graphist83 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Όντως οι τιμές που μπορεί να βρει κάποιος παίζουν πολύ. Από το ψάξιμο που έχω κάνει για ανταλλακτικά απ'έξω έχουμε και λέμε: Από Ιαπωνική ΑΕ: 132,5 € (νομίζω Daikin η μάρκα, ιαπωνική προέλευσης) Από best-spares: 92 € σε δύο μάρκες, Aizin (Ιαπωνική), luk (Γερμανική) Από συνεργεία τώρα: Ένας μου δίνει 90 € τα ανταλλακτικά, νομίζω Aizin όπως επάνω, και 80 € την εργασία. Ο δεύτερος μου προτείνει Daikin στα 132 € ως τα καλύτερα της αγοράς, με 120 € την εργασία. Ο τρίτος δίνει 122 € τα luk με ενναλακτική τα Nissin 132 €. 160 € η εργασία του (!!) Ο τελευταίας μου δίνει Κορεάτικης προέλευσης στα 130 € και με την εργασία πάει 250 € Με άλλα λόγια έχουμε από 170 - 290 €. Επελεξε το luc το εχω και στο BMW οπου εχει κανει 90,000+ και ζορικα αλλα και στο φορτηγακι (Ford Courrier). Εχει αντοχες και ειναι τιμιο σε κοστος. Θεωρω τα εργατικα πολλα σε ολους με τον πρωτο να πλησιαζει την πραγματικοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Θα πας να αγοράσεις μόνος τα ανταλλακτικά γιατί ο μάστορας βγάζει και από εκεί. Αν είσαι Αθήνα ψάξε μηχανικό φθηνό, αν είσαι Θεσσαλονίκη έχω να σου προτείνω πολλούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα