Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολα αυτα που αναφερεις ισχυουν ετσι ακριβως και εχουν λογικη...δν διαφωνω σε κτ...θα περιμενω λιγο ακομα μπας και παρουν κανενα τηλεφωνο...

Δημοσ.

Ολα αυτα που αναφερεις ισχυουν ετσι ακριβως και εχουν λογικη...δν διαφωνω σε κτ...θα περιμενω λιγο ακομα μπας και παρουν κανενα τηλεφωνο...

απλα τα αναφερω γενικως οχι μονο για σενα αλλα για οποιονδηποτε αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα.αν σε εχουν κοψει σαν γραμμη τοτε θα πρεπει να ξαναενεργοποιηθεις και εκει μετα ειναι το θεμα ποιος θα πληρωσει ξανα ενεργοποιηση κτλ.

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα πήρες και εξοπλισμό που το γράφει το συμβόλαιο σου ότι αν υποχωρήσεις νωρίς θα τον πληρώσεις. Γι αυτό και τα 300. Κάνε έναν διακανονισμο να πληρώσεις σε δόσεις το ποσό. Μην ακούς τους άλλους για να τους πιστολιασεις, ίσως σε βρει μεγάλος μπελάς, ίσως όχι. Μην το ριψοκινδυνευεις.

Δημοσ.

κανενας μπελας,τα δινουν σε υποτιθεμενα δικηγορικα γραφεια που ουσιαστικα ειναι κατι κοριτσακια (δεν ειναι δικηγοροι)που σε πιεσουν ψυχολογικα,τους κανεις μια φραγη και τελειωνει,το κοστος τον δικαστικων ειναι πολυ μεγαλο και χρονοβορο αν δεν ηταν δεν θα σε πριζανε στο τηλεφωνο αλλα θα σε τραβολογουσαν κατευθειαν στα δικαστηρια.για την ιστορια εχω κολλητο που εχει ειπρακτικη εταιρεια και τα ξερω παρα πολυ καλα περα απο την προσωπικη εμπειρια που εγραψα πιο πανω

Δημοσ.

Πηγα σημερα κ το πληρωσα γτ ο παππους ηταν στα ορια της κρισης...Μολις τους ειπα πως θα πληρωσω κ πως θελω ενεργοποιηση με κοιταξαν με ενα υφος αποριας...Στην συνεχεια με ξαναρωτησαν αν οντως θελω ενεργοποιηση κ μολις το επιβεβαιωσα παλι γουρλωσαν τα ματια...Ενιωσα λες κ στο κουτελο μου γραφει βλακας!!!!

Δημοσ.

Το είδα αργά δυστυχώς οπότε δεν έχει νόημα αυτό που θα πω,.

Πιστεύω πως αν τους ζήταγες να επανασυνδεθείς με νέα 12μηνη ή 18μηνη δέσμευση αλλά να διαγραφεί η χρηματική ποινή λόγο διακοπής θα το δεχόντουσαν. 

Τέλος πάντων ξέχνα τα τώρα τα κερατιάτικα που πλήρωσες τσάμπα και σκέψου "Να γλυτώνεις την γκρίνια του παππού, αξία: Ανεκτίμητη! " :)

• Like 1
Δημοσ.

κανενας μπελας,τα δινουν σε υποτιθεμενα δικηγορικα γραφεια που ουσιαστικα ειναι κατι κοριτσακια (δεν ειναι δικηγοροι)που σε πιεσουν ψυχολογικα,τους κανεις μια φραγη και τελειωνει,το κοστος τον δικαστικων ειναι πολυ μεγαλο και χρονοβορο αν δεν ηταν δεν θα σε πριζανε στο τηλεφωνο αλλα θα σε τραβολογουσαν κατευθειαν στα δικαστηρια.για την ιστορια εχω κολλητο που εχει ειπρακτικη εταιρεια και τα ξερω παρα πολυ καλα περα απο την προσωπικη εμπειρια που εγραψα πιο πανω

απλα παντα θεωρω το πιο σωστο και για ηρεμια να μην αφηνεις το case στον αερα αλλα να το κλεινεις.οπως ειπαν και αλλα ατομα πολλες φορες μπορει να μην χρειαστει να πληρωσεις.οποτε δεν βρισκω νοημα να το αφησει καποιος στον αερα εφοσον στο τελος μπορει να μην χρειαστει να πληρωσει.απλα πολλοι δεν ασχολουνται.

Κατά πάσα πιθανότητα πήρες και εξοπλισμό που το γράφει το συμβόλαιο σου ότι αν υποχωρήσεις νωρίς θα τον πληρώσεις. Γι αυτό και τα 300. Κάνε έναν διακανονισμο να πληρώσεις σε δόσεις το ποσό. Μην ακούς τους άλλους για να τους πιστολιασεις, ίσως σε βρει μεγάλος μπελάς, ίσως όχι. Μην το ριψοκινδυνευεις.

