Manos5686 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα έχω ένα πσ αγορασμένο πριν 3 μήνες.Σήμερα ενώ το δούλευα κανονικά το κλείνω πάω μετά απο κάμποσες ώρες να το ανοίξω ενώ φαίνεται να bootarei κανονικά δεν δίνει σήμα σην οθόνη(Η οθόνη καινούργια αγορασμένη πριν απο 2 βδομάδες) Μου λέει μόνο no signal και σβήνει η οθόνη. Τα χαρακτηριστικά του είναι Amd fx 6350 R7 270 αν θυμαμαι καλα 8 gb ram Ενα noname τροφοδοτικό
Manos5686 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ενημέρωση,Τα αποσυνδέω ολα απο πάνω και αφήνω μονο την οθονη τον ανοίγω bootarei κανονικα και δινει σημα τον κλεινω τα ξανασυνδεω ολα τον ανοιγω δεν bootarei καν σβηνει κατευθειαν το ξαναδοκιμαζω μετα απο λιγο botarei αλλα δεν δινει σημα στην οθονη Οι ραμ ειναι ενα στικ 8αρα δεν ειναι dual channel Και εγώ για τροφοδοτικό το κόβω.Θα τον πάω απο δευτέρα στο eshop απο που τον πήρα και ελπίζω να μην μου τα μασάνε
Manos5686 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα και πάλι,το σάββατο που μας πέρασε μια; και νόμιζα οτι το pc μου είχε πρόβλημα ζήτησα απο ένα φίλο μου να μου δώσει ένα απο τα 2 κουτιά που έχει ώστε όσο καιρό θα έμενε το pc στο service να έχω ένα pc να κάνω την δουλειά μου.Το συνδέω λοιπόν πάνω και ξανά τα ίδια no signal η οθόνη..λέω δεν γίνετε να είναι και αυτό το pc καμμένο κάτι παίζει με την οθόνη μου.Βρίσκω άλλη οθόνη συνδέω το hdmi με το pc δεν ανοίγει ουτε αυτή η οθόνη...Την ψιλιάστηκα και όταν σύνδεσα την οθόνη μου με vga(άλλο και αυτό έπρεπε και να βρω αντάπτορα απο vga σε dvi) άνοιξε η οθόνη..2 μέρες τώρα πάλευα και τελικά έφταιγε ένα ολοκαίνουργιο καλώδιο hdmi που βγήκε ελλατωματικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα