Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω έναν πύργο μόνο γύρο στα 600 για ελαφρύ gaming, cs go, rust και τέτοια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Να έχει ssd στα 240 GB
Να μην εχει άλλο σκληρό
8 gb ram
intel i5 κατα προτίμηση(οχι αναγκαίο)

Ποσό που διαθέτουμε : 600-650

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.
Οχι,εχω μια απλη

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?
οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).
Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?
Απο διαφορετικα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?
Απο μένα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .
Όχι

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αν μπορείτε να μου πείτε, γιατι τα 4gb στην καρτα γραφικών ειναι αχρηστα;

Τα 4GB στην καρτα γραφικων δεν ειναι αχρηστα ετσι γενικα και αοριστα. Τα 4GB ειναι αχρηστα σε καρτα επιπεδου RX460.

H μνημη απο μονη της δεν κανει τιποτα, για να αξιοποιησει τα 4GB μνημης μια καρτα γραφικων χρειαζεται και τον αναλογο επεξεργαστη γραφικων και η 460 ισα που καταφερνει να φτασει τα ορια των 2GB μνημης.

Εξαιρεση αποτελουν 1-2 παιχνιδια (το Doom πχ ειναι ενα απο αυτα) που εχουν μερικα fps διαφορα με τα 4GB μνημης. Στα υπολοιπα η παραπανω μνημη δεν προσφερει απολυτως τιποτα.

Δημοσ.

Νομίζω ότι η ιστορία με τα 2gb και τα 4gb της κάρτας γραφικών δεν είναι ακριβώς έτσι. Υπάρχουν παιχνίδια που διαλέγεις την ποιότητα των texture packs, τα οποία όσο μεγαλύτερη η ποιότητα, τόσο περισσότερη μνήμη χρειάζονται από την κάρτα γραφικών. Η ποιότητά των textures επηρεάζει σε μικρότερο βαθμό την απόδοση της κάρτας, οπότε αν έχεις αρκετή μνήμη στην κάρτα να τα φορτώσεις στην καλύτερη ποιότητα γίνεται θεωρητικά και λίγο πιο όμορφο το παιχνίδι. Δεν τρέχει με περισσότερα frames να σημειώσω. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος και παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος που είναι σίγουρος για κάτι τέτοιο να με διορθώσει πάραυτα.

Δημοσ.

Απο οτι ειχα κανει κι εγω ερωτηση στο φορουμ, μπορει να μην τα αξιοποιει αλλα για ελαχιστα εχει καλυτερη αποδοση.. Επειδη ομως ειναι μικρη η διαφορα στην τιμη προσωπικα θα την προτιμουσα,εκτος αν βεβαια ακομα και αυτα τα 20 ευρω του καναν διαφορα στο πορτοφολι του.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν το ζητουμενο για να παιζεις ενα παιχνιδι ανετα και ευχαριστα ειναι να εχεις average 60fps και minimum πανω απο 30 τοτε η μνημη δεν παιζει ρολο αν η καρτα δεν μπορει να φτασει αυτα τα fps βαζοντας settings που απαιτουν περισσοτερη μνημη.
Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος αλλα μια καρτα σαν την 460 για να βγαλει 60fps χρειαζεται να εχει απενεργοποιημενα ολα αυτα τα settings που ανεβαζουν τις απαιτησεις σε μνημη.
Αν ενεργοποιησεις τα settings που ανεβαζουν τις απαιτησεις σε μνημη (οποτε τα 4GB θα ηταν χρησημα) τοτε τα fps πεφτουν κατω απο τα επιτρεπτα ορια για ενα ομαλο παιχνιδι.
Οποτε κατεβαζεις τα settings για να εχεις τα απαιτουμενα fps και αυτοματως τα 2GB μνημης φτανουν και περισσευουν.
Απλα.
Εξαιρεση σε ολο αυτο αποτελει το Doom το οποιο επωφελειται σημαντικα απο τα 4GB. Αν καποιος παιζει Doom τοτε για αυτον εχει νοημα η καρτα των 4GB.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...