μπορει τα 300 να ειναι το τελος διακοπης + οι μηνες 3-4 που χρωσταγε.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι πιστεύω πως ο φίλος μπορεί να σκέφτηκε και λίγο πονηρά και να του γύρισε μπούμερανκ

Ας πούμε εγώ που είμαι κουτοπόνηρος αν ήξερα οτι δεν θα χρησιμοποιούσα την νόβα για μεγάλο διάστημα τι θα έκανα;

1. Θα σκεφτόμουν οτι η νόβα ΔΕΝ μπορεί να σε χρεώσει για τις μέρες που σου έχει κομμένη λόγο οφειλής την συνδρομή (Αν δηλαδή σου κάνουν φραγή για 2 μέρες, θα σου αφαιρεθεί από το πάγιο αναλογικά τα 2/30 του ποσού, για 5 μέρες τα 5/30 του παγίου κοκ)

2. Το κόστος επανασύνδεσης είναι 10 €

3. 10 € << πάγιο σύνδεσης * 4

4. Το αφήνω να μου το κόψουν και αντί να πληρώσω 4 ολόκληρα πάγια πληρώνω μόνο 1 περίπου + τα 10 €

Επίσης μου φαίνεται περίεργο που μέσα σε 4 μήνες κάλεσαν 1 μόνο φορά, εδώ εμένα 10-20 μέρες αργώ μερικές φορές να πληρώσω και με καλούν για να μου το υπενθυμίσουν

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ το παιδί οτι το έκανε ούτε το κατακρίνω αν κάποιος γενικά το κάνει ή όχι, είναι δικό του θέμα,

απλά με το φτωχό μου το μυαλό έπλασα ένα κάπως ευφάνταστο σενάριο και είπα να το μοιραστώ

Δημοσ.

Πηγα σημερα κ το πληρωσα γτ ο παππους ηταν στα ορια της κρισης...Μολις τους ειπα πως θα πληρωσω κ πως θελω ενεργοποιηση με κοιταξαν με ενα υφος αποριας...Στην συνεχεια με ξαναρωτησαν αν οντως θελω ενεργοποιηση κ μολις το επιβεβαιωσα παλι γουρλωσαν τα ματια...Ενιωσα λες κ στο κουτελο μου γραφει βλακας!!!!

δεν νομιζω οτι ειναι οτι στο κουτελο σου εγραφε βλακας.απλα οταν πολλα τετοια cases καταληγουν στο βροντο οποτε το να ασχοληθει καποιος και να πληρωσει μαλλον δεν το συναντανε ευκολα :P :P

Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι πιστεύω πως ο φίλος μπορεί να σκέφτηκε και λίγο πονηρά και να του γύρισε μπούμερανκ

Ας πούμε εγώ που είμαι κουτοπόνηρος αν ήξερα οτι δεν θα χρησιμοποιούσα την νόβα για μεγάλο διάστημα τι θα έκανα;

1. Θα σκεφτόμουν οτι η νόβα ΔΕΝ μπορεί να σε χρεώσει για τις μέρες που σου έχει κομμένη λόγο οφειλής την συνδρομή (Αν δηλαδή σου κάνουν φραγή για 2 μέρες, θα σου αφαιρεθεί από το πάγιο αναλογικά τα 2/30 του ποσού, για 5 μέρες τα 5/30 του παγίου κοκ)

2. Το κόστος επανασύνδεσης είναι 10 €

3. 10 € << πάγιο σύνδεσης * 4

4. Το αφήνω να μου το κόψουν και αντί να πληρώσω 4 ολόκληρα πάγια πληρώνω μόνο 1 περίπου + τα 10 €

Επίσης μου φαίνεται περίεργο που μέσα σε 4 μήνες κάλεσαν 1 μόνο φορά, εδώ εμένα 10-20 μέρες αργώ μερικές φορές να πληρώσω και με καλούν για να μου το υπενθυμίσουν

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ το παιδί οτι το έκανε ούτε το κατακρίνω αν κάποιος γενικά το κάνει ή όχι, είναι δικό του θέμα,

απλά με το φτωχό μου το μυαλό έπλασα ένα κάπως ευφάνταστο σενάριο και είπα να το μοιραστώ

απλα παντα υπαρχει και η πιθανοτητα μετα απο χ καιρο να σου κοψουν την συνδεση τελειως αν μιλαμε για τηλεφωνια /ιντερνετ οποτε να πληρωσειςκαι τελος διακοπης και τελος επανασυνδεσης οποτε εκει δεν συμφερει.

Δημοσ.

Δν βγαζω νοημα απο αυτο π λες...Εφοσον ειχα συμβολαιο πως θα εβγαινα κερδισμενος?Επικοινωνια υπηρξε μονο μια φορα τον Αυγουστο...Απο εκει κ περα υπηρχε το κλασικο μνμ στο κινητο για την υπενθυμίσει της πληρωμης καθε μηνα!

Δημοσ.

Δν βγαζω νοημα απο αυτο π λες...Εφοσον ειχα συμβολαιο πως θα εβγαινα κερδισμενος?Επικοινωνια υπηρξε μονο μια φορα τον Αυγουστο...Απο εκει κ περα υπηρχε το κλασικο μνμ στο κινητο για την υπενθυμίσει της πληρωμης καθε μηνα!

το πηγε λιγο μακρυα.δεν πολυ εχει νοημα.εννοει οτι αμα στο κοψουν δεν εισαι υποχρεωμενος θεωρητικα να πληρωσεις τους επομενους μηνες αφου ειναι κομμενο.και οτι το τελος επανασυνδεσης ειναι μικροτερο απο το παγιο που θα ειχες να πληρωσεις.

και μεταε ξηγησα οτι ο παροχος μπορει να σου κοψει και τελειως την γραμμη αν δεν πληρωσεις χ μηνες οποτε μετα θα πρεπει να πληρωσεις και τελος προωρης διακοπης και επανασυνδεση στον ιδιο ή σε αλλο Provider.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...