graphist83 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Όντως οι τιμές που μπορεί να βρει κάποιος παίζουν πολύ. Από το ψάξιμο που έχω κάνει για ανταλλακτικά απ'έξω έχουμε και λέμε: Από Ιαπωνική ΑΕ: 132,5 € (νομίζω Daikin η μάρκα, ιαπωνική προέλευσης) Από best-spares: 92 € σε δύο μάρκες, Aizin (Ιαπωνική), luk (Γερμανική) Από συνεργεία τώρα: Ένας μου δίνει 90 € τα ανταλλακτικά, νομίζω Aizin όπως επάνω, και 80 € την εργασία. Ο δεύτερος μου προτείνει Daikin στα 132 € ως τα καλύτερα της αγοράς, με 120 € την εργασία. Ο τρίτος δίνει 122 € τα luk με ενναλακτική τα Nissin 132 €. 160 € η εργασία του (!!) Ο τελευταίας μου δίνει Κορεάτικης προέλευσης στα 130 € και με την εργασία πάει 250 € Με άλλα λόγια έχουμε από 170 - 290 €. Επελεξε το luc το εχω και στο BMW οπου εχει κανει 90,000+ και ζορικα αλλα και στο φορτηγακι (Ford Courrier). Εχει αντοχες και ειναι τιμιο σε κοστος. Θεωρω τα εργατικα πολλα σε ολους με τον πρωτο να πλησιαζει την πραγματικοτητα.
sam75 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Θα πας να αγοράσεις μόνος τα ανταλλακτικά γιατί ο μάστορας βγάζει και από εκεί. Αν είσαι Αθήνα ψάξε μηχανικό φθηνό, αν είσαι Θεσσαλονίκη έχω να σου προτείνω πολλούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα