα.Τηλεφωνώ και μου λένε θα παράλαβουμε αυριο οπότε παρασκευή η δευτέρα θα είναι στον χώρο σας.
παίρνω τηλ παρασκευή μεσημέρι να δω αν οντως ειναι για δευτέρα για ξέρω να βρίσκομαι σπιτι και μου λενε δεν έχουν παραλάβει ακόμα και θα πάει για δευτέρα τρίτη.

Ε σήμερα έγινε τετάρτη μιας και δεν έχουν παραλάβει ακόμα.

Ακύρωση στο καπάκι.

Που να την είχα και ανάγκη δηλαδή.''''

Το παραπανω γραφτηκε 26 του μηνα με υποτιθεμενη παραδωση στις 28-29του μηνα και αν που λεει και ο συμφορουμιτης

• Like 1
Δημοσ.

Γνωστά αυτά που γράφεις αλλά δεν καταλαβαίνω σε τι αλλάζει το νόημα της προσφοράς. Όλα τα μαγαζιά κατά καιρούς έχουν απασχολήσει αρνητικά. Να μην γράφουμε για κανένα τίποτα αυτά πλέον ? Μιλάς για αμαζον όταν εδώ και χρόνια κάποιοι κάνετε μποικοτάζ επειδή χρεώνει μεταφορικά για Ελλάδα (άκου να δεις μεταφορικά για Ελλάδα) και αν κάποιος κάνει το λάθος να ανεβάσει κάτι από εκεί πέφτουν να τον φάνε.

ΥΓ: Και το άμαζον έχει κατηγορηθεί για απάνθρωπες συνθήκες εργασίας. Άρα ούτε και από εκεί αξίζει το ψώνισμα. Ε δεν έμεινε και τίποτα :-D

• Like 2
Δημοσ.

Γνωστά αυτά που γράφεις αλλά δεν καταλαβαίνω σε τι αλλάζει το νόημα της προσφοράς. Όλα τα μαγαζιά κατά καιρούς έχουν απασχολήσει αρνητικά. Να μην γράφουμε για κανένα τίποτα αυτά πλέον ? Μιλάς για αμαζον όταν εδώ και χρόνια κάποιοι κάνετε μποικοτάζ επειδή χρεώνει μεταφορικά για Ελλάδα (άκου να δεις μεταφορικά για Ελλάδα) και αν κάποιος κάνει το λάθος να ανεβάσει κάτι από εκεί πέφτουν να τον φάνε.

ΥΓ: Και το άμαζον έχει κατηγορηθεί για απάνθρωπες συνθήκες εργασίας. Άρα ούτε και από εκεί αξίζει το ψώνισμα. Ε δεν έμεινε και τίποτα :-D

Δεν ημουν εγω αυτος που εκανε την συγκριση με το amazon αν δεις καποια post πιο πανω. Απλα αναφερθηκα στο οτι αυτο που ετυχε και ειδαμε τωρα δεν ειναι κατι το καινουργιο απο το εν λογω μαγαζι. Και για τις αλλες αλυσιδες ισχυει οτι οντως εχουν κανει και αυτες τα δικα τους κοπλα σε ''αορατες'' προσφορες.

Δημοσ.

semi-offtopic 1: Πολλη φασαρια για ενα πληκτρολογιο (για το τιποτα Imho) ρε μαγκες. Εχω ενα μηχανικο της coolermaster και μετα βεβαιοτητος σας λεω οτι το επομενο μου θα ειναι μεμβρανη με το πολυ 15 ευρω, εκτος αν τα μηχανικα εως τοτε κανουν 40 ευρω. Παραπανω δεν αξιζουν (παλι imho). Απο εναν που πληκτρολογει καθημερινα παραπανω απο ολους τους δημοσιους υπαλληλους της χωρας μαζι :P

semi-offtopic 2: Για την amazon που αναφερθηκε, παραγγειλα 2 φορες το ιδιο προιον, καθυστερησε πανω απο μηνα (τελικα δεν ηρθε ποτε). Απο το .co.uk συγκεκριμενα. Τουλαχιστον μου επεστρεψαν τα λεφτα, αν κι αυτο δεν ειναι αρκετο οταν σε καθυστερουν τοσο πολυ δυο διαδοχικες φορες. Παντου γινονται μλκιες και λαθη, αλλο αν καποιοι το εχουν κανει επαγγελμα. Προσωπικα εχω ριξει μαυρο στο amazon λογω των 2 αυτων περιστατικων. Πλην των black fridays οπου κι εκει την τελευταια χρονια δεν ειχε σχεδον τιποτε αξιολογο.

Δημοσ.

Πολλη φασαρια για ενα πληκτρολογιο (για το τιποτα Imho) ρε μαγκες. Εχω ενα μηχανικο της coolermaster και μετα βεβαιοτητος σας λεω οτι το επομενο μου θα ειναι μεμβρανη με το πολυ 15 ευρω, εκτος αν τα μηχανικα εως τοτε κανουν 40 ευρω. Παραπανω δεν αξιζουν (παλι imho). Απο εναν που πληκτρολογει καθημερινα παραπανω απο ολους τους δημοσιους υπαλληλους της χωρας μαζι :P

Η αληθεια ειναι οτι και εγω αν μου παθει κατι και αυτο το μηχανικο που εχω τωρα(αλλαγη απο το προηγουμενο)για πληκτρολογιο μεμβρανης με βλεπω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...