Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,
Θα ήθελα να ρωτήσω ποια καταστήματα κάνουν τοποθέτηση της μεμβράνης επί τόπου.
Δεν μπορώ να θυμηθώ ένα μαγαζί στην Γλυφάδα που το έκανε.
Αν ξέρετε κάποια αλυσίδα ή κάποιο μαγαζί που το κάνει υπεύθυνα....πείτε μου.

Προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω αλλά να είμαι χωρίς σημάδια, δουσκάλες και σκόνη.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Το κανει το Kinito στην Μεταξά,το public με + 5 ευρώ και βεβαια το I storm για iPhone..

Γεια σας,

Προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω αλλά να είμαι χωρίς σημάδια, δουσκάλες και σκόνη.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Αν δεις βιντεάκια στου YouTube μπορείς να την βάλεις και μόνος σου πάντως.. εγώ έτσι έμαθα υπάρχει κόλπο με σιλοτειπ για να μην έχει φουσκάλες σε συνδυασμό με την μέθοδο πιστωτική κάρτα... αυτά αλλιώς πήγαινε σε ένα κατάστημα Vodafone / Γερμανό που τις βάζουν δωρεάν το public είναι +5€

Δημοσ.

Αν δεις βιντεάκια στου YouTube μπορείς να την βάλεις και μόνος σου πάντως.. εγώ έτσι έμαθα υπάρχει κόλπο με σιλοτειπ για να μην έχει φουσκάλες σε συνδυασμό με την μέθοδο πιστωτική κάρτα... αυτά αλλιώς πήγαινε σε ένα κατάστημα Vodafone / Γερμανό που τις βάζουν δωρεάν το public είναι +5€

αν πουλάνε μεμβράνη για την συσκευή του αν είναι κανένας κινέζος xiaomi, meizu σιγά μην έχουν

Δημοσ.

αν πουλάνε μεμβράνη για την συσκευή του αν είναι κανένας κινέζος xiaomi, meizu σιγά μην έχουν

Εγώ μια φορά είδα την μέθοδο για iPhone 4 και έχω βάλει 3-4 σε iPhone 5 και άλλες τόσες στο 5c και σε 2 tablet είναι απλά να μάθεις τον τρόπο δεν είναι καθόλου δύσκολο να μπει απλά πρέπει να είσαι και σε χώρο χωρίς πολλές σκονες(χωρίς χάλια κλπ...)

Δημοσ.

Γεια σας,

Ευχαριστώ πολύ!

Επειδη και εγω την πατησα ετσι οπως λες σου προτεινω tempered glass αγαπητε.Πολυ πιο ευκολη εφαρμογη απο τις χαζο μεμβρανες.

Δημοσ.

εγω που πηρα tempered glass απο εναν στην σωκρατους και μου το εβαλε ο ιδιος σε κανα δυο σημεια ειναι σαν να εχει μεσα υγρασια...τι να κανω? φυσικα δεν φαινεται οταν ειναι αναμμενη η οθονη!

Δημοσ.

Απορρω γτ υπάρχουν τέτοιες ερωτήσεις!

Μία βόλτα στο Google/ YouTube να πάτε θα τα δείτε όλα.. εσύ τι λες να χαλάνε την οθόνη?

Δημοσ.

Είναι σαν απλή μεμβράνη απλα σε γυάλινη έκδοση να το πω έτσι δν κάνει τπτ στην οθόνη δν αφήνει τπτ δν πείραζει σε τπτ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...