Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΥ60 (Μαρκα δεν εχω ιδεα, προφανως κινεζικο)   34 ευρω

s-l300.jpg

Η αγορα εγινε απο afasia.gr Πατρα

Aντιμετωπισα προβλημα απο την πρωτη στιγμη. Το rca (αναλογικο στερεο) δουλευει μια χαρα.

Στο spdif (οπτικη ινα) ομως, ο ηχος ακουγεται με διακοπες. 

Το γυρισα με εγγυηση, περασαν 15 μερες, με παιρνουν σημερα τηλ να παω να το παραλαβω. Παω και λενε οτι εγινε αντικατασταση.  Παω σπιτι, μου φανηκε το ιδιο. Με τα ιδια σημαδια στα επιχρυσωμενα rca.

Πραγματι, το ιδιο προβλημα με το spdif.

Αλλαξα καλωδια HDMI. Αλλαξα οπτικες ινες. Εβαλα Ps3, Ps4, android tv, pc. Τα ιδια.

Γυρισα τις μπριζες αναδοδα.

Aλλαξα σωβρακο.

Εν ολιγης, εκατσε 1 εβδομαδα στο κατω ραφι, ανεβηκε στο πανω για μια εβδομαδα και Με πηραν τηλ οτι εγινε "αντικατασταση". Κινεζομαγαζα, τι περιμενεις?

Τι αλλο να δοκιμασω, μηπως το σωσω. Να το γυρισω παλι πισω, δε το βλεπω. Αλλαξαν και διευθυνση τα κοριτσια (πισω ομως κρυβονται παληκαρια), σημερα τους εψαχνα επι 1 ωρα. Παει το 15ευρω σε βενζινες. Να μην υπολογισω τις βενζινες στο παλιο μαγαζι, Πηγαινε παραγγηλε, γυρνα. Πηγαινε να παραλαβεις, γυρνα.

Υ.Γ. το μονο που δε δοκιμασα ειναι να καταργησω το ups. Μηπως αυτο χαλαει το σημα. Που δε νομιζω αφου το αναλογικο rca δουλευει μια χαρα.

Δημοσ.

Χμμμ εγώ προσωπικά όταν μου κάνουν αντικατάσταση ένα προιον πάω από το μαγαζί με καφεδάκι και κάθομαι εκεί και κάνω έλενχο αν έχει το παραμικρό σιμάδακι τότε γυρνάει πίσω.Μάλιστα μια φορά είχα πάει και είχα παρατηρήσει ότι σε ένα σφραγισμένο προιόν είχε μια γρατσυονιά εννοείτε ότι αρνήθηκα να υπογράψω και πήρα άλλο.Δόκιμασε και εκτός ups ποτέ δεν ξέρεις.Επίσης αυτά πολλές φορές έχουν ρύθμιση για το κανάλι εκπομπής τους δοκήμασε να παίξεςι μαζί του αλλά άμα έχει τα ίδια σημαδάκια χαμένος χρόνος

Δημοσ.

Δοκιμασα και χωρις ups. Τα ιδια κανει.

Εχει επιλογη pass/2chanel/5.1 , παιζω και με αυτα, τα ιδια.

Το site ελεγε οτι υπαρχει αποθεμα στο καταστημα της Πατρας. Παω να το παραλαβω, εκανε 3 μερες να ερθει απο της αποθηκες των Πατρων. Τελικα υπηρχε μονο μια συσκευη. Χαχαχα, μιλαμε για Ωλομαγαζο.

Υπαρχουν ατομα που ψωνιζουν καλα τηλ απο εκει. Ειδα ενα S7 στο service. Παναγια μου!

Τελος παντων, για να φτιαξω καλο ηχο στο συστημα θελει πολυ χρονο και χρημα. Και μεχρι να κανω δουλεια μου θα αλλαξει το HDMI προτυπο και δε θα δουλευει τιποτα.

Θα κρατησω το spdif switch μου και μια αγκαλια οπτικες ινες για decor.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...