lio_v Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα, Αν και έχω χρόνια να είμαι ενεργό μέλος του Insomnia Θα ήθελα αν σας είναι εύκολο να μου λύσετε κάποιες απορίες σχετικά με το LG G4c Εγω έχω ένα Samsung J5 Και χθες έκανα αναβάθμιση από το Lollipop 5.1 Στο Marshmallow 6.0. Εντυπωσιάστηκα με την σταθερότητα του και την λειτουργία του που ήταν πιο σταθερη από το Lollipop. Το είδε η κοπέλα μου και επειδή και το κινητό της το LG G4c τρώει κολλήματα πολλές φορές σκέφτεται να της κάνω αναβάθμιση. (Πάντα για Official Update Μιλάμε).. To θέμα είναι ότι αν και εχω ψαχτεί αρκετά για το G4c δεν μπορώ να καταλάβω αν σε περίπτωση που τα βρούμε σκούρα στο Marshmallow μπορώ να το γυρίσω στο official του στο lollipop. Γνωρίζω ότι πρέπει να γινει rooted συσκευή σε αυτήν τη περίπτωση και να βρω από την LG το official rom και να το flashaρω. Δυστηχώς όμως οδηγούς δεν έχω βρει και δεν ξέρω αν θέλω να προχωρήσω σε ένα τετοιο update χωρίς να γνωρίζω μετά αν μπω σε αδιέξοδο. Η συσκευή της κοπέλας μου κολλάει πάρα πολύ και φανταστείτε δεν έχει κατεβάσει και καμιά εφαρμογή της προκοπής μονο το messenger, έχει αλλά το λέει απο εφαρμογές οτι έχει πιάσει 3.40gb πάνω κάτω και από το σύστημα (Διάφορα) το 4.50gb. Όπως και να έχει θα του κάνω ένα φορματ να καθαρίσει και αυτά αλλά δεν μπορώ να πω οτι έχει καμια σπουδαία εφαρμογη που να της λυγίζει το κινητό της και ήταν οταν το πήρε ένα κινητο 200 ευρω όχι της πλάκας και υποτίθτεται οτι η LG τουλάχιστον για τη σειρά G3 και G4 είναι το δυνατό της χαρτι (Να με συγχωρείτε αν κανω λάθος απλα δεν είναι από τις δυνατές μου εταιρείες για να εχω ψαχτει) . Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Καλό σας μήνα σε όλη την κοινότητα
panos- Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχει πάρει αναβάθμιση σε 6.0 επίσημα. Μόνο με CUSTOM ROM. Επίσης δεν είναι ούτε G3 ούτε G4 είναι ένα απλό Low κινητό. Το G4C είναι ουσιαστικά το LG Magna.
lio_v Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά νομίζω κανεις λάθος κάπου. Πριν κανα μήνα είχε βγάλει ενημέρωση στο κινητό της κοπέλας μου με μέγεθος 1.22 Gb και έλεγε για το 6.0.1 Marshmallow.. Edit: Δεν λέω μπορεί να κάνω λάθος θα το ξαναψάξω. Αλλά το φορματ μου φαινετε δεν το γλιτώνει το κινητό Γτ κολλάει άσχημα και ελπίζω να φτιάξει το πράγμα
Xristaras12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 με 1GB ram ό,τι και να κάνεις θα κολλάει μια ζωή. Επίσης,δεν έχουν δώσει την απαραίτητη προσοχή στα συγκριμένα μοντέλα οπότε ειναι χοντροκομμένες εκδόσεις για να μπουν σε low spec συσκευή. Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω δεν νομίζω οτι θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα με την 6.0
panos- Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Στο Spirit είχε δώσει αναβάθμιση, για το Magna δεν έχει δώσει ούτε για το G4c, τελευταία για αυτά ήταν η 5.0.2.
punkioraki Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Στο Spirit είχε δώσει αναβάθμιση, για το Magna δεν έχει δώσει ούτε για το G4c, τελευταία για αυτά ήταν η 5.0.2. και όμως είσαι λάθος ! το LG G4c έχει πάρει εδώ και 5 μήνες ισως και παραπάνω την 6αρα και στα 2 G4c που την έβαλα οτα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μέχρι και στο gsmarena το γράφει . http://www.gsmarena.com/lg_g4c-7250.php απλά αυτό που λέει ο Xristaras12 ισχύει .έχει κάνει πολύ κακή δουλειά η LG στην low κατηγορία και όταν πας να βάλεις κάτι παραπάνω η συσκευή πνίγετε γενικά απέφυγε το fb/messenger προσπάθησε να βολευτείς με το FB lite η το metal for fb και δεν θα έχεις το ενοχλητικό Lag εγώ με metal - viber δεν αντιμετωπίσω κανένα θέμα όταν είχα fb/messenger απλά με καρκινιασε η συσκευή
panos- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ενιγουει Καταρχας δεν φταίει ή LG. Φταίνε οι εφαρμογές που είναι τόσο βαριές. Δεύτερον φταιει και το 1gb ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα