Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 3/2/2019 στις 5:01 ΜΜ, MitsarasAth είπε

udemy αξιζιε πιστευω αν εχεις μαθει τα αβσικα της γλωσσας και θες να δεις τυπο να σου δειχνει Frameworkas,apps κτλ να σ επαειε να βημα παραπερα βαζωντας σε μια σειτα την σκεψη σου,ενω παραλληλα διαβαζεις και μονος σου η πας το προτζετκ 2 βημαρα παραπερα μο νος σου.

κατα δευτερον για εμενα θα αξιζε να παρεις κατι που θες να ασχοληθεις ,σου αρεσει οχι αλα να επιλεξεις κατι στην τυχη.

Ποιος μίλησε για τύχη? Εγώ Spring θέλω να μάθω και να δω διαφορές που έχει σε σχέση με ένα java framework που έχουμε αναπτύξει εσωτερικά στην εταιρεία που εργάζομαι τα τελευταία 10 χρόνια για να ανοίξει λίγο το μυαλό μου. Καλό το δικό μας framework , το γνωρίζω αλλά θέλω να δω και κάτι άλλο.

Απλά από το να ψάχνω μόνος μου να βλέπω tutorials και να διαβάζω βιβλία , το udemy σου παρέχει την δυνατότητα να τα βλέπεις δομημένα και οργανωμένα. 

Υ.Γ. βάλε και κανα spellcheck , όχι τόσο για την ορθογραφία αλλά για τους αναγραμματισμούς . Μόνο το για,που,σου και το στην δεν είναι λάθος :D

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 3/2/2019 στις 5:06 ΜΜ, tsofras είπε

Ποιος μίλησε για τύχη? Εγώ Spring θέλω να μάθω και να δω διαφορές που έχει σε σχέση με ένα java framework που έχουμε αναπτύξει εσωτερικά στην εταιρεία που εργάζομαι τα τελευταία 10 χρόνια για να ανοίξει λίγο το μυαλό μου. Καλό το δικό μας framework , το γνωρίζω αλλά θέλω να δω και κάτι άλλο.

Απλά από το να ψάχνω μόνος μου να βλέπω tutorials και να διαβάζω βιβλία , το udemy σου παρέχει την δυνατότητα να τα βλέπεις δομημένα και οργανωμένα. 

Υ.Γ. βάλε και κανα spellcheck , όχι τόσο για την ορθογραφία αλλά για τους αναγραμματισμούς . Μόνο το για,που,σου και το στην δεν είναι λάθος :D

Επέκταση  

το τυχη το ανεφερα γι αυτον που ανοιξε το θεμα και πιθανον καποιους νεοτερους στον χωρο,επειδη υπαρχει ενα καλο bootcamp  για τζαβα αλλα ο αλλος ασχολειται με front  πχ δεν σημαινει οτι πρεπει να τα παρει επειδη ειναι καλο,αλλα να κανει στοχευμενο διαβασμα τι θελει να μαθει  κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...