FromDusk_TillDawn Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ παίδες για τις προτάσεις τις συμβουλές που μου δώσατε, τώρα που πλησιάζει το black Friday έχει δεν έχει προσφορές σε αυτήν την κατηγορία θέλω να πάρω ένα πακέτο των 10 video games να εντρυφήσω στον χώρο, το top 10 πχ που έχει να επιδείξει η κονσόλα. Μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει τα εξής Call of duty ww2 Grand theft auto v The last of us Uncharted The witcher 3 Horizon Zero Dawn Middle earth Μου έστειλε ένα μέλος το vgchartz.com μεγάλη βοήθεια σχετικά με την εμπορικοτητα, τα video games που βγαίνουν ανά χρόνο θα δω και στο youtube, γενικά ψάχνω πιο πολύ games σαν το Assassin's Creed. Έχω παραλείψει κάποιο game στην παραπάνω λίστα που αξίζει να προστεθεί; Mπορεις να δοκιμασεις και το skyrim special edition,ειναι παιχνιδι του 2011 και του κανανε ενα λιφτινγκ με γραφικα κλπ και βγηκε και στο ps4.Ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχουν βγει
geoman777 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 ps4 racing game ρε παιδια ψαχνω να βρω κανα καλο ρασινγ παιχνιδι για το 4 και δεν μου εχει κανει κανα κλικ μπορειτε να μου πειτε πια εχετε παιξει και γτ σας αρεσαν και τι καλο και κακο ειχανε..ψαχνω παιχνδισι σε φαση τεστ ντριβε ανλιμιτετ σε φαση αγοραζεις αμαξια τα φτιαχνεις παιρνεις σπιτια και τετοια
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 ps4 racing game ρε παιδια ψαχνω να βρω κανα καλο ρασινγ παιχνιδι για το 4 και δεν μου εχει κανει κανα κλικ μπορειτε να μου πειτε πια εχετε παιξει και γτ σας αρεσαν και τι καλο και κακο ειχανε..ψαχνω παιχνδισι σε φαση τεστ ντριβε ανλιμιτετ σε φαση αγοραζεις αμαξια τα φτιαχνεις παιρνεις σπιτια και τετοια Το grand turismo sport το ειδες και δε σου αρεσε?
geoman777 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Το grand turismo sport το ειδες και δε σου αρεσε? δεν μου αρεσει που εχει λιγα τουτου και το οτι πρεπει να παιξεις ον για να εχει ενδιαφερον
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 καλησπερα στην παρεα!!!!!ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο παιχνιδακι στο 4 οπως το arthur and the minimoys στο ps2 ευχαριστω
batman_gardiki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 PS4 - αναζήτηση παιχνιδιών 11+ Έχουμε στην κατοχή μας το ps4 από τα Χριστούγεννα και έχουμε κολλήσει με το fortnite. πριν, με το ps3 μπορούσαμε και είχαμε καλύτερη επαφή πατέρα-γιου, όταν ήθελε να παίξει με την κονσόλα, παίζοντας το pro evolution soccer και με καλύτερο έλεγχο. τωρα ξεκολλησαμε, καθώς είμαστε 5η δημοτικού και με την νέα κονσόλα πήγαμε σε άγνωστα λημέρια αφού το fortnite είναι ατομικο παιχνιδι και επικοινωνεί με μακρινούς παίκτες που ευτυχώς προς τον παρόν τους γνωρίζουμε. θελω λοιπόν να τον ξεκολλησω από το συγκεκριμένο παιχνίδι και να μπορούμε να παίζουμε παιχνίδια 2ατομων ή οικογενειακά καθώς ζηλεύει λίγο και η κορούλα μας 3ης δημοτικού. να παίζουμε κάπου κάπου και μαζί δηλαδή!! εχω ακούσει για το «η γνώση έχει δύναμη» και ότι πλέον στο ποδόσφαιρο τα δικαιώματα τα πήρε το «fifa» που είναι καλύτερο από το «pes» ισχύουν οι καλές κριτικές; εχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε για αυτές τις ηλικίες ;;; στα δωρεάν υπάρχουν επιλογές; Υ.Γ. Παρακαλώ πολύ μη πάει η συζήτηση στον αν θα έπρεπε να υπάρχει το ps στο σπίτι. ευχαριστώ!!
