Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

oooo μεχρι ισχυει ξερουμε?? αυριο κιολας θα βαλω λευτα paypal να το αγορασω!!

Δεν ξέρω, ακόμα ισχύει πάντως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά τι ακριβώς παίζει για να καταλάβω; Ένα είδος ταχύρυθμων μαθημάτων είναι;

Όσοι τα έχετε ξεκινήσει πως σας φαίνονται; Μαθαίνεις τίποτα; Όσοι τελειώσατε σε τι επίπεδο έχετε φτάσει;

Επίσης αυτά τα κουπόνια πως μπορώ να τα αποκτήσω. Γιατί 180€ είναι πολλά.

Δημοσ.

Ταχυρυθμα ειναι αναλογα τον εκπαιδευτη. Υπαρχουν μαθηματα που ειναι 2 ωρες στο συνολο χωρισμενο σε τομεις, υπαρχουν και με 20-30 ωρες βιντεο.

Σχεδον ολα τα μαθηματα δινουν βιντεο για preview ωστε να ακουσεις τα αγγλικα του εκπαιδευτη(υπαρχουν καποιοι που μιλανε πολυ περιεργα) αλλα και τον τροπο που διδασκει.

Κουπονια μπορεις να βρεις με μια απλη αναζητηση στο google "udemy coupons" παιζουν διαρκως νεα κουπονια αλλα καποιοι εκπαιδευτες δεν λαμβανουν μερος(εχει να κανει με τον τροπο που πληρωνονται απο το udemy).

Εγω εχω τελειωσει αρκετα, αλλα οσα και να δεις αμα δεν αρχισεις να γραφεις κωδικα μονος σου και δεν διαβασεις βιβλια ή μεσω ιντερνετ δεν θα πας μπροστα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τι ακριβώς παίζει για να καταλάβω; Ένα είδος ταχύρυθμων μαθημάτων είναι;

Όσοι τα έχετε ξεκινήσει πως σας φαίνονται; Μαθαίνεις τίποτα; Όσοι τελειώσατε σε τι επίπεδο έχετε φτάσει;

Επίσης αυτά τα κουπόνια πως μπορώ να τα αποκτήσω. Γιατί 180€ είναι πολλά.

πολυ τουμπανα για τα λευτα του (10ευρω) και ναι μαθενεις αρκετα

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι τα περισσότερα courses του Udemy δεν αξίζουν ούτε cent. Αν αξίζει κάποιο από αυτά που έχεις επιλέξει δεν το ξέρω, καλό θα είναι πάντως να δεις τα free video που έχει ( αν έχει ) το κάθε course ώστε να πάρεις μια ιδέα και να μην κλαις ακόμα και αυτά τα 10€.

κανεις πλακα ετσι ? εχει πολλα αξιολογα μαθηματα

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα link και από εμένα

https://www.udemy.com/?deal_code=1805GLOBEHOTSALE10&utm_source=email-Adhoc&utm_campaign=2018-05-23_._cn_GBL_HOTSALE_._en_TOP_._us_AllAll_._tn_IN_ZA_BR_TR_ELASTICITY_._tv_ctrl_._tl_T1_._tg_n_._et_2_._eg_1_._la_en_._rn_43243_._&utm_medium=2018-05-23_GBL_HOTSALE_TOP_AllAll_T1_IN_ZA_BR_TR_ELASTICITY_ctrl_n_&utm_content=udemy.6845705&data_h=AkYSeFdXQHQ%3D&utm_term=HEADER

Ο παρουσιαστής παίζει μεγάλο ρόλο, να τον καταλαβαίνεις να μπορείς να τον παρακολούθησεις, και να μην είναι μαιμού.

Επεξ/σία από k33theod
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχετε παρατηρήσει ότι αρκετές φορές έχει διαφορετικές τιμές το site αν είσαι logged in με το να μην είσαι?

Για παράδειγμα ενδιαφέρομαι για το παρακάτω :

https://www.udemy.com/spring-framework-5-beginner-to-guru/

Το είδα στο κινητό στα 34.99 , μπήκα απο το pc χωρίς να κάνω login επειδή το είχα ξανασυναντήσει αυτό το φαινόμενο για να δώ απο περιέργεια τι τιμή έχει και το είδα 10.99 (τεράστια διαφορά).

Το έβαλα στο καλάθι και όταν έκανα login για να προχωρήσω στην αγορά άλλαξε η τιμή στα 34.99 πάλι.

Το έχετε συναντήσει και εσείς?

Το θέμα είναι ότι θα πλήρωνα τα 35ε αλλά μου την έσπασε γιατί ένιωσα ότι με κοροϊδεύουν. Διάβασα στο reddit ότι και σε άλλους έχει συμβεί και είναι συχνό φαινόμενο , αν βλέπει ότι κάνεις αγορές να σου ανεβάζει την τιμή.

Έστειλα μήνυμα στον instructor μήπως μου στείλει κάποιο discount coupon για να πέσει η τιμή στα 10.99 , αλλά το θεωρώ μεγάλη απάτη το συγκεκριμένο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@tsofras εχω αγορασμενα κοντα 40 μαθηματα, δε νομιζω ναι παιζει ρολο ποσα αγοραζεις. ΔΟκιμασε να βαλεις το κουπονι της φωτογραφιαςD59A76A6-4578-4EB4-85B7-4D91F8AB939F.png

Επεξ/σία από Predatorkill
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

@tsofras εχω αγορασμενα κοντα 40 μαθηματα, δε νομιζω ναι παιζει ρολο ποσα αγοραζεις. ΔΟκιμασε να βαλεις το κουπονι της φωτογραφιαςD59A76A6-4578-4EB4-85B7-4D91F8AB939F.png

Ευχαριστώ αλλά δεν το δέχεται

Screenshot_20190202-223510.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν έκανα το εξής απλό που απορώ γιατί δεν το έκανα νωρίτερα :

Googlara το όνομα του course + coupon και μου έβγαλε 3,4 sites.

Τα πρώτα με το κουπόνι το έριχναν στα 14.99 και το τελευταίο στα 10.99 οπότε και το αγόρασα.

Για όποιον ενδιαφέρεται αυτός είναι που χρησιμοποίησα UDEAFFDMCNY19

Σας ευχαριστώ  και πάλι για την βοήθεια

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

udemy αξιζιε πιστευω αν εχεις μαθει τα αβσικα της γλωσσας και θες να δεις τυπο να σου δειχνει Frameworkas,apps κτλ να σ επαειε να βημα παραπερα βαζωντας σε μια σειτα την σκεψη σου,ενω παραλληλα διαβαζεις και μονος σου η πας το προτζετκ 2 βημαρα παραπερα μο νος σου.

κατα δευτερον για εμενα θα αξιζε να παρεις κατι που θες να ασχοληθεις ,σου αρεσει οχι αλα να επιλεξεις κατι στην τυχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...