sera Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Θα έλεγα ότι τα έχω παίξει λίγο τις τελευταίες μέρες. Θέλω να πάρω καινούριο dvd+-rw αλλά έχω κολλήσει με τα παρακάτω που αν και έχουν τις ίδιες σχεδόν ταχύτητες διαφέρουν σε κρίσιμα σημεία. sony dw-u14a : 8mb buffer lg gsa-4040b : υποστηρίζει dvd-ram asus drw-0402pd: dual layer support (λέει μόνο για ανάγνωση προσπάθησα να επικοινωνήσω με asus αλλά άδικος κόπος, αν είναι όντως μόνο στην ανάγνωση το support τι να το κάνω ) NEC ND1300a : δοκιμασμένο και αξιόπιστο απ'ότι μου είπαν pioneer a06 : μέχρι στιγμής με το α05 δεν είχα πρόβλημα εκτός του ότι ήταν σκέτο -r και τώρα το plextor που είναι εγγύηση με το 8χ Δηλαδή δεν είναι να τρελένεσαι ? Δεν ξέρω που να επικεντρωθώ sto buffer στο dvd ram ή στο dual layer support. Η ζυγαριά μου έγερνε προς asus αλλά ενώ ούτε στο manual δεν τεκμηριώνει αν γράφει dvd9 με αποπροσανατόλισε. Ξέρει κανείς τίποτα περί αυτού ? Εσείς τι θα διαλέγατε ? Το dvd+vr ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι ?
georgeadams Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 - Το Dual layer support αναφέρεται μόνο στην ανάγνωση (διαφημιστικό τρυκ). - DVD-RAM δεν πρόκειται ποτέ να χρειαστείς. Τα δισκάκια είναι πανάκριβα και ελάχιστα drives μπορούν να τα διαβάσουν. - Το μεγάλο buffer είναι καλό αλλά όχι κρίσιμο (όλα τα drives έχουν έτσι κι αλλιώς burn-proof).
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Εγω θα ελεγα να βασιστεις στην αξιοπιστια που λεγεται : Plextor !!!!!!Εχω το 708 δυο μηνες και ειμαι 100% ικανοποιημενος.
Gabriel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Εγώ δεν είδα πουθενά να λέει ότι το NEC 1300A έχει burnproof... To λέω γιατί και εγώ θα πάρω τώρα DVDR και συγκλίνω πρός Sony DW-U14A,που έχει 8 buffer,burnproof,DVD-+R. H διαφορά τους στο e-shop είναι 14 ευρώ...
random Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 διαφέρουν σε κρίσιμα σημεία. Για 8χ recorders ξεχασες τα LiteOn LDW-811S Retail 2 Χρόνια Εγγύηση 178,25 = 210,34 = 71.672 δρχ http://www.mgmanager.gr BTC DRW 1008IM DVD±RW, 8x +R, 4x -R +RW, 2x -RW, CD 40x24x40x, Retail (BTC) 158,67 = 187,23 = 63.799 δρχ. http://www.e-shop.gr sony dw-u14a : 8mb buffer αφου οπως λενε οι χρηστες του, το plextor 708 κανει τελεια τη δουλεια του με 2MB, τι να την κανεις? lg gsa-4040b : υποστηρίζει dvd-ram εχει πεσει παρα πολυ η τιμη του http://www.mgmanager.gr/search2.asp?cmbClass=DVD%20R/RW LG DVD±RW-RAM, 4x-R+R, 2,4x+RW, 2x-RW, 3x-RAM, CD 24x16x32x, Retail (LG) 122.84 γιατι αραγε ? μηπως κανεναν δεν ενδιαφερει το dvd-ram? asus drw-0402pd: dual layer support (λέει μόνο για ανάγνωση προσπάθησα να επικοινωνήσω με asus αλλά άδικος κόπος, αν είναι όντως μόνο στην ανάγνωση το support τι να το κάνω ) αναγνωση dvd9 υποστηριζουν ακομα και τα αρχαια dvd-rom readers, αρα και ολα τα recorders. Am I wrong? NEC ND1300a : δοκιμασμένο και αξιόπιστο απ'ότι μου είπαν και σε λογικη τιμη pioneer a06 : μέχρι στιγμής με το α05 δεν είχα πρόβλημα εκτός του ότι ήταν σκέτο -r και σε λογικη τιμη και τώρα το plextor που είναι εγγύηση με το 8χ απλα προς το παρον ειναι λιγο θεμα τυχης να πετυχεις εγγραφη σε 8x, αλλα συντομα θα βγουνε περισσοτερα δισκακια Δηλαδή δεν είναι να τρελένεσαι ? Δεν ξέρω που να επικεντρωθώ sto buffer στο dvd ram ή στο dual layer support. Η ζυγαριά μου έγερνε προς asus αλλά ενώ ούτε στο manual δεν τεκμηριώνει αν γράφει dvd9 με αποπροσανατόλισε. Ξέρει κανείς τίποτα περί αυτού ? dual layer πολυ σημαντικοτερο Εσείς τι θα διαλέγατε ? ειμαι μεταξυ liteon 811S (τιμη+εγγυηση), και plextor 708 (μαρκα+εγγυηση) Εγγραφή σε 8,5 GB (dvd9) δεν υποστηρίζει κανένα προς το παρόν.
Dreamstorm Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Εγω θα ελεγα να βασιστεις στην αξιοπιστια που λεγεται : Plextor !!!!!!Εχω το 708 δυο μηνες και ειμαι 100% ικανοποιημενος same here,,,alloste nomizo kaneis den exei pei asxima logia gia to sigekrimeno montelo.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 [Εγγραφή σε 8' date=5 GB (dvd9) δεν υποστηρίζει κανένα προς το παρόν.[/quote] Καποιος φιλος μου ειπε οτι διαβασε στο pcmagazine οτι τα 8χ με καποιο firmware update θα γραφουν σε 8,5GB....Αν και το θεωρω χλωμο...Πως θα μας τα ξαναπαρουν ετσι????Μακαρι....
Nfountou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Εγώ δεν είδα πουθενά να λέει ότι το NEC 1300A έχει burnproof...To λέω γιατί και εγώ θα πάρω τώρα DVDR και συγκλίνω πρός Sony DW-U14A' date='που έχει 8 buffer,burnproof,DVD-+R. H διαφορά τους στο e-shop είναι 14 ευρώ...[/quote'] To exw to NEC kai exei... To onomazei JustLink alla kanei thn idia douleia....
gdp77 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Συγκριτικό dvd-rw εδώ, ίσως φανεί χρήσιμο. Το new το βρήκα ποσταρισμένο εδώ
ba_eas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Apo emena sou proteinw anepifilakta to sony u14a kai to pionner a06 giati ta exw kai ta dyo kai eimai kai apolyta eyxaristimenos mazi tous. Den mou xalasan pote oute ena dvd. Osa dvd exw agorasei apo to gnwsto pia se olous kurio alla k apo allou ta exoun grapsei aprovlimatista!!! Twra epeidi empisteuomai kai ta alla paidia edw mesa kai gia mena i gnwmi tous metraei k epeidi oti lene to lene apo empeiria, vale mesa stin lista kai to plextor. Dialexe loipon (kat' eme pantote) ena apo ta tria. Exallou ena kritirio einai k ti maroulia exeis gia xalasma... Pantws k ta tria auta einai koryfaia... filika thodoris.
green_beret Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Εγώ δεν είδα πουθενά να λέει ότι το NEC 1300A έχει burnproof...To λέω γιατί και εγώ θα πάρω τώρα DVDR και συγκλίνω πρός Sony DW-U14A' date='που έχει 8 buffer,burnproof,DVD-+R. H διαφορά τους στο e-shop είναι 14 ευρώ...[/quote'] Εχει burnproof απλα το ονομαζει διαφορετικα. Το μηχανημα το εχω 1 μηνα και εχω γραψει πανω απο 20 δισκακια χωρις κανενα προβλημα. Επισης μια ασχετη παρατηρηση: Καποιοι φιλοι μου που χρησημοποιουσαν Sentinel δισκακια απο το Πλαισιο στο Pionner a06 εκαψαν πολλα δισκακια λογω κακης στρωσης των συγκεκριμενων DVD-R. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Σε μερικα σημεια(μεγεθους κουκιδας) μενουν αγραφα και ισως υπαρχει κινδυνος για το αντιγραφικο...
invictus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Exo etairia pliroforikis kai pira prin apo kanena mina to NEC1300. Sxetika kala ta pigaine ekaige ta +R ola alla apo Sentinel -R xalouse merika. Paraggelno ena to odio gia ena filo mou, mou to girnaei piso kai mou leei fere mou to LG giati auto mou kanei noumera. Pairno to LG, ola kala mou leei. Paraggelno kai ena LG etsi gia na iparxei kai to afino stin kouta tou. Noikiazo DVD kai pao na to Ripparo me to NEC, provlima se kapoio simeio (CRC ERROR). prospa8isa 3 fores to idio. Vgazo to LG kai to egka8isto .... apsogo ... den kolise pou8ena kai egrapsa kai se ena SKC -R apo to plaisio.
Asterakias Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ... Το καλύτερο μοντέλο της Plextor μέχρι σήμερα... 708Α Λόγω της ενασχόλησης με το σπορ της σύνθεσης μηχανημάτων... Τα έχω δοκιμάσει όλα ... το δεύτερο καλύτερο μέχρι στιγμής απέχει κάτι αιώνες... (LiteOn λέγεται...) για τα υπόλοιπα δεν το συζητώ... καλές λύσεις, αλλά στο μέτριο... αν τώρα δεν έχεις τα λεφτά τότε πήγαινε σε ASUS... Καλή επιτυχία...! ! !
georgeadams Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Πάντως την εγγραφή Dual Layer από τα μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά ξέχνα τη!! Όσο για το Asus, στην ουσία πρόκειται για το Pioneer A06 με το λογότυπο της Asus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.