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Τα όρια ηλικίας σου λένε τίποτα ; Ακόμα και η ίδια η *** που λαδώνει χοντρά για να τα έχει όσο πιο χαμηλά γινεται λέει τουλάχιστο 13+ : Quiz μια χαρά είναι Fifa ; περίπλοκο αλλά ok σε σχέση με τα άλλα ... Gran Turismo διπλό για το αγορακι Big Little Planet για το κορ . 1
jerry banana Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Rocket league Overcooked Pvz2 Diablo3 Legos (star wars & marvel) Trine2 Lbp3 Lovers Rayman legends knack 2,human fall flat, beach buggy racing and terraria Ειδικα terraria,beach buggy racing,overcook,rayman legends,trine2 και rocket league παρα πολυ καλα παιχνιδια για παιδια και για πατερα-γιο. Bασικα η μονη μου βλακεια ειναι που προτεινα το diablo 3 αυτο μην το δεις ειναι βιαιο για τις ηλικιες που ειπες αρκετα.Ολα τα αλλα ειναι απολυτως ασφαλεστατα χωρις αιμα βρισιες περιεργες εικονες κλπ.Καταλληλα για παιδια.Επισης μια πολυ καλη λυση ειναι και οποιο παιχνιδι βρεις lego στο ps4.Οπως αναφερω το star wars lego και το marvel ειναι αρκετα καλα!!!Καλες αγορες και καλα παιχνιδια.Οντως το fortnite μαζευει οποιον ναναι δυστυχως και δεν μπορεις να το ελεγξεις.Βεβαια μπορεις εαν θελει το παιδι να παιζει να απενεργοποιησεις τη φωνη να ακουγεται απο ξενους,οπως και επισης την λειτουργια να ερχονται μηνυματα στη κονσολα απο οποιον ναναι.Που ουσιαστικα το κανει safe το παιχνιδι,αλλα και παλι για τετοιες ηλικιες εχει μορφες οπλων κλπ που δεν ειναι οτι καλυτερο. 1 1
ilos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 //Offtopic mode Μια χαρά έχει θέση το PS4 στο σπίτι, απλά όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή πρέπει να υπάρχει λογική χρήση, όρια και μέτρο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν από πολύ μικρή ηλικία τα παιδιά (κάτω και από 3 ετών ακόμα), γιατί μετά πλέον έχουν δημιουργήσει τα δικά τους standards σύμφωνα με τα θέλω τους που σε αυτές τις ηλικίες σημαίνει καταχρήσεις και ίσως εθισμός. Αν δηλαδή εσύ ξυπνήσεις μια ωραία πρωία βιδωμένος και ο μικρός έχει βαρέσει 8ωρο στο fortnite και του την βγεις, αυτός θα το πάρει ότι απλά θες να του πας κόντρα και να του τη σπάσεις και όχι ότι κάνει κάτι λάθος ή επιβλαβές. Προτείνω μια συμφωνία κυρίων από την αρχή, δηλαδή το budget για gaming είναι τόσες ώρες, άλλες τόσες για βόλτα στη πλατεία, άλλες τόσες για διάβασμα κλπ.Την πρώτη μέρα θα παίξεις fortnite, την επόμενη κάποιο lego μαζί με την αδερφή σου κοκ. Με λίγα λόγια τάξη και όχι απαγόρευση. Αν είσαι τυχερός και έχεις ώριμο παιδί δε θα έχετε κανένα πρόβλημα να το εφαρμόσετε. Και εννοείτε πάντα κοιτάμε PEGI rating και παίζουμε παιχνίδια για τις ανάλογες ηλικίες. Αν θέλει να δει κάποιο πιο ώριμο παιχνίδι υπ' ευθύνη σου έχει καλώς αν εσύ του το επιτρέπεις και δεν είναι gory του κερατά. Αλλά άπο μόνος του δε θα πρέπει να έχει αυτό το δικαίωμα imo. //On topic Τα lego και τα sports games είναι safe bet σε αυτές τις ηλικίες. Κοιτάξτε και για platform games όπως τα rayman κλπ. 1 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, batman_gardiki είπε Υ.Γ. Παρακαλώ πολύ μη πάει η συζήτηση στον αν θα έπρεπε να υπάρχει το ps στο σπίτι. ευχαριστώ!! Δεν χρειάζεται να φύγει το ps4 από το σπίτι αλλά θα μπορούσε να πάει στο κουτί ή στο δικό σου χώρο μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά ή να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο λόγω ηλικίας- γιατί σωστά ερεθίσματα δεν θα πάρουν με ότι κυκλοφορεί στα twins εκτός λίγων εξαιρέσεων - και όχι αυτά τα sport games που κυκλοφορούν είναι και αυτά σχεδιασμένα να προκαλούν εθισμό και ανταγωνισμό με τα (βλέπε Fifa, Nba 2k) MTX τους πόσο μάλλον αν έχουν online. Στην ουσία θα ανταλλάξεις το 3rd person fortnite με το "sports fortnite". Ναι οκ - δεν θα μιλήσω για την βια αποκλειστικά, γιατί οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε με ακόμα πιο βίαια παιχνίδια αλλά τότε η έκθεση μας με τον έξω κόσμο ήταν "εκθετικά" μεγαλύτερη (pun intended) - οπότε δεν έχει νόημα η συζήτηση περί των βίαιων παιχνιδιών. Ξέρω ίσως φανεί βαρετό αλλά στα adventures θα πήγαινα και διάφορα Puzzle Games ώστε να κεντρίζεται η φαντασία και των δύο παιδιών για διαφορετικούς λόγους αλλά ταυτόχρονα να συμμετέχουν και τα δύο. Διαφορετικά Nintendo Switch για να παίζουν και fortnite αλλά και Mario Party (simple games) αλλά και να πειραματίζονται (Labo π.χ.). Και εκεί θα βρεις adventures και τα καλύτερα platformers. Εν τέλει θα πρέπει να θέσεις προτεραιότητες. Προφανώς όσον αφορά το quality gaming πόσο μάλλον η ψυχική υγεία των παιδιών σου το PS4 δεν είναι καν παράμετρος προς συζήτηση όπως το έθεσες στο OP - και κανένα PS4 δλδ. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Sir_Teraflop 1 1
jon_pallis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Crash Spyro Single player και το χειριστήριο να αλλάζει χέρια. (Old school φάση) Εναλλακτικα, σας έχουν μιλήσει για το Nintendo Switch? 1
StormGr Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Τελειωσα το dark souls 3 με 3 διαφορετικούς χαρακτήρες να δοκιμάσω όλα τα στυλ μετά από παρά πολλές ώρες νομίζω είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι πλέον στο PS4. Ξανά έπιασα το bloodborne που είχα τελειώσει πριν καιρό αλλά δεν μπορώ να το παίξω γιατί δεν είναι dark souls. Έχει παίξει κάνεις τα dark souls 1 και 2 remastered? Αξίζουν καθόλου? Μοιάζουν με το 3? Πρέπει να καλύψω το κενό που μου άφησε το 3 😀
hoakin1981 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Σύντομα θα τελειώσει και το εξαιρετικό RDR2 oπότε θα πρέπει να επιλέξω το επόμενο παιχνιδάκι που θα μου κάνει παρέα για ένα διάστημα... Προς το παρόν έχουν περάσει από τα χέρια μου τα παρακάτω Uncharted, Nathan Drake Collection Uncharted 4 The Last of Us God of War Horizon Zero Dawn Witcher 3 Shadow of the Tomb Raider Batman Arkham Knight Νομίζω ότι το/α είδος/η που προτιμάω είναι προφανές/η αλλά είμαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις. Πέρα απο το να είναι ωραίο (προφανώς) οι μοναδικές προυποθέσεις που θέτω είναι να είναι χορταστικό σε διάρκεια (μην τελειώνει σε ένα 5-ωρο π.χ.) και να είναι φυσιολογικής δυσκολίας (στο normal) διάβαζα π.χ. για το bloodborne ότι είναι ωραίο αλλά εκνευριστικά δύσκολο και δεν ψήνομαι να θέλω να σπάσω το χειριστήριο.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
dakangr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, hoakin1981 είπε Καλησπέρα σε όλους. Σύντομα θα τελειώσει και το εξαιρετικό RDR2 oπότε θα πρέπει να επιλέξω το επόμενο παιχνιδάκι που θα μου κάνει παρέα για ένα διάστημα... Προς το παρόν έχουν περάσει από τα χέρια μου τα παρακάτω Uncharted, Nathan Drake Collection Uncharted 4 The Last of Us God of War Horizon Zero Dawn Witcher 3 Shadow of the Tomb Raider Batman Arkham Knight Νομίζω ότι το/α είδος/η που προτιμάω είναι προφανές/η αλλά είμαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις. Πέρα απο το να είναι ωραίο (προφανώς) οι μοναδικές προυποθέσεις που θέτω είναι να είναι χορταστικό σε διάρκεια (μην τελειώνει σε ένα 5-ωρο π.χ.) και να είναι φυσιολογικής δυσκολίας (στο normal) διάβαζα π.χ. για το bloodborne ότι είναι ωραίο αλλά εκνευριστικά δύσκολο και δεν ψήνομαι να θέλω να σπάσω το χειριστήριο.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Days gone. Μη δωσεις σημασια στα reviews, ειναι πολυ ωραιο και στο στυλ που θες.
hoakin1981 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, dakangr είπε Days gone. Μη δωσεις σημασια στα reviews, ειναι πολυ ωραιο και στο στυλ που θες. Eυχαριστώ για την πρόταση. Είσαι σίγουρος? Πίστευα ότι θα ήταν το επόμενο (πριν βγεί) αλλά μετά όντως έπεσε αρκετό θάψιμο και είπα άστο καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα