Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστό και αυτό, αλλά, με αυτή που έχει, και τον επεξεργαστή να πάρει πρώτα ''δεν μπορεί'' να παίξει κάτι, ενώ έστω με τον g3258 μαζί με μια αξιόλογη κάρτα κάτι κάνει άμεσα.

1. αν βάλω επεξεργαστή θελει φορματ το συστημα?
  2. εχω κάνει overclock τον g3258 ήδη.
  3. το pc είναι 2 ετών, δεν είναι θέμα να μαζέψω λεφτά, αλλά δεν είμαι hardcore gamer ,παίζω 2-4 ώρες την εβδομάδα.και θεωρώ υπερβολή να το ξαναφτιάξω από την αρχή.
  4. με την 1060 τωρα και μελλοντικα άλλαγή επεξεργαστη , και βάζω τον g3258 και motherboard σε κουτι γραφείου που θέλω κάποια στιγμη έτσι κι άλλιως.
  5. 3 ή 6gb?
Δημοσ.

1. αν βάλω επεξεργαστή θελει φορματ το συστημα? Όχι.
  2. εχω κάνει overclock τον g3258 ήδη. Οκ
  3. το pc είναι 2 ετών, δεν είναι θέμα να μαζέψω λεφτά, αλλά δεν είμαι hardcore gamer ,παίζω 2-4 ώρες την εβδομάδα.και θεωρώ υπερβολή να το ξαναφτιάξω από την αρχή. Δεν χρειάζεται από την αρχή.
  4. με την 1060 τωρα και μελλοντικα άλλαγή επεξεργαστη , και βάζω τον g3258 και motherboard σε κουτι γραφείου που θέλω κάποια στιγμη έτσι κι άλλιως.
  5. 3 ή 6gb?

5) Εσύ ξέρεις. Σου είπα (και έβαλα ενδεικτικά βίντεο) με την απόδοση μεταξύ τους.

Όσον αφορά το 3, παίρνεις και καμιά πιο φθηνή κάρτα αφού δεν είσαι κανένας πορωμένος (περίμενε και την 1050ti) θα σε καλύψουν αν δεν κυνηγάς τα απόλυτα νούμερα (και 950, 960 κλπ μια χαρά επιλογές είναι, σε τιμή μεταχείρο εννοείται..).

Δημοσ.

Προσωπικά σε αυτό δεν ξέρω να σε βοηθήσω. Ψάξε το λίγο πάντως γιατί παίζουν και κάτι τέτοια, ανάλογα την υλοποίηση: 

''Η εντελως φτηνη στα 220 εχει κακη ψυκτρα οποτε η καλυτερη φθηνη επιλογη απευθειας απο evga ειναι η εκδοση sc με τα 230.''

post-182562-0-28091500-1475436510_thumb.png

Ρώτα καλύτερα εδώ για το ποιό μοντέλο: http://www.insomnia.gr/topic/606957-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/page-170?

Προσωπικά, αν έφτανα στα 250 ευρώ για τα 3gb, θα πήγαινα στα 6gb με 300.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...