ChrisAttart Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα , φτιάχνω ένα νέο σύστημα πάνω στην Gigabyte z170 gaming k3 και σκέφτομαι να πάρω τον Samsung sm951 128gb nvme . Η mobo λέει ότι υποστηρίζει m2 pci αλλά μερικά προβλήματα κύριος στο να τον κάνουν bootable σε άλλους χρήστες στην λίγη έρευνα που έκανα με προβληματισαν ... Είμαι έτοιμος να κάνω παραγγελία στα κομμάτια του pc και έχω σκαλωσει εκεί ... Nα πάω στην safe sata3 λύση ή τσάμπα ανησυχώ?
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα , φτιάχνω ένα νέο σύστημα πάνω στην Gigabyte z170 gaming k3 και σκέφτομαι να πάρω τον Samsung sm951 128gb nvme . Η mobo λέει ότι υποστηρίζει m2 pci αλλά μερικά προβλήματα κύριος στο να τον κάνουν bootable σε άλλους χρήστες στην λίγη έρευνα που έκανα με προβληματισαν ... Είμαι έτοιμος να κάνω παραγγελία στα κομμάτια του pc και έχω σκαλωσει εκεί ... Nα πάω στην safe sata3 λύση ή τσάμπα ανησυχώ? Σε αυτό το δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Αν και δεν νομίζω ότι θα έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα. Για ποια χρήση προορίζεται το pc?
ChrisAttart Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Τα σκατωσα με το πως το έγραψα γιαυτό δεν με κατάλαβες .... Θέλω να πω ότι άλλοι χρήστες που έχουν τον συγκεκριμένο ssd εγραψαν ότι χρειάστηκε να περάσουν drivers από τον 950pro nvme ώστε να τον αναγνωρίσει για να κάνουν boot από αυτόν ... Χρήση mixed με πιο πολύ το gaming , πρόσφατα έδωσα σχεδόν τα πάντα από το σύστημα της υπογραφής μου και στηνω καινούριο ....
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξέρω που τα έχεις διαβάσει και τι προβλήματα αντιμετώπισαν. Ίσως να είχαν παλιές μητρικές. Ακόμα όμως και σε παλιές μητρικές όπως s775 (Δεν θυμάμαι συγκεκριμένα ποια μητρική) δεν υπήρχαν προβλήματα. Νομίζω όμως για την χρήση που θέλεις δεν χρειάζεσαι Μ.2 ssd. Πάρε έναν κανονικό γρήγορο ssd. Με τα ίδια χρήματα ή και λιγηότερα παίρνεις έναν 500αρη κανονικό ssd.
Necrogeddon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δεν χρειαζεται να ανησυχεις καθολου. ολες οι νεες μητρικες ειναι απολυτα συμβατες με τους M.2, απλα θα πρεπει να αλλαξεις μια ρυθμιση στο βιος οσων αφορα τους Μ.2 ssd και απο sata πρωτοκολο να το γυρισεις σε pch. Εγω χρησιμοποιω ενα SM951 NVMe 256Gb σε X99A τσιπακι και το συστημα πεταει. Σε γνωστα benchmarks ξεπερασε εστω και λιγο μεχρι και τις ονομαστικες ταχυτητες. Το μονο αρνητικο για μενα ειναι οτι ζεσταινονται παρα πολυ αλλα ευτυχως αυτο δεν μειωνει την αποδοση τους. Επισης αν και OEM ο SSD δεχεται μια χαρα τον driver της samsung
NT1G Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Πόσο gaming πιστεύεις οτι θα κάνεις με 128GB; Εκτός και αν βάζεις 1 παιχνίδι την φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα