Luxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εχω εδω και μερικες ημερες αυξηση 20ms στο league of legends. Στον east server απο 62ms ειμαι κοντα στα 90ms και στον west server απο 75 στα 100+ms.. Γιατι μπορει να εγινε αυτο; Δεν βλεπω αλλαγες στα στατιστικα του router, αλλα μονο παρατηρησα οτι το margin απο 7 που ηταν πηγε στο 8, και κλειδωνω ελαχιστα λιγοτερο πλεον.. Δε ξερω τι και πως.. Εκανα και reset το ρουτερ χωρις να αλλαξει κατι. Εχω cyta.
tyf Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 μηπως εισουν σε fast path και σε γυρισαν σε interleave?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αν ειχες αλλαγη δυσκολο..χωρις να καλεσες θα ηταν αισθητο στο streaming νομιζω αν δε κανω λαθος..
fragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αυτά τα νούμερα μου φαίνονται σαν αλλαγή απο fastpath σε interleaved. Πάρτους και τσέκαρε το. Με έχουν και εμένα αλλάξει στο παρελθόν χωρίς να μου πούνε τίποτα. Κατά τα άλλα δεν γίνονται πολλά πράγματα. Αν είσαι πορωμένος με games ζήτα φορητότητα σε ΟΤΕ. Κάνουν πολύ ανταγωνιστικές προσφορές για να σε πάρουν από άλλο παροχο, και έχουν με διαφορά την καλύτερη διασύνδεση με σερβερς του εξωτερικού και τα χαμηλότερα pings. Εγώ LoL είμαι με 45ms και Οverwatch (battlenet) με 50.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 κάνε ενα speedtest με ελλάδα και οτε.Αν δεις Ping παραπάνω απο 7-8ms είσαι σε interleaved.
Luxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δοκιμασα ολους τους servers και το μικροτερο Ping που εβγαλε ειναι 19ms. Αν δε κανω λαθος αυτες οι μειωσεις νομιζω ξεκινησαν οταν ειχε πιασει κακοκαιρια στην Αθηνα, πριν 10 περιπου ημερες. Fastpath σιγουρα δεν ειχα-εχω.. Παντως τα ms επισης δεν ειναι σταθερα.. Υπαρχουν αυξομειωσεις. Αναφορά σε κείμενο Current Connection Speed Downstream Rate: 15732 Kbps Upstream Rate: 1023 Kbps Αναφορά σε κείμενο Downstream Line Measured Values Maximum Attainable Rate: 18472 Kbps Noise Margin: 8.0 dB Line Attenuation: 10.0 dB Power: 0.0 dBmV Αναφορά σε κείμενο Upstream Line Measured Values Maximum Attainable Rate: 1164 Kbps Noise Margin: 12.7 dB Line Attenuation: 7.6 dB Power: 12.6 dBmV Στα παλια στατιστικα κλειδωνα στα 16500, ειχα μεγιστο δυνατο 19000+ και noise margin 7. Μαλλον καποιος απο την cyta αλλαξε κατι; Και για ποιο λογο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 ή μπορεί απλά να μπήκαν κι άλλοι συνδρομητές κοντά σου και να δημιουργούν περισσότερες παρεμβολές από ότι είχε με αποτέλεσμα να πέσει ο συγχροσνιμός. Βέβαια αυτά δεν επηρεάζουν το ping. Μήπως το αυξημένο ping είναι σε ώρες αιχμής?
Luxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μπορει να γινει κατι με το dmt tool;; Το Noise margin δε μπορω να καταλαβω γιατι ανεβηκε απο το 7 στο 8 ξαφνικα.. Η cyta δινει 9 εξ'ορισμου και ειχα παρει τηλεφωνο περυσι για να ειναι 7. Εδω και 10 ημερες ομως ανεβηκε στο 8 και ειχα και την αυξηση στο ping. Τι να τους ζητησω;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα