sculper Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας,Θα ήθελα να ρωτήσω ποια καταστήματα κάνουν τοποθέτηση της μεμβράνης επί τόπου.Δεν μπορώ να θυμηθώ ένα μαγαζί στην Γλυφάδα που το έκανε.Αν ξέρετε κάποια αλυσίδα ή κάποιο μαγαζί που το κάνει υπεύθυνα....πείτε μου.Προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω αλλά να είμαι χωρίς σημάδια, δουσκάλες και σκόνη.Ευχαριστώ πολύ!
giannisk13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Το κανει το Kinito στην Μεταξά,το public με + 5 ευρώ και βεβαια το I storm για iPhone.. Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω ποια καταστήματα κάνουν τοποθέτηση της μεμβράνης επί τόπου. Δεν μπορώ να θυμηθώ ένα μαγαζί στην Γλυφάδα που το έκανε. Αν ξέρετε κάποια αλυσίδα ή κάποιο μαγαζί που το κάνει υπεύθυνα....πείτε μου. Προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω αλλά να είμαι χωρίς σημάδια, δουσκάλες και σκόνη. Ευχαριστώ πολύ!
taslikos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αν δεις βιντεάκια στου YouTube μπορείς να την βάλεις και μόνος σου πάντως.. εγώ έτσι έμαθα υπάρχει κόλπο με σιλοτειπ για να μην έχει φουσκάλες σε συνδυασμό με την μέθοδο πιστωτική κάρτα... αυτά αλλιώς πήγαινε σε ένα κατάστημα Vodafone / Γερμανό που τις βάζουν δωρεάν το public είναι +5€
ziaba Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αν δεις βιντεάκια στου YouTube μπορείς να την βάλεις και μόνος σου πάντως.. εγώ έτσι έμαθα υπάρχει κόλπο με σιλοτειπ για να μην έχει φουσκάλες σε συνδυασμό με την μέθοδο πιστωτική κάρτα... αυτά αλλιώς πήγαινε σε ένα κατάστημα Vodafone / Γερμανό που τις βάζουν δωρεάν το public είναι +5€ αν πουλάνε μεμβράνη για την συσκευή του αν είναι κανένας κινέζος xiaomi, meizu σιγά μην έχουν
taslikos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 αν πουλάνε μεμβράνη για την συσκευή του αν είναι κανένας κινέζος xiaomi, meizu σιγά μην έχουν Εγώ μια φορά είδα την μέθοδο για iPhone 4 και έχω βάλει 3-4 σε iPhone 5 και άλλες τόσες στο 5c και σε 2 tablet είναι απλά να μάθεις τον τρόπο δεν είναι καθόλου δύσκολο να μπει απλά πρέπει να είσαι και σε χώρο χωρίς πολλές σκονες(χωρίς χάλια κλπ...)
Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω ποια καταστήματα κάνουν τοποθέτηση της μεμβράνης επί τόπου. Δεν μπορώ να θυμηθώ ένα μαγαζί στην Γλυφάδα που το έκανε. Αν ξέρετε κάποια αλυσίδα ή κάποιο μαγαζί που το κάνει υπεύθυνα....πείτε μου. Προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω αλλά να είμαι χωρίς σημάδια, δουσκάλες και σκόνη. Ευχαριστώ πολύ! Επειδη και εγω την πατησα ετσι οπως λες σου προτεινω tempered glass αγαπητε.Πολυ πιο ευκολη εφαρμογη απο τις χαζο μεμβρανες.
eidikos33 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 εγω που πηρα tempered glass απο εναν στην σωκρατους και μου το εβαλε ο ιδιος σε κανα δυο σημεια ειναι σαν να εχει μεσα υγρασια...τι να κανω? φυσικα δεν φαινεται οταν ειναι αναμμενη η οθονη!
samsunglife Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Και στο πλαίσιο μου είχαν πει 1-2 φορές να την τοποθετησουν αυτοί. Δεν το έκαναν γιατί δεν αγόρασα από αυτούς...
eidikos33 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 το tempered glass μπορει να αφαιρεθει? αν αφερεθει μπορει να προκαλεσει προβλημα στην οθονη?
2.1Ohm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Απορρω γτ υπάρχουν τέτοιες ερωτήσεις! Μία βόλτα στο Google/ YouTube να πάτε θα τα δείτε όλα.. εσύ τι λες να χαλάνε την οθόνη?
eidikos33 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 οχι απλα ρωταω για σιγουρια...δεν ασχολουμαι και πολυ με τα smartphones
2.1Ohm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Είναι σαν απλή μεμβράνη απλα σε γυάλινη έκδοση να το πω έτσι δν κάνει τπτ στην οθόνη δν αφήνει τπτ δν πείραζει σε τπτ!
Alex21121988 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Στα Public κανουν επίσης τοποθέτηση με χρέωση 5 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
26ska Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αν πας σε public,θα στην τοποθετήσουν με ένα 5ευρω,να πω κ εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα