Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σκεφτομαι να παρω την οθονη του τιτλου, καθως η 22αρα που εχω μου φενεται μικρη πλεον, την θελω λογω μεγεθους και για να δοκιμασω την widescreen εμπειρια, κυρια ασχολια μου games, ταινιες, 

το συστημα μου, i5 6500, msi gtx 970 4g, 16gb ram,mobo asus b150 pro d3, αναρωτιεμαι λοιπον αν η μονή 970 θα μπορει να τρεχει τα games στις ρυθμισεις που τα τρεχει τωρα σε κανονικο 1080, η θα εχω θεματα? δεν με πειραζουν μερικες  υποχωροσησεις να κατεβαζω  μερικα φιλτρα, καθως τα περισσοτερα παιχνιδια η καρτα τα τρεχει ευκολα στα ultra, απλα θελω 60 fps, η εναλλακτικη που σκεφτομαι ειναι αυτη:asus VN289H, ευχαριστω για τον χρονο σας

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η 970 για αυτη την αναλυση μην μασας καθολου.Δεν προλαβα να τρεξω benchmarks με την 970 οταν πηρα την εν λογω οθονη αλλα δεν ειναι τοσο απαιτητικη οσο τα 1440p.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η 970 για αυτη την αναλυση μην μασας καθολου.Δεν προλαβα να τρεξω benchmarks με την 970 οταν πηρα την εν λογω οθονη αλλα δεν ειναι τοσο απαιτητικη οσο τα 1440p.

και εγω ετσι νομιζω απλα ηθελα επιβεβαιωση, 1440p, με την επομενη αλλαγη καρτας....

Δημοσ.

Πιστεψε με αλλα μολις συνηθισεις την εν λογω οθονη μονο σε OLED θα κοιταξεις μετα. Ασε που για 1440p οι ιδανικοτερες ιντσες ειναι μεχρι 27 αρα θα βγεις και χαμενος στις ιντσες. Εμενα η μεταβαση εγινε απο 24αρα οθονη,στην αρχη φοβομουν οτι θα ειναι τεραστια(ιντσες τηλεορασης δηλαδη),αλλα ευτυχως που το Monitor ειναι λεπτο και το συνηθισα την ιδια μερα που το πηρα.

Δημοσ.

Θα χασεις καποια fps αλλα συνολικα η 970 ειναι αρκετη για την αναλυση ωστε να πετυχαινεις υψηλα fps με καλα γραφικα. Θα χρειαστει απλως να ριξεις λιγο τα settings σε καποια παιχνιδια για να φτασεις τα 60 fps σε σχεση με την 1080p οθονη.

Fulgore δεν ισχυει οτι βγαινεις χαμενος σε μεγεθος με την 27" 16:9 1440p, καθως ειναι μεγαλυτερη οθονη μεγαλυτερης αναλυσης. Ειναι ομως και αναλογα ακριβοτερη, oποτε ισχυει πως οτι πληρωνεις παιρνεις. Χανεις και πολλα fps οπως αναφερθηκε με τα 1440p.

Η Asus VN289H παντως ειναι κακη επιλογη. Μεινε με την 29UM58.

• Like 2
Δημοσ.

Θα χασεις καποια fps αλλα συνολικα η 970 ειναι αρκετη για την αναλυση ωστε να πετυχαινεις υψηλα fps με καλα γραφικα. Θα χρειαστει απλως να ριξεις λιγο τα settings σε καποια παιχνιδια για να φτασεις τα 60 fps σε σχεση με την 1080p οθονη.

Fulgore δεν ισχυει οτι βγαινεις χαμενος σε μεγεθος με την 27" 16:9 1440p, καθως ειναι μεγαλυτερη οθονη μεγαλυτερης αναλυσης. Ειναι ομως και αναλογα ακριβοτερη, oποτε ισχυει πως οτι πληρωνεις παιρνεις. Χανεις και πολλα fps οπως αναφερθηκε με τα 1440p.

Προσωπικα λεω οτι γραφω και απο προσωπικης εμπειριας. Οι απλες 1440p 27αρες οθονες(ειχα την γνωστη Dell)ναι μεν ειναι πιο μεγαλες αλλα ειναι και πιο ογκωδης απο οτι οι ultrawide. Επισης για το ''οτι πληρωνεις παιρνεις δεν συμφωνω ουτε εδω ειδικα οταν εχουμε τιμες σε ultrawide οπως η παραπανω LG και μιλώντας παντα για χρηση παιχνιδιων και ταινιων.

Οτι πληρωνεις παιρνεις ισχυει μονο για επαγγελματικη χρηση ή για gaming(στο δευτερο οχι παντα και κατω απο προυποθεσεις).

Επισης ουτε το παραπανω που γραφεις για 1080p ισχυει με κλασσικοτερο παραδειγμα το Deus Ex. Μιλαμε για τιτλο που σε 1080p μονο η 1080 μπορουσε να εχει σε ολα full 60fps,αρα και παλι με την 970 και σε 1080P να πηγαινει παλι θα εριχνε ρυθμισεις.Αρα ειναι κυριως αυτο θεμα του παιχνιδιου/δημιουργων παρα των παραπανω απαιτησεων που εχει η ultrawide 1080p απο μια απλη full hd οθονη.

Δημοσ.

Γιατι ειναι κακη η asus? 28 ιντζες για 200 ευρω μου φενεται αρκετα καλο

Δημοσ.

Γιατι ειναι κακη η asus? 28 ιντζες για 200 ευρω μου φενεται αρκετα καλο

Σε γενικες γραμμες και για all around χρηση φοραει χειροτερο Panel(VA)απο την LG(Ips).

Δευτερον για 1920x1080 οι ιδανικοτερες ιντσες ειναι 23-24.Σε καποιες περιπτωσεις ηταν και οι 27 μια οκ επιλογη αν το κοστος ηταν χαμηλο,αλλα τωρα με τις Ultrawide οθονες οπως η LG σε τοσο χαμηλη τιμη δεν αξιζει για παραπανω.

Τριτον το service της Asus ειναι μακραν χειροτερο απο της LG

Τεταρτον την LG την βρισκεις απο γνωστη αλυσιδα αρα εισαι καλυμμενος και απο πλευρας καταστηματος οπου και να μενεις.

Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες και για all around χρηση φοραει χειροτερο Panel(VA)απο την LG(Ips).

Δευτερον για 1920x1080 οι ιδανικοτερες ιντσες ειναι 23-24.Σε καποιες περιπτωσεις ηταν και οι 27 μια οκ επιλογη αν το κοστος ηταν χαμηλο,αλλα τωρα με τις Ultrawide οθονες οπως η LG σε τοσο χαμηλη τιμη δεν αξιζει για παραπανω.

Τριτον το service της Asus ειναι μακραν χειροτερο απο της LG

Τεταρτον την LG την βρισκεις απο γνωστη αλυσιδα αρα εισαι καλυμμενος και απο πλευρας καταστηματος οπου και να μενεις.

δηλαδη σε 28 ιντσες 1920χ1080 θα φαινονται εντονα τα pixel, τραβηγμενα κλπ? δε θα μιλησω για το σερβις του κοτσοβολου το 2011 ειχα αγορασει λαπτοπ απο κει γιατι ηταν οι μονοι που διαφιμηζαν 2 χρονια εγγυηση (ολοι οι αλλοι εδιναν 1 χρονο) και 4 μερες μετα το περας του 1ου χρονου με το λαπτοπ στη κατοχη μου χτυπαει σκληρο, τους το πηγα και μου ειπαν ειναι εκτος εγγυησης, επικος καυγας λοιπον...επρεπε να ειχα prntscreen την τεραστια σταμπα στη σελιδα τους ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Δημοσ.

Αγαπητε το service δεν ειναι δουλεια του Κωτσοβολου αλλα της LG.Στον Κωτσοβολο θα πας ειτε για να παραλαβεις την οθονη ειτε για να την επιστρεψεις να την στειλουν στην LG(ή να την πας εσυ ο ιδιος),και αν χρειαστει να κοπει πιστωτικο.Ο Κωτσοβολος δεν ειναι εξουσιοδοτημενος service αλλα πωλητης,μην μπερδευουμε το ενα με το αλλο.

Δημοσ.

Αγαπητε το service δεν ειναι δουλεια του Κωτσοβολου αλλα της LG.Στον Κωτσοβολο θα πας ειτε για να παραλαβεις την οθονη ειτε για να την επιστρεψεις να την στειλουν στην LG(ή να την πας εσυ ο ιδιος),και αν χρειαστει να κοπει πιστωτικο.Ο Κωτσοβολος δεν ειναι εξουσιοδοτημενος service αλλα πωλητης,μην μπερδευουμε το ενα με το αλλο.

ναι αλλα εφοσον η εταιρια δινει 1 χρονο αυτοι γιατι διαφιμησαν 2 χρονια? τεσπα φευγουμε απ το θεμα, 24 ιντσες δε θα παω γιατι εχω 22 δε θα δω διαφορα, θα παω αυριο στον κωτσοβολο να δω απο κοντα την lg, αν μπορεις αναλυσε μου λιγο γιατι να μην παω σε 27αρι με ips πανελ.

Δημοσ.

Μια χαρά θα είσαι με την LG. Όλες οι κοντόφαρδες ή μακρόστενες αν προτιμάς είναι για να έχει ο χρήστης αυτό που λένε  κινηματογραφική αίσθηση σε αυτό που βλέπει. Και στα 1440 να πας καλά θα είσαι, η διαφορά είναι ότι έχει πιο "τετράγωνες διαστάσεις" σε σχέση με την 1080. Όσο μεγαλύτερη η ανάλυση τόσο περισσότερη πληροφορία μπορεί να αποτυπωθεί στην οθόνη.

Δημοσ.

ναι αλλα εφοσον η εταιρια δινει 1 χρονο αυτοι γιατι διαφιμησαν 2 χρονια? τεσπα φευγουμε απ το θεμα, 24 ιντσες δε θα παω γιατι εχω 22 δε θα δω διαφορα, θα παω αυριο στον κωτσοβολο να δω απο κοντα την lg, αν μπορεις αναλυσε μου λιγο γιατι να μην παω σε 27αρι με ips πανελ.

Δεν ξερω σε τι ακριβως αναφερεσαι και δεν μπορω να εκφερω γνωμη.Οσο για το αλλο που γραφεις που ανεφερες 27αρι ips monitor και σου ειπα δεν αξιζει?Στην παραπανω Asus η οποια δεν φοραει ips panel,ειπαμε οτι δεν αξιζει.

Δημοσ.

Σε περίπτωση που χαλάσει την πηγαίνεις εσύ στην αντιπροσωπεία. Εκεί, με βάση το σειριακό της οθόνης θα δούνε πότε πουλήθηκε και αν είναι εντός εγγύησης θα στην επισκευάσουν η θα την αντικαταστήσουν με άλλη. Εκτός εγγύησης χρεώνουν την επισκευή. Τό έχω κάνει αρκετές φορές.

Δημοσ.

Δεν ξερω σε τι ακριβως αναφερεσαι και δεν μπορω να εκφερω γνωμη.Οσο για το αλλο που γραφεις που ανεφερες 27αρι ips monitor και σου ειπα δεν αξιζει?Στην παραπανω Asus η οποια δεν φοραει ips panel,ειπαμε οτι δεν αξιζει.

ωραια οποτε μια 27αρα με ips πανελ ειναι καλη επιλογη? ας πουμε αυτη https://www.skroutz.gr/s/5786731/Asus-VX279H.html#specs-container. επιμενω να ψαχνω για απλη 27αρα για να εχω μια εναλλακτικη, σε περιπτωση που η lg δε μου κανει για τους φ,χ,ψ, λογους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...