athinakias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Θέλω να ρωτήσω κάτι το iphone ενός φίλου έχει ένα πρόβλημα δεν πιάνει σήμα ή πιάνει δυο γραμμές και μετα λέει no service και επειδή το πήγε για έλεγχο θέλει αλλάγη το chip ( gsm ) για να πιάνει σήμα αλλά θέλουν 110€ και θέλει να το φτιάξει μόνος του δηλαδή να αγοράσει ότι χρειάζεται Το θέμα είναι τι πρέπει να αγοράσει και από που για να το κάνει αυτό και αν κάποιες ξέρει κάτι περισσότερο ας δώσει και καμία συμβουλή ευχαριστώ
AlienTechGR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Να το ξεχάσει πες του. Ακόμα και να βρει το ανταλλακτικό, η διαδικασία αντικατάστασης είναι πολύ δύσκολη και απαιτεί τον ανάλογο εξοπλισμό.
athinakias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 λεει θελει να το δοκιμασει .. τι εξοπλισμο χρειαζεται;
soteras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 λεει θελει να το δοκιμασει .. τι εξοπλισμο χρειαζεται; Θελει εξοπλισμο που δεν λες δίνω 5 ευρώ και όλα κομπλέ.Άσε που υπάρχει και η πιθανότητα να καταστρέψει τελείως το κινητό ακόμα και να βρει τον εξοπλισμό από κάπου 1
athinakias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 παιδια το κινητο θα το δωσει στον γιο του αν το φτιαξει αλλιωσ θα του παρει αλλο αυτοσ εχει το 6σ οποτε θελει να κανει μια προσπαθεια μπορει καποιοσ να μασ πει τι χρειαζεται για να γινει αυτο ? ξερει οτι σιγουρα θελει 1: http://www.skroutz.gr/c/952/kollitiria-thermokollitika.html?keyphrase=soldering-iron&order_by=popularity&order_dir=desc αλλα δεν ξερει ποιο να παρει 2: http://www.skroutz.gr/c/961/spare-parts.html?keyphrase=soldering+paste&order_by=popularity&order_dir=desc μαλλον το πρωτο 3: http://www.skroutz.gr/c/1422/hot_air_gun.html?keyphrase=hot+air&order_by=popularity&order_dir=desc το πρωτο 4: το chip ( Qualcomm MDM9615M LTE Modem ) απο κανενα αλλο iphone 5s με icloud lock ή χαλασμενη μιτρικη κατι τετοιο αυτα πιστευω αν χρειαζεται κατι αλλο πειτε το και αν καποιοσ ξερει κατι παραπανω απο αυτα ασ πει
SaFiS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Με αυτά θα καταστρέψει μόνο την Logic Board και τίποτα άλλο. Χρειάζεται, μικροσκόπιο, re-balling station και το κυριότερο, ΓΝΩΣΕΙΣ επισκευής κινητών. Μιλάμε για μικρής κλίμακας κυκλώματα... Δεν είναι, άιντε αγοράσαμε ένα κολλητήρι και γίναμε ειδικοί... 2
ramarg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Έχει δίκαιο ο χρήστης @Safis. Aκόμα και αν δεν τον ενδιαφέρει να χαλάσει το κινητό ή το προορίζει για το γιο του, η διαδικασία του reballing είναι πολύ απαιτητική, και προυποθέτει πείρα,καλά εργαλεία και εξοικείωση που δεν αποκτάς από το youtube. Καλύτερα να μην τον προσπαθήσει καν. Εγώ προσωπικά που ασχολούμαι χρόνια ολόκληρα με επισκευές την μέθοδο του reballing την αποφεύγω συστηματικά γιατί ξέρω ότι απαιτείται ειδική διαδικασία και γνώσεις που δεν διαθέτω. Στη θέση του θα προτιμούσα να αλλάξω logic board και να χάσω το touch id, παρά να ξοδέψω ένα Α ποσό για μία αποτυχημένη επισκευή και στο τέλος να αγοράζω lb για να αλλάξω αυτήν που κατέστρεψα.
AlienTechGR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Επίσης, έχω την εντύπωση ότι ένας σοβαρός-ολοκληρωμένος εξοπλισμός, κοστίζει περισσότερο από ένα καινούριο iPhone 5S...
zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να κάνει τέτοια επισκευή πετυχημένα. Τζάμπα ο κόπος. 1
kSiS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 συγνώμη αλλά είναι σίγουρο ότι είναι η βλάβη στο τσιπ ? παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ με το 5άρι μου και άλλα το παρακάτω ανταλλακτικό γιατί είχε κοπεί.ας κανει εναν κοπο να το τσεκαρει διότι ειναι αρκετά φθηνό ειδικά άμα το πάρεις από ebay. 1
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 συγνώμη αλλά είναι σίγουρο ότι είναι η βλάβη στο τσιπ ? παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ με το 5άρι μου και άλλα το παρακάτω ανταλλακτικό γιατί είχε κοπεί. For-Apple-font-b-iPhone-b-font-5-5G-5S-5GS-GSM-font-b-Cellular-b.jpg ας κανει εναν κοπο να το τσεκαρει διότι ειναι αρκετά φθηνό ειδικά άμα το πάρεις από ebay. Σωστός, ας το δει! Η κεραία είναι αυτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα