coffeman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω ένα Tp-Link wi-fi extender 2 χρόνια τώρα. http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/access-points-repeaters-extenders/TP-Link-Wireless-Extender-N-300Mbps-TL-WA830RE.htm Το έχω σε "κεντρικό" σημείο του σπιτιού, έχει ικανοποιητικό wifi αλλά μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον μπλοκάρει και θέλει restart. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άλλο που να μην τρώει τόσα σκαλώματα? Τιμή από 0-40 ευρώ Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2016 από coffeman
coffeman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αντί για καινούργιο wifi extender λέω να πάρω αυτό το set powerline Αξίζουν καλύτερα από το να μπλέκω με wifi? http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-pa4010ptkit-av500-powerline-ethernet-adapter-with-ac-passthrough-3-pack-network-kit-p-PER.612706
yakamuki Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Με το powerlink θα πρεπει σιγουρα να βαλεις και ενα ασυρματο switch γιατι το συγκεκριμενο που ποσταρες δεν εχει εξοδο wifi. Εκτος αν θες να κουμπωσεις πανω του καποιον σταθερο. Υπαρχουν κ poweflinka με wifi εξοδο αλλα ανεβαινουν στην τιμη
coffeman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Θέλω να δώσω σε ένα HTPC που έχω στο σαλόνι (στην άλλη άκρη του σπιτιού) Wifi ή ethertnet δε έχω πρόβλημα, αρκεί να είναι είναι καλύτερο από το wifi όχι χειρότερο...
yakamuki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Κοιτα, χωρις να εχω προσωπική εμπειρια απο powerlines, το ethernet ειναι καλυτερο απο το wifi απο άποψη ταχύτητας. Αν θα επιτυχεις ομως καλυτερο αποτελεσμα με το powerlink δεν ξερω. Με μια σύντομη ματια που έριξα, το τι απώλεια θα εχεις εξαρτάται απο πολλους παράγοντες. (πχ αποσταση, κατασταση δικτυου ρευματος, θορυβος απο μηχανηματα που τραβανε μεγαλη ταση και ειναι στην ιδια φαση με το powerlink κλπ) οποτε με σιγουρια σε αυτό θα σ απαντήσει μονο καποιος που το εχει δοκιμασει..
coffeman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αγόρασα τελικά τα Tp-Link που είπα πιο πάνω... Επειδή στο σαλόνι πίσω από την τηλεόραση και το home theater γίνεται ένας χαμός από καλώδια το έβαλα να δουλέψει πάνω σε πολύπριζο. Έκανα ένα speed test και πιάνει 6Mbps στα 50 που πιάνει η γραμμή μου... (χάλια) Όταν βρω χρόνο θα κάτσω να το φτιάξω να παίρνει πρώτο ρεύμα. Σε ